Baaam horoskop vecka 11 2020

Läs ditt horoskop för vecka 11 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets elfte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer du ha fullt upp med att organisera och styra upp saker. Både i arbetet eller skolan och runt omkring dig. Du kan ha kommit efter med vissa rutiner och nu märks det extra tydligt. Se till att förenkla din vardag och hitta nya smarta sätt som underlättar för dig. Du är kvicktänkt och vet hur du får resultat.

Släpp taget om: Negativa tankar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu kan det äntligen börja lossna runt dina projekt på arbetet eller i skolan. Du ser lättare vad som måste uträttas och det som varit oklart blir tydligt. Det bästa med veckan är att du hinner lägga ner tid på sådant som är roligt och som får dig på riktigt bra humör. En förälskelse kan uppstå när du minst förväntar dig det.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan kickstartar med att du får tillfälle att faktiskt fullfölja en av dina mer spännande planer. Flera spontana och roliga möten inträffar dessutom. Någon i din familj kan behöva ett extra support eller så är det du som vänder dig till någon. Passa på att göra ditt hem mysigt nu, det kommer få dig att kunna slappna av mer.

Släpp taget om: Ditt bagage!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Din budget börjar klarna och du vet hur du ska få fart på ekonomin igen. Någon i din närhet kan ge dig utmärkta tips och idéer. Veckan är händelserik med flera samtal, möten och andra aktiviteter. Se till att inte boka upp till allt för mycket. Ibland blir de spontana grejerna det som du verkligen kommer ihåg.

Släpp taget om: Negativt självprat!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Äntligen kan du slappna av mer och slippa tänka på varje litet ord du säger. Du reder ut det som tidigare blivit mindre bra. I veckan behöver du också hålla ett extra öga på din inkomst. Du har ett ekonomiskt mål och för att det ska bli möjligt kan du behöva dra ner på onödiga utgifter.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan får du saker att funka bättre, särskilt när det kommer till detaljfrågor som du älskar. Du lyckas skapa ett härligt flow i vardagen. Nu blir det dessutom fokus på dig och på dina drömmar. Något du länge önskat kan falla på plats. Du kan också bli uppmärksammad för en talang du har.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det bästa just nu är att ditt mindset är med dig och att du medvetet riktar din energi mot de saker du gillar att göra. Utöver det är det läge att faktiskt ta ett steg tillbaka och blicka inåt. Du mår bra av att meditera, yoga eller plocka fram din kreativitet. Att hitta lugnet och balansen är A och O.

Släpp taget om: Dåliga mönster!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du kan börja få klarhet och flera pusselbitar faller på plats under veckan. Vissa saker är kopplade till hur du känner och reagerar i olika situationer. Det blir en social vecka och oväntade händelser får dig på ett riktigt bra humör. Använd dina sociala medier om du vill nå fram med ett budskap eller träffa någon.

Släpp taget om: Gamla drömmar!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du börjar märka en helt annan nivå på kommunikationen den här veckan och grejer du gör har flow med sig. Något du ansträngt dig för en tid blir äntligen klart. Antagligen är det jobb eller skolrelaterat och du liksom pustar ut. Du ser en möjlighet med nya ögon och öppnar på så sätt nya vägar.

Släpp taget om: Negativa strukturer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Dra igång veckan med att göra en to-do-list, det kommer få dig på banan med detsamma. Du lyckas få mycket gjort och den känslan peppar dig mot nya utmaningar. Du är beredd att se över din livsstil och faktiskt lyfta blicken. Hur skulle du vilja ha det om du tänkte helt fritt?

Släpp taget om: Det som inte funkar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

I veckan ser du klarare framför dig vad du vill och vad du måste ta tag i. Du går gärna upp i dina egna tankar och sätter mål för dina drömmar. Det blir greppbart för dig. Dina känslor kan svämma över och saker som legat under ytan ett tag hittar en väg ut. Välkomna det, att visa känslor är befriande.

Släpp taget om: Ett beteende som inte gynnar dig!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs med att dagdrömma och att få vara mer kreativ, särskilt i hur du tänker kring olika grejer. Du målar gärna upp en bild av en romans eller din kärlek. Det blir definitivt fokus på ditt lovelife i veckan och det går upp för dig vad du själv gör eller borde göra för att utveckla relationen som du vill.

Släpp taget om: Människor som tar din energi!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!