Baaam horoskop vecka 13 2020

Läs ditt horoskop för vecka 14 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fjortonde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

För att uppnå dina mål den här veckan är det samarbete med andra som är gäller. Även om du själv har klart för dig vad du vill så gynnas du av att jobba i ett team. Din vilja att dra saker framåt är extra stark just nu och du har energi till att starta nya projekt. Du blir också viktig för personer runt dig.

Ditt flow: Ditt sinne är kreativt!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan söker du gärna människors bekräftelse och du vill få cred för de uppgifter du utför. Jobba gärna med ditt självförtroende och viktigaste av allt, känn själv att det du gjort är grymt. Du är duktig på att ta tag i grejer och du får massor gjort. Dina framtida drömmar blir tydligare.

Ditt flow: Nya idéer!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

I veckan håller du ett högt tempo med stor entusiasm. Du är dessutom modigare än vanligt och villig att ge dig ut på äventyr. Passa på att lära dig något nytt! Anmäl dig till en onlinekurs eller börja kolla efter längre utbildningar. Du tar saker med ro och vet att det kommer lösa sig på bästa sätt för dig.

Ditt flow: Släng ut en krok gällande jobb!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

I veckan är du väl medveten om att du behöver hitta en strategi för att komma vidare. Mycket bubblar upp både inom dig och i det yttre. Trots att du inte vill bli påverkad så tar du ändå på dig andras känslor. Det blir viktigt att få utlopp för din sexuella energi. Ge dig själv utrymme för att njuta och koppla av.

Ditt flow: Tankar om en ny livsstil!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du skapar dynamik i dina relationer den här veckan och du kan behöva andras support för att komma vidare i någon fråga. Din åsikt är betydelsefull men lyssna in din omgivning innan du fattar viktiga beslut. Fokusera på ditt mindset och känn efter hur du på bästa sätt kan dra fördelar av din power.

Ditt flow: Din intuition!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Ditt behov av dagliga rutiner växer den här veckan eftersom du kommer ha en del att ta itu med. Din energi är det dock inget fel på, tvärtom. Du måste du få utlopp för den på något sätt. Träning, småprojekt och att supporta andra driver dig. Du vill skapa harmoni i samarbetet med vissa i din närhet.

Ditt flow: Ge en kärleksförklaring!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Veckan kickstartar med att du prioriterar dig själv och ditt lovelife. Det är passion i luften och du drivs av allt som är lekfullt. Du har det inte helt lätt med självdisciplinen men din inställning till livet är underbar. Nu lockar du till dig spännande situationer och din dragningskraft är magnetisk.

Ditt flow: Se saker med nya ögon!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Just nu styrs du av ditt humör och det som under en tid kanske varit underliggande hos dig. Du har mycket kontakt med din familj som behöver dig på olika sätt. Ni håller inte med varandra men du mår bäst av att kompromissa. Slösa inte din tid på att argumentera i onödan. Läs en bok eller gå på promenad.

Ditt flow: Intressanta meddelanden!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Veckan drar i gång med full fart framåt. Du har tusen idéer och tankar om hur du vill förändra, utveckla och sprida dina åsikter. När du diskuterar något är du entusiastisk och har ett mål i sikte. Tänk på hur du uttrycker dig så att någon inte tar illa upp. Du är trots allt en stor inspirationskälla!

Ditt flow: Nyheter inom familjen!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Ditt hetaste ämne den här veckan är din budget och ekonomi. Nu är det läge att se över vad som verkligen ska prioriteras och inte. Du har ett tydligt mål och motiveras av dina omständigheter. Låt inte din självkänsla ta stryk även om du inte just nu uppnår materiellt välstånd. Jobba med egenvärdet.

Ditt flow: Ny inspo!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du har energi så det räcker och blir över. Det är bra om du hittar lite olika fokusområden för att inte helt göra slut på dig själv. Du har självförtroendet att ta för dig och uttrycka dig spontant. Det händer saker runt dig som gör att du måste fatta snabba beslut. Du hittar kreativa lösningar i en pengafråga.

Ditt flow: Din inställning!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du blir medveten om vilka delar i ditt liv som du vill behålla och vilka som du faktiskt kommer välja att säga bye bye till. Veckan levererar insikter och sätter fingret på det som du inte längre känner glädje inför. Hela du vibrerar av smarta lösningar och det ska mycket till för att du ska ge upp en dröm. Lita på dina krafter att förändra.

Ditt flow: Följ magkänslan!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!