Baaam horoskop vecka 13 2020

Läs ditt horoskop för vecka 13 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettonde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan är du medveten om den kraftfulla energi du har att påverka ditt eget liv i önskad riktning. Du vet att hinder är till för att ta sig över. Dina drömmar och mål hamnar i fokus och du har bestämt dig för att aldrig ge upp. Positiva resultat väntar dig när du går din egen väg.

Ditt flow: Du vet att du kan!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du drivs av en tydlig vision som du har och inte mycket kan komma att stoppa dig från att följa den. Den här veckan får du en chans att rensa upp bland allt som står i vägen för att du ska komma framåt. Du är peppad på att sakta ner tempot en aning och lyssna på din inre röst. Dina nattliga drömmar kan vägleda dig.

Ditt flow: Du gör space för något bättre!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan kommer du känna dig friare när du delar med dig av dina känslor och när du släpper fram din sexuella energi. Utforska dig själv på alla plan. Det blir också en nystart för dig där det bästa du kan göra är en moodboard. Vilka planer är aktuella och vad vill du ha mer av i ditt liv?

Ditt flow: Support av vänner och grupper!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Se upp för maktkamper i intima relationer. Ni kan ha delade åsikter men vad är värt att verkligen fightas för? Lägg hellre ditt fokus på ditt jobb eller din skola. Nu kan du få en möjlighet att klättra, få mer ansvar eller bli sedd för dina ambitioner. Är du sugen på att byta miljö är detta ett guldläge eftersom någon gärna supportar dig.

Ditt flow: Du vet att du kan välja!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du vet precis vad din kropp mår bra av och behöver. Utmana inte ödet allt för mycket genom att strunta i det. Nu kan du ta kontroll över dina val betydligt enklare. Det finns massor med flyt runt dig och du borde skriva ner dina högsta önskningar. Ditt mod och din tro på dig själv är nyckeln till framgång nu.

Ditt flow: Nya perspektiv på saker!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Veckan erbjuder dig att våga ta kontrollen i ett projekt som betyder mycket för dig. Du känner dig stark och ostoppbar. Sexuellt kan du också ta mer risker och blotta dig själv. Nu är du taggad på personlig utveckling och där hittar du ny och intressant inspiration. Djupdyk gärna i något ämne och använd det som tilltalar dig.

Ditt flow: Du har power!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det finns ett par saker som ligger och pyr under ytan hos dig. När du väl låter dem komma fram i ljuset blir det inte lika läskigt. Från och med nu och en bra bit framöver har du chansen att påverka dina intima relationer till det bättre. Det här kommer göra dig lycklig. Du och din älskling eller dejt kan börja dra åt samma håll.

Ditt flow: Din charm!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Tänk på vad du säger och hur du väljer att säga vissa saker. Du har många tankar inom dig och alla måste inte få veta. Däremot kan du också få mental stimulans och jobba fram lösningar. Är det läge för nya rutiner kanske? Passa på att skapa dig en hälsosam och holistisk livsstil. Du är på hugget.

Ditt flow: Du vet vad du behöver!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du har just nu ett driv som ingen annan. Om du bestämmer dig för att bli klar med ett projekt blir du det. Nu öppnas nya förutsättningar för dig med start den här veckan. Vad gör dig genuint glad och hur kan du få in mer av den varan i ditt liv? Din hobby, business eller en kärlek kan växa och få dig löjligt glad.

Ditt flow: Självförtroendet!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

När veckan drar igång är det bra om du har något att rikta all din energi på. Gärna något aktivt där du tvingas vara i nuet. Nu får du en chans att se över ditt boende. Är du peppad på att flytta, renovera eller kanske piffa och göra vårfint? Andra former kan också locka, som att prova bo i kollektiv.

Ditt flow: Din känslighet!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det är stora förvandlingar på gång hos dig, både inuti och i ditt yttre liv. Du litar på din magkänsla och din förmåga att hantera saker. Ditt sociala nätverk blir allt större och du kommer i kontakt med människor som delar dina värderingar och intressen. Även ditt mindset utvecklas och du förstår hur vissa grejer hänger ihop. Använd fördelarna med the law of attraction.

Ditt flow: Människor lyssnar på dig!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan gå igång på andra personers åsikter och diskussioner kan gå en aning över styr. Tänk på vad som är viktigt för just dig och släpp resten. Nu får du en möjlighet att bygga upp en buffert. Du kommer kunna hitta nya sätt att tjäna pengar på eller förändra din position på arbetet.

Ditt flow: Du tror på dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!