Horoskopet för alla stjärntecken vecka 15 2021

Läs ditt horoskop för vecka 15 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 15 2021 här.
2:04

Efter reklamen: Årets horoskop 2021: Så blir året för ditt stjärntecken

(2:04)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer du kunna spela ut dina möjligheter kära vädur. Just nu kan du bara inte hålla låg profil eftersom allt kretsar kring dig. Hur och på vilket sätt vill du ta dig från A till B? Det finns massor med vägar, olika scenario men det är tajm att komma i kontakt med ditt högre syfte. Ditt nya liv kan börja.

Ditt flow: Du har kraft!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Att låta saker gå eller släppa taget bara är också ett sätt att starta fresh kära oxe. Din spiritualitet och din kreativitet vill inget hellre än att stå i fokus. Absolut, låt dig inspireras och guidas men lyssna då inåt, hör din egen röst och ingen annans. Vad vill du ska bli bra för dig nu? Meditera, yoga eller häng mer i naturen/vid vatten.

Ditt flow: Let it go!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Satsa på att se över ditt umgänge, vilka som lyfter dig och vilka som står i vägen för dina drömmar kära tvilling. Nu är en superbra tid för att göra en moodboard och för att inse, du har ju utvecklats/förändrats, vilket gör att du också byter riktning. Se till att du håller fokus på dina långsiktiga planer och med rätt personer ombord.

Ditt flow: Följ din dröm!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan vi säga att scenen är din, åtminstone i professionella sammanhang kära kräfta. Oavsett vad det rör sig om så kommer ditt sökande efter att hitta en sann väg gå i uppfyllelse, sakta men säkert. En ny verklighet, helt andra förutsättningar och beröm ligger framför dig. Du ger inte upp nu.

Ditt flow: Erkännande!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Som från ingenstans börjar du se saker från helt andra perspektiv kära lejon. Det handlar om de större grejerna i livet, din horisont, vad du ser som möjligt, för dig men också hur du kan leva ditt liv. Det som blivit trist i vardagen kan få en nytändning. Inställning och attityd gör stor skillnad för att få det du vill ha. Inget måste ske över en natt.

Ditt flow: Testa dina vingar!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Det är nu du ska se över dina chanser att skapa ett cashflow kära jungfru. Boka ett möte med din bankman eller någon annan viktig person som kan supporta dig gällande affärer eller pengar. Se över onödiga utgifter till exempel. Ett samarbete kan vara på intågande, något som verkligen lyfter din potential och där du får komma till din rätt.

Ditt flow: Du vet vad du vill!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Från och med nu och framåt är det en fördel om du ser över vilka människor du spenderar din tid med kära våg. Vänner, kollegor, dejter och andra bekantar, vilka tar din energi och vilka ger? Prioritera utifrån vad som känns bäst i hjärtat, inte där du känner dig behövd. En kärleksrelation kan börjar ta fart och den kan sluta precis som du önskar.

Ditt flow: Socialt!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Då var det din tur kära skorpion, att kasta dig upp på wellnesståget! Du kommer må utmärkt av att ha en hälsoplan, se över rutiner och att förenkla din vardag. Dels blir du mer effektiv men får också mer tid över till det som du hellre vill göra. Bara att starta igång. Inga ursäkter eftersom detta är ett riktigt bra lifehack dessutom.

Ditt flow: Egenvård!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Lägg nu fokus på det du vill ha mer av i ditt liv kära skytt. Saker som du fått sätta åt sidan, intressen, kreativitet, kanske kärlek? Allt som ditt hjärta vill förverkliga, go for it. Nu drar du igång ett nytt kapitel och det handlar just om nöjen och det som får dig att känna passion, känna dig levande. Flirta med livet, ha roligt och njut.

Ditt flow: Beundrad!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Helgens nymåne kommer spilla över på den här veckans energi och få dig att börja skapa en livssituation som du vill ha kära stenbock. Du checkar in med dig själv och ser över spelplanen, vilka vill du ha nära dig och vilka är mindre bra? Du har stora möjligheter att se över ditt boende, förbättra och skapa space för avslappning.

Ditt flow: Blicka framåt!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Det här är en perfekt vecka för att samla på dig viktig information av olika slag kära vattuman. Du kan få massor med inspo och börja bygga upp nya förutsättningar i ditt liv. Din nyfikenhet är vad som får dig att komma framåt. Du diskuterar gärna med vänner och människor du möter, vilket leder dig till nya platser och sociala sammanhang.

Ditt flow: Positivt mindset!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Nu kan du vända det som gjort dig oinspirerad, oavsett om det handlar om jobb eller ditt privatliv kära fisk. Det är läge att uppgradera dig och hitta en ny nivå av vad som är en smooth vardag för dig. Skapa dig nya rutiner, både vad gäller pengar, egoboost och planer. Vad är det du vill åstadkomma? En hel ny period väntar på dig, be ready.

Ditt flow: En stark buffert!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Månadshoroskop april 2021: Så blir april för ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!