Baaam horoskop vecka 10 2020

Läs ditt horoskop för vecka 10 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tionde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan dyker det upp x antal saker som du genast måste ta itu med. Det du allra helst vill är att samla ny energi och få återhämta dig. Vänner från förr kan kontakta dig men du kan känna dig tveksam till om det verkligen är vad du behöver just nu. Se till att ladda ner viktigt material och att ha en till kopia.

Ditt flow: Följ din intuition!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du är mer än peppad på att göra upp en ny moodboard för att se åt vilket håll du ska rikta dina krafter. Något projekt på jobbet eller i skolan kan bli fördröjt men låt det inte ta all din energi. Du kan ifrågasätta vissa saker i ditt kärleksliv den här veckan. Desto viktigare är att lägga fokus på vad du vill satsa mer på.

Ditt flow: Ditt sociala nätverk!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan är du motiverad och har skyhöga ambitioner. Du vet vad du vill ha och hur du ska få det. Räkna med att du får ta en del omvägar och att deadlines kan skjutas upp. Relationsmässigt kan du bära på en del känslor som du inte riktigt vet hur du ska förmedla. Ta ett djupt andetag och avvakta.

Ditt flow: Att du blir sedd!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Överflöd och expansion är vad du förväntar dig just nu. Du känner starkt att saker är i ett härligt flow när det kommer till vad du vill ha ut av både din vardag och av livet. Det kan bli diskussioner som rör ekonomi, särskilt om du delar den med någon annan. På jobbet eller i skolan kan det finnas delade åsikter om hur uppgifter ska utföras.

Ditt flow: Din frihet!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Detta är faktiskt ett bra tillfälle för dig att komma i kontakt med mystiken i livet. Du kan bli fascinerad av det okända och lägga mer arbete på din andliga utveckling. Det kan uppstå diskussioner i nära relationer eller missförstånd som du måste reda ut. Du känner dig stabil i dig själv även om du inte är i fas med alla andra.

Ditt flow: Du känner av din power!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du prioriterar dina vänner, nya kontakter och ditt lovelife den här veckan. Små detaljer i jobbet eller i skolan kan trots ditt fokus stjäla en del tid. Gör vad du kan och släpp resten. Du kan däremot känna för att hoppa på en trend igen gällande träning som du blir piggare av.

Ditt flow: Lek med konst i olika former!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Hur du väljer att kommunicera med någon som står dig nära är A och O i veckan. Det kan dyka upp en lover från ditt förflutna och frågan är vart du är i din egen process. Du kan också plocka upp en hobby som fått ligga på hyllan ett tag. Det som känns bäst är ändå att få lite koll på läget och hitta nya och bra rutiner.

Ditt flow: Du har öga för vad som måste fixas!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du kan uppleva att saker går framåt men samtidigt inte i det tempot du hade önskat. Nu är du taggad på att göra mer av det som får dig att känna att du lever och ingenting får liksom hindra dig. Du kan komma närmare någon i din familj eller en släkting som hör av sig och vill att ni tar upp kontakten.

Ditt flow: Du älskar det du gör!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan har du gjort ett eget upplägg kring vad du vill göra. Du trivs med att slappa hemma, laga mat och titta på serie. Men nu kan också gamla vänner höra av sig och vilja få med dig på alla möjliga festligheter. Kommunikationen kan vara sisådär, var så tydlig du kan.

Ditt flow: Piffa i din bostad!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du är nyfiken och framåt den här veckan, även när det gäller saker som kanske egentligen inte intresserar dig. Detta gör ändå att du får ny inspo och ser på saker med nya ögon. Din budget kan behöva ses över eller få extra planering. En uppgift som du trodde var klar för länge sedan kan också behöva lösas.

Ditt flow: Putsa på dina sociala medier!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

I veckan gör du dig redo för att kavla upp ärmarna om så behövs. Du är peppad på att bli klar med vissa projekt. Din självkänsla kan verkligen påverkas till det bättre. Du inser att du klarar allt galant på egen hand. Var uppmärksam på hur du uttrycker dig, det kan bli ett och annat missförstånd annars.

Ditt flow: Självrespekt!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu kan mycket komma till dig via dina drömmar. Du kan till och med uppleva att någon försöker förmedla något viktigt till dig. Skriv gärna ner saker. Ditt humör är för övrigt strålande och flera pusselbitar faller sakta men säkert på plats. Du är ärlig med vad du vill ha ut av livet och söker den vägen framåt.

Ditt flow: Din entusiasm!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!