horoskop baaam vecka 1 2020

Läs ditt horoskop för vecka 1 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets allra första vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

På nyårsafton är du inkännande och öppen för nya drömmar när vi kliver in i 2020. Du har lätt för att fantisera och måla upp bilder om hur du vill skapa din egen framtid. Redan den här veckan kan en nyhet nå dig som handlar om din karriär, ett genombrott eller en talang du har. Va medveten om vilka beslut som passar dig allra bäst.

Ditt flow: Du vet att du kan!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det är festens fest på nyårsafton och du samlar alla dina vänner för att fira in det nya året. Du kan också träffa nya människor som kommer bli en del av ditt liv framöver. Din attityd till dina planer och drömmer känns lätt och du tror på dig själv. En diskussion i veckan kan plötsligt leda in dig på ett nytt spår där du får betydligt mer än vad du väntat dig.

Ditt flow: Du står upp för det du vill ha!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du vill gärna ha kvalitè på nyårsafton och då pratar vi om allt från maten till klädval och de mål du sätter upp inför 2020. Det blir lätt samtal kring framtiden så klart och vilka saker som blir din prioritet. Senare i veckan kan du öppna upp dig själv känslomässigt för någon där du vinner mycket tillbaka.

Ditt flow: Inget känns omöjligt!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det är bara nyår en gång om året tänker du och passar på att gå all in. Du är peppad på att träffa nya människor, ha givande diskussioner och på att verkligen släppa på alla krav och måsten. Njut av att fira och var inte den som fixar allt. Du kan ha ett samtal med någon i veckan som leder er två framåt i den riktning du önskar.

Ditt flow: Din energi är så talande!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nyårsafton firar du helst tillsammans med din älskling, en nära vän eller en ny dejt. Du vill åt den där intima känslan och dela dina innersta drömmar inför 2020. Du kan få ett besked något senare i veckan som visar att du lyckats prestera utomordentligt bra. Ge dig själv en klapp på axeln och fira din framgång.

Ditt flow: Relationer!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nyåret invigs med mingel, festligheter och vackra saker för ögat. Ett party med vänner kan bli galet roligt! Du träffar nya personer och lyckas knyta fina kontakter inför 2020. Även kärlekslivet står i centrum den natten. Ett glatt besked kan nå dig senare i veckan. Ditt självförtroende växer och du litar på din egen kraft.

Ditt flow: Du tar hand om dig!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

På nyår får du se upp så att du inte står ensam och fixar inför den glammiga festen. Gör en stämningsfull spellista och be dina vänner komma tidigare för att hjälpa dig. Någon som står dig nära kan komma med info som gör att det öppnas nya vägar för dig eller att du ser på en situation med nya ögon.

Ditt flow: Du drar till dig uppmärksamhet!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är med dunder och brak du firar i det nya året. Glitter, glamour och fest är vad som väntar dig. Som singel kan detta bli en spännande kväll där du faktiskt flirtar hejvilt! Senare i veckan får du vara observant på ett viktigt meddelande eller ett möte som leder in dig på en ny väg i livet.

Ditt flow: Du lever ut!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nyårsafton i år tillbringar du helst med dina närmaste vänner och familjen. Du vill ha en stämning där alla känner sig bekväma och avslappnade. Är du i en relation kan det bli riktigt mysigt mellan dig och din älskling. Ett besked om pengar eller jobb kan plötsligt bli intressant mot mitten av veckan.

Ditt flow: Du kan tala för din sak!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör på nyårsafton och lyckas charma alla du möter. Nu vill du fira med så många som möjligt: vänner, bekanta och familjen. Det blir både roligt och spännande! Räkna med att kunna övertala någon eller få ett möte dit du vill i mitten på veckan. Dina ord är lag och alla lyssnar ivrigt.

Ditt flow: Du attraherar pengar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Satsa på att delta på en fest som känns bekväm och avslappnad. Du vill kunna njuta så unna dig själv att beställa mat eller käka på restaurang. Ägna dagen åt att ta hand om dig själv, varför inte ett hemmaspa? Senare i veckan kan du få en kreativ idè som du bara måste fullfölja. Gå all in.

Ditt flow: Du är otroligt vacker!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Wow, vilket firande du har framför dig! Nu ser du fram emot att få släppa loss och köra din grej på nyårsafton. Du lever ut och tar in din omgivning. På en fest hamnar du lätt i centrum på grund av din utstrålning. I mitten på veckan kan du ha samtal med vänner som får dig att ändra dina planer.

Ditt flow: Du skapar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!