Läs ditt horoskop för vecka 17 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets sjuttonde vecka här.

Baaam TV: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan gör du dig bland annat redo för nya möjligheter och andra tillvägagångssätt när det gäller att tjäna pengar. Din energi är mer grundad och du gillar att ta en sak i taget. När du saktar ner tempot lyckas du också se vilka justeringar som är nödvändiga och vilka du kan fila ännu mer på. Du kan träffa på en viktig person nu.

Ditt flow: Du njuter av ditt eget sällskap!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Veckan kickstartar verkligen för din del och därför är det smart att fokusera på dina avsikter, drömmar och mål. Även om vägen dit inte är spikrak kommer du utvecklas längs med den. Du kommer behöva fatta svåra beslut ibland men ingenting kan hindra dig från att nå dit du vill. Det är läge att sikta högt och be om support. Du är värd allt.

Ditt flow: Du har kontrollen!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Nu börjar du känna av hur värdefullt det kan vara att faktiskt koppla av och bara vara. Även om du är en rastlös själ kommer ditt syfte blir betydligt klarare från och med den här veckan. Du hittar din kreativitet, din spirit och du väljer att lyssna inåt. Satsa på återhämtning, vila och lugn. Vissa saker kommer förändras för alltid i och med att du gör det.

Ditt flow: Du ser vad som är viktigt!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan det dyka upp kloka lösningar, särskilt online eller kopplade till ett teamrelaterat projekt. Ihop med andra jobbar du riktigt bra men se till att inte ge för mycket av dig själv. Arbeta avskilt när du känner att det blir bäst. Du kan nå ut till personer som sitter i samma båt som du och du känner en djupare connection.

Ditt flow: Nya bekantskaper!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du inleder den här veckan med att göra en del smarta drag. Du är otroligt uppmärksam, ambitiös och tålmodig. Använd den energin till att följa dina mål eller ta reda på åt vilket håll du vill sträva i livet. Det kan finnas utmaningar under resans gång och det är dessa som får dig att växa och våga tro ännu mer på dig själv.

Ditt flow: Du ger inte upp!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan är bara början på ett nytt kapitel i ditt liv. Nu är det hög tid att du följer dig själv och din egen tro, hela vägen. Du kanske vill förändra din livsstil, utbilda dig, flytta eller göra en resa inåt. Alla former av tvivel trollas bort och du tar klivet att våga riskera lite mer. Det är en levande känsla som kommer över dig, magiskt.

Ditt flow: Nya kunskaper!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Ditt sätt att hantera din budget är både skicklig och klurig. Du vet precis vad som måste justeras för att du ska få din ekonomi att gå runt. Boka gärna in ett möte med din bank eller annan rådgivare. Nu öppnar du också upp dörren för att gräva djupare i dig själv. Här hittar du olika saker, men framför allt din power och makt att skapa dig det liv du önskar.

Ditt flow: Du ser ljuset i tunneln!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu har du slickat dina sår tillräckligt kära skorpion och det är med andra ord läge att kuska vidare. Du får chansen att starta på nytt när det gäller relationer och kärlek. Dina vänner och du hamnar i en harmonisk balans och tillsammans kan ni ha riktigt roligt. Du måste släppa vissa grejer och se det från ett annat perspektiv. Öppna ditt hjärta och var sann mot dig själv.

Ditt flow: Love is in the air!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det är på tiden att sätta igång med vårstädningen och rensningen av allt det där som du inte längre har någon glädje av. Du vill förenkla din vardag och slippa lägga fokus på allt onödigt. Ta hjälp av någon i din närhet som gillar att organisera och strukturera upp eftersom det inte är din starkaste sida. Glöm inte att vara snäll mot din kropp också.

Ditt flow: Du har koll på detaljerna!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu kommer du inse vikten av att prioritera glädjen och friheten i ditt liv. Allt för länge har du kämpat och varit fokuserad men nu måste dina intressen få ta en större plats i din vardag. Det handlar också om inställning och attityd och din kommer att blomstra. Du ser upp till dig själv och det kommer hela världen att få veta.

Ditt flow: Din lekfullhet tar dig framåt!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kan du bli förvånad över dina egna känslor och initiativ. Du kommer garanterat att unna dig mer egentid och tid tillsammans med de som betyder allra mest. Du skalar av och ser klart vad som är av värde och vad som inte är det. Om du har planer på att flytta kan det vara nu du sätter bollen i rullning.

Ditt flow: Du är här och nu!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du är törstig efter att få lära dig något nytt, få ny och härlig inspo men du får också passa på att bli extra kreativ under den här perioden. Allt kanske inte flyter på så som du önskar men du ser till att göra det bästa av det. Det här är ett utmärkt tillfälle att se över dina möjligheter kring att lyckas med ett projekt online. Putsa på dina sociala kanaler.

Ditt flow: Din humor!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!