Läs ditt horoskop för vecka 1 2021 här

Unni Zetterling

Läs ditt horoskop för vecka 1 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 1 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Såhär i början på året är du alltid taggad på att få viktiga saker gjorda kära Vädur. Du har massor med kraft att genomföra dina högt uppsatta mål. Starta måndagen med att skriva to-do-lists och håll dig till det. Du vill lysa, du vill känna att du gör något vettigt så ansträng dig och beröm kommer därefter.

Ditt flow: Ny kunskap!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Vid den här tiden på året har du som mest hopp kära Oxe. Det är nu du tar ut svängarna, lever mer för dagen och söker ständigt nya upplevelser. Allt vardagligt är tristess och överväger till och med att kanske planera en semester, oavsett hur det blir. Att vandra och hänga i naturen kan vara the thing.

Ditt flow: Du ser helheten!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Under den här perioden är du mer än peppad på att göra en förändring. Du tar gärna ett step back för att koncentrera dig på det som är väsentligt, nämligen dig. Du vill hantera dig själv och livet med nya fräscha insikter och då gäller det att våga lyfta all annan skit till ytan. Utforska livets hemligheter.

Ditt flow: Relationer!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du har ett större behov än vanligt av att spegla dig i andra personer kära Kräfta. Du vill hitta ett tydligt samspel, din roll och hur du ska kunna hitta ett win-win. Det bästa du kan göra är att umgås med de vänner som ger energi och som stöder dina beslut. Du är väldigt poppis och många söker sig till dig nu.

Ditt flow: Det sociala!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan kommer du vara stolt över din egen insats kära Lejon. Din självkänsla får sig en boost när du aktivt väljer det som är värdefullt istället för det som skapar stress. Målet för dig nu är att bli mer effektiv. Du hittar sätt att förenkla och det leder fram till kloka förbättringar. I det lilla och i det stora.

Ditt flow: Skratta mycket!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan är du inspirerad och du väljer att ha en annan inställning för en stund. Allt måste inte vara perfekt. Du vill gärna ha kul nu, så långt det bara går. Att få uttrycka vem du är, att riktigt få ge dig hän, det skapar lycka hos dig. Du flirta med livet och fördjupar dig inte i något. Det är glatt.

Ditt flow: Showtime!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är mycket upptagen av dina känslor, dina inre upplevelser och att känna tillhörighet kära Våg. Eftersom du har en stadig grund hos dig själv blir det lättare att dela med dig till andra. Även om du tar saker lite väl personligt just nu är du beredd på att jobba för att bygga upp dina nära relationer.

Ditt flow: Om dig och kring dig!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är rörelse i ditt horoskop den här veckan och du är busy, främst i din sociala miljö. Mail, sms, möten över nätet och samtal tar av din tid men det här är en bra period för att ge uppmärksamhet åt viktiga kontakter. Ibland måste du anpassa dig och det är inte lika poppis men gör det för din egen skull.

Ditt flow: Du kan spelets regler!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det som driver dig nu i början på 2021 är att skaffa dig en bra bas och med sagt även en ekonomisk trygghet kära Skytt. Det blir klart för dig vad du värderar allra mest. När känner du dig bekväm och när kan du koppla av? Det finns mängder med sätt att må bra på, som faktiskt inte kostar något alls.

Ditt flow: När du är inspirerad!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du gör ett stort intryck på andra människor under den här perioden. Du är liksom fine med att lämna det förflutna och börja en ny personlig utvecklingsfas. Det är läge att göra något banbrytande. Du kommer lättare i kontakt med dig själv, vad du vill och åt vilket håll du ska, vad som är ditt syfte.

Ditt flow: Gå din väg!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan markerar för dig att nu är det dags att kuska vidare i livet och släppa alla projekt som inte laddar dina batterier. Situationer kan ha vuxit ur dig och andra scenarion väntar runt hörnet. Reflektera över dina egna mönster och beteenden. Varför blir det på ett visst vis ibland och vilken roll har du i det?

Ditt flow: Free spirit!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

I veckan är du medveten om hur lättsam och glad du känner dig. Saker verkar gå din väg och du lägger stort fokus på dina drömmar och på att forma dom tydligare inför det här året. Det nästan spritter i kroppen och du har en stark magkänsla som säger att det kommer gå din väg nu. Kärlekslivet känns roligt.

Ditt flow: Plantera nya idéer!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken