Läs ditt horoskop för vecka 15 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets femtonde vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan fokuserar på dig och dina relationer. Du kommer kunna spegla dig och ditt eget beteende genom andra. Var nyfiken och försök titta på en situation ovanifrån. Det går upp för dig vad du prioriterar och vad du kan göra annorlunda för att få det du vill ha. Du är charmig och människor tar till sig av det du säger nu.

Släpp taget om: Personer som suger energi!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du blir väl medveten om att din strategi behöver ses över den här veckan, särskilt när det handlar om ditt välmående. Det du har försummat blir glasklart och nu är du redo att anta utmaningen. Utgå ifrån dig själv eftersom du gärna vill ha det bekvämt. Krångla inte till saker utan kör en easy way.

Släpp taget om: Resultatet!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan riktar du din uppmärksamhet mot det du tycker är roligt, helt rätt! Men glöm inte bort att hitta en bra balans. Du kan plocka upp ett gammalt intresse eller fundera på hur du kan göra business av en talang du har. Det är väldigt flirtiga vibbar i luften och en romans kan blomma upp.

Släpp taget om: En negativ självbild!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det är din familj, ditt hem och dina känslor som hamnar i rampljuset under de här dagarna. Du är känslosam och nostalgisk. Någon kan behöva din support lite extra eller så är det du som ber om en hjälpande hand. Det pågår mycket inom dig och det skadar inte att du delar med dig.

Släpp taget om: Ditt bagage!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är det många som vill ha tag i dig. Det kan gälla allt från att bolla idéer till intressanta diskussioner eller viktiga möten. Din mail och telefon går varm. Du möter människor via nätet, skype eller kurser online. Nu är du den som gärna är med och förändrar saker till det bättre.

Släpp taget om: Dålig inställning!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu är du på hugget och vill se över din budget. Fråga dig själv vad du kan dra in på och vilka utgifter som verkligen är nödvändiga. Du har möjligheter att komma i kontakt med någon som ser din potential, särskilt om du vill klättra eller nå en annan position. Släng iväg frågan istället för att invänta.

Släpp taget om: Taskig självkänsla!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det händer saker runt dig den här veckan och innan du hinner blinka är allas ögon på dig. Du drivs av dina drömmar just nu och fokuserar gärna på allt som får dig att må bra. Evenemang online lockar och du passar på att anmäla dig till spännande grejer. Givande diskussioner med människor gör dig otroligt hoppfull.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan bubblar dina känslor upp till ytan. Du kommer få tydliga insikter och veta åt vilket håll du vill gå. Något kommer försvinna ur ditt liv för att kunna skapa space till det nya. Häng inte upp dig på något eller någon nu. Följ med i flowet som visar sig när du känner tillit till livet och till dig själv.

Släpp taget om: Det som hindrar din utveckling!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du hittar nya vägar att vara social på och du slänger mer än gärna ut trådar på nätet i grupper. Nu blir du också väl medveten om dina långsiktiga planer och är antagligen beredd på att få styra om ditt skepp. Helt andra möjligheter och förutsättningar öppnar sig när du väljer att se saker från den ljusa sidan.

Släpp taget om: Vänner som endast tar din energi!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

I veckan funderar du på seriöst på din framtid. Jobb- eller pluggmöjligheter och om du är på rätt spår generellt. Det är smart att sitta lugnt i båten men att samtidigt kolla runt. Dina vänner eller någon som redan gjort en resa du själv är nyfiken på supportar dig gärna. Du satsar på att må bra nu och hittar nya strategier för det.

Släpp taget om: Att vara bäst!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du riktar din uppmärksamhet mot hur du lever och hur din livsstil ser ut. Många diskussioner gör att du får perspektiv på saker och öppnar upp för en annan riktning. Något du tidigare kanske velat plugga kan ha tappat sin charm. Du ägnar din tid åt sådant som gör dig glad, dina intressen och vänner.

Släpp taget om: En gammal vision!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en känslosam vecka där du får räkna med att vissa grejer bara pyser ur dig. Du känner av andra människors sinnesstämning men försök att inte låta dig påverkas. Nu blir du peppad på att återfå din egen power och ta kontroll över ditt liv. Din familj och nära vänner ger dig massor med kärlek.

Släpp taget om: Gamla mönster!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!