Baaam horoskop vecka 12

Läs ditt horoskop för vecka 12 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tolfte vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer erbjuda dig att höja din standard på något sätt. Det kan till exempel vara ett utmärkt tillfälle att be chefen om ett möte för att se över dina möjligheter till löneförhöjning. Du är ambitiös och strävar efter att nå dina mål. Glöm inte bort att återhämta dig för att samla ny energi.

Ditt flow: Moneymaker!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Perioden du befinner dig i nu är galet spännande. Du rör dig från den ena platsen till den andra och hinner dessutom skapa nya viktiga relationer. Det går upp för dig att det är du själv som påverkar din riktning i livet och du inser att du ibland måste släppa taget. Du är otroligt charmig och människor vill dig väl.

Ditt flow: Din inställning! 


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

I veckan blir du medveten om att du måste ha en plan för att hinna med allt du vill och har tagit på dig. Jobbet eller skolan står i fokus och du når fina resultat. Du är också mitt i en personlig utvecklingsfas där du rannsakar dig själv och vill förstå dina motiv. Din kreativitet blommar ut nu och hjälper dig framåt.

Ditt flow: Lyssna på din intuition!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Nu känner du dig äntligen taggad på att sluta drömma och börja agera. Du vet att du måste bli den bästa versionen av dig själv genom att tillåta selflove rakt av. Detta innebär att du kräver mer av din omgivning och du tvingar både dem och dig att växa. Det här blir en social vecka där allt kan hända.

Ditt flow: Ny inspiration!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du drivs av att lyckas och du vet att du löser de saker som kommer i din väg just nu. Hela du utstrålar power vilket också betyder att det är en bra tid för att söka sig till nya situationer och utmaningar. Lita på din magkänsla och var uppmärksam på olika tecken. Andra människor ser din styrka.

Ditt flow: Knyta viktiga kontakter!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Större delen av all din energi går åt till det som är roligt i livet. Du fokuserar på att förbättra din livskvalité, på dina betydelsefulla relationer och på dina intressen. Det är bara att njuta av allt som pågår just nu och ta med dig det som du vill förändra in i din nya livsstil. Du förtjänar att må bra!

Ditt flow: Äventyr! 


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Nu är du peppad på att ta itu med ditt känslomässiga bagage. Du inser att din historia inte behöver upprepa sig utan att du själv väljer vad du vill bära med dig. Nu kan någon ge dig ett ekonomiskt stöd eller en idé som du inte kan motstå. Boka in ett möte med din bank och bolla strategier.

Ditt flow: Din hälsa!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du ser till att skapa dig en vardag som känns riktigt festlig. Det är möten, nöjen, vänner och kärlek i en salig blandning. Du uppskattar din omgivning och du är inte rädd för att visa det. Konserter, partyn och events lockar mer än nånsin och du får inte nog. En romans kan utvecklas kvickare än du trott.

Ditt flow: Din charm!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Använd den här veckan till att städa undan och hitta en vrå i ditt hem där du kan slappna av. Du mår bäst av att få läsa, gå på promenader och laga sunda middagar. Nu är det chilla deluxe som är prio! Testa ett nytt gym eller varför inte en annan träningsform. Du vill komma i balans.

Ditt flow: Du är mottaglig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan är du medveten om vad du måste göra och allt du tar dig för flyter liksom på. Ditt jobb just nu är att följa den medvind du faktiskt har. Spontana grejer blir lyckade och du trivs med att ha en avslappnad attityd till livet. Det är stora förändringar på gång hos dig och du öppnar mer än gärna upp för det.

Ditt flow: Äkta kärlek!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Veckan erbjuder dig att blicka inåt och våga se på dina mönster och ditt negativa beteende. Allt som inte gynnar dig är på väg att lösas upp genom att du blir klar kring vad du faktiskt bör förändra. Du blir betydligt gladare av att dela dessa känslor och detta uppvaknande med dina allra närmaste.

Ditt flow: Din starka intuition!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Just nu kan du nypa dig själv i armen eftersom du mer eller mindre lever i en drömvärld. Du befinner dig i en omvandlingsprocess, särskilt kring vad du vill ha ut av livet i det stora hela. Nya möten med människor får dig att tänka om och vilja testa dina vingar på osäker mark.

Ditt flow: Du flirtar!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!