Läs ditt horoskop för vecka 11 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 11 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan plockar fram mycket av det som legat under ytan ett tag kära Vädur. Hela du blir mer intensiv i allt du gör och finns det någon du tycker om eller vill ha kommer du inte att ge dig. Du uppskattar hur någon är på djupet och du kan inte få nog. Din passion för något ser till att du hamnar på rätt spår.

Ditt flow: Släpp in!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

När du tar dig an för att göra saker som ligger på listan känns det betydligt roligare och mer inspirerande då du går helt in i det kära Oxe. Du nästan njuter av att beta av alla delmål och passar på att fira på olika sätt när du lyckats. Din inställning är det som gör dagarna ljusa och faktiskt mer spännande. Du och en vän får många intressanta saker att diskutera om.

Ditt flow: Agera!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du har överskott på energi från och med nu och du ser till att förändringar blir av kära Tvilling. Särskilt på din arbetsplats/i skolan är det du som kläcker alla smarta idéer och lösningar. Andra kommer vilja ha med dig på sina uppdrag men gör bara sådant som känns genuint och som får dig att utvecklas.

Ditt flow: Fortsätt satsa!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan har du möjligheten att fånga upp dina undermedvetna känslor på ett bra sätt kära Kräfta. Du har en vision och en dröm om en helt annan livsstil vilket motivera dig även på andra plan. Trots allt som varit oklart eller skakigt tappar du inte hoppet om att få det du vill ha. Din tro på dig själv är stark och hjälper dig.

Ditt flow: Gräv i ditt inre för svar!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Din förmåga att verkligen gå på djupet med saker är outstanding den här veckan kära Lejon. Det är med en positiv attityd som du ägnar dig åt viktiga ämnen i livet och ser styrkan i det istället för tvärtom. Genom olika nätverk kan du nu nå väldigt långt och även få koll på dig själv och på dina behov. Ge dig hän.

Ditt flow: Va sann!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Dina betydelsefulla relationer kan intensifieras under veckan och ge dig en sjukt härlig kick kära Jungfru. Du ser potential i människor, allt från kollegor, vänner till en kärlekspartner. Det kan bli en fristad för dig att få bygga något nytt tillsammans med andra, särskilt om du upplever mer stress på jobbet/ i skolan. Du hittar smarta win-win situationer.

Ditt flow: Love!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan kan du få de tråkigaste uppgifterna blir riktigt roliga kära Våg. När du utmanar dig själv och när du ser "the whole picture", då har du genast också skaffat dig en större mening. Du kan knäcka koden till ditt egna välmående, vad som måste läggas till och vad din kropp längtar efter.

Ditt flow: Va nyfiken!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

De känslor som du möter den här veckan kommer vara naturliga för dig även om det innebär en berg-och-dalbana kära Skorpion. Du kan nästan bli besatt av ett intresse, projekt eller en person. Det finns inget som får dig att känna dig så levande som när du helt går upp i något. Va i det och tillåt dig att växa.

Ditt flow: Öppna ditt hjärta!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

I veckan kan du hitta massor med inspiration för att förbättra ditt hem på olika sätt kära Skytt. Det kan vara en inredningsdetalj eller möbel som du gör om. Du kan skapa en mysig hörna där du kan relaxa och bara vara. Du om någon ska tänka på att hitta de där stunderna för dig själv. En "feel good" stämning kommer över dig när du kopplar bort allt annat.

Ditt flow: Hitta nya viktiga kontakter!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kan bli extra intensiv, speciellt i vissa möten som du har, antingen live eller online kära Stenbock. Det kan väcka mycket hos dig själv, på ett stimulerande vis och där du får möjligheten att verkligen sätta ord på saker. Du är alert och missar inget som kommer i din väg. Det finns massor för dig att ta tag i men delegera gärna också.

Ditt flow: Var mottaglig!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du kan få ledtrådar den här veckan kära Vattuman, som leder dig rakt in i armarna på det du behöver. Följ dina impulser och håll ett extra öga öppet för nya kontakter, jobbtillfällen eller något som kan ge dig mer cash. Du plockar fram en sida hos dig själv som du länge hållit tillbaka, nämligen din lekfullhet.

Ditt flow: Slappna av!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du är medveten om att du är mottaglig för stämningar och för andras humör kära Fisk. Låt dig istället lägga fokus där det hör hemma, i din själ och i de saker du brinner allra mest för. Du kommer kunna känna livet i dig när du använder din kreativitet på rätt sätt. Du har så mycket att ge och du mår bra när du kan bidra, så länge du gör det för din egen skull.

Ditt flow: Ta vad du vill ha!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så är du som ex – enligt ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Här är din hetaste sextalang – baserat på ditt stjärntecken