Läs ditt horoskop för vecka 16 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets sextonde vecka här.

Baaam TV: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Hela du är ivrig och vill att saker ska ske snabbare än vad de verkar göra den här veckan. Din rastlöshet kan du med fördel använda till att fokusera på en grej i taget. Projekt som engagerar dig lyckas du riktigt bra med om du bara klarar att gå all in i nuet. Dina vänner ger dig inspiration och värdefulla idéer nu.

Ditt flow: Hur du väljer dina tankar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du har absolut inget emot att ta det chill den här veckan. Nu kan du vara en aning tröttare än vanligt men det som får dig på gott humör är dina delmål. När du gör en grej åt gången och i ditt eget tempo kommer du vara mycket stolt över din insats. Om du oroar dig över framtiden är det läge att meditera och yoga mer.

Ditt flow: Uppskatta dig själv!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Din attityd till hur du vill leva ditt liv får dig att tänka i helt nya banor. Du utvecklas och inspireras i tider som dessa och får perspektiv på tillvaron. Nu kan även andra börja ta efter dig och det som du står för. Dessutom når du ut till människor på ett nästan magiskt vis. Du tar ledningen.

Ditt flow: Din charm!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du passar på att gå ut högt den här veckan och det innebär att du satsar på dina mål och talanger. Det gynnar dig att jobba på bakom kulisserna. Du trivs med att i lugn och ro få komma framåt, precis så som du önskar. Konst har en avkopplande effekt på dig, tänk på det. Hitta en bra balans mellan och köra och bromsa.

Ditt flow: Din öppenhet!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nu dras du till ny kunskap och att få syn på olika livsstilar. En del av dig är peppad på att göra en förändring och en annan trivs med saker som de är. Du mår bäst av att utmana dig själv, ta risker och tro på att grejer faktiskt går din väg. Ha is i magen och lita på universum. Intressanta personer kommer in i ditt liv.

Ditt flow: Vidga vyer!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

För din del är det guld att få mer tid för dig själv i lugn och ro. Nu kan du äntligen lägga tid på saker som gör dig nyfiken. Spännande ämnen kan dyka upp som du väljer att fördjupa dig i. Satsa på att läsa om personlig och andlig utveckling. Låt dig svepas med i det som känns givande.

Ditt flow: Visa vad du kan!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du siktar på att skapa balans i dina relationer den här veckan – och du lyckas riktigt bra med det. Fråga dig själv vad du vill ha ut av dina vänner, kollegor eller i kärlekslivet. Det är nu du har en möjlighet att bryta negativa mönster eller roller som ni fastnat i. Satsa på att ha det mysigt runt omkring dig.

Ditt flow: Var spontan!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Passa på att göra en ordentlig utrensning i din garderob, på ditt skrivbord och gärna i alla andra hörn. Du kommer uppleva en otrolig lättnad när du istället kan se saker användas av någon som uppskattar det. Skänk och sälj! Förenkla det du kan och utnyttja tiden du har effektivt. Det är annars mycket härliga känslor hos dig.

Ditt flow: Connecta med din power!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Ditt självförtroende går spikrakt uppåt den här veckan och det lyser om dig! Nu kan du välja vad du vill lägga din energi på. Gör ett medvetet val och ägna mer tid åt de saker som lyfter dig, inspirera och motivera dig. För dig som har en dejt/älskling flyter det på bra och tillsammans blir ni extra kreativa.

Ditt flow: Möts på halva vägen!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan ger dig möjligheten att se över ditt hem eller den dagliga miljö du hänger runt i. Det är viktigt att du har en plats för avkoppling och där du bara kan få vara. Om du jobbar/pluggar hemifrån nu kan du med glädje piffa till det och ge dig själv den lyxen. Du ser till att prioritera dig själv och det är kanon.

Ditt flow: Härliga rutiner!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det här är en utmärkt vecka för att börja ifrågasätta hur du egentligen pratar med dig själv. Har du snälla tankar om dig och andra? Du kan påverka så mycket mer än du tror med endast din inställning. Vänner, dina intressen och det som förgyller ditt liv får plats hos dig nu och du gör vad du kan för att skratta och se humor i grejer.

Ditt flow: Din entusiasm!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det är läge för lite selflove här. Du är duktig på att sätta dig själv först den här veckan och fortsätt med det. Din självkänsla blir starkare och du har en helt annan feeling inombords. Lägg andra människors åsikter åt sidan en stund och försök komma fram till vad som är viktigt för dig.

Ditt flow: Var i naturen!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!