Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 18 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets artonde vecka här.

Baaam TV: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

De här stjärntecknen passar du bäst ihop med
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

För att få arbetsro och en klar överblick är det en fördel om du fixar och gör i ordning i den miljö du befinner dig. Ta en extra promenad i början på veckan och rensa tankarna. Resten av tiden kommer du ha mer lust att vara kreativ och komma med smarta idéer. Ditt självförtroende tar dig fram nu.

Ditt flow: Pengar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Veckan får en intensiv start där du fokuserar på att svara på mail, sms och kanske sitter du mer i digitala möten. Du har mycket att hålla koll på och styra upp. Gör klart det innan du släpper allt och lutar dig tillbaka. Att umgås med familjen får dig nostalgisk och du funderar på om något kring din uppväxt håller dig tillbaka.

Ditt flow: Folk lyssnar på dig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Få fart på veckan genom att boka in ett möte kring din ekonomi. Du mår bra av att han en tydlig budget och där du vet vad du kan röra dig med. I övrigt flyter det på fint och du väljer att se saker utifrån humor. Du får andra att inspireras av dig och du ser möjligheter och inget annat.

Ditt flow: Lyssna på ditt inre!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Veckan kickstartar genom att handla om dig, hur du mår och vart du är på väg. Du viker inte av utan tror på dig själv och på din egen insats. Det är läge att göra en to-do-list och ta en sak i taget. Du får massor gjort när du har en plan. Avsätt tid för att bara vara och njuta medan du kan.

Ditt flow: Använd teknikens verktyg!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du har lättare för att gå in i dig själv och connecta med ditt inre för att få vissa svar nu. Om saker är osäkra runt dig är det viktigt att du lyssnar på vad som känns rätt för egen del. Du öppnar mer än gärna upp för spontana aktivitet och ser till att roa dig oavsett. Du är på hugget och din vilja är lag.

Ditt flow: Nya jobbchanser!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det ger dig positiv energi att diskutera med dina vänner kring gemensamma intressen. Fortsätt dela med dig och håll kvar vid dina olika intressen så mycket du kan. Du ser andra lösningar och är redo att tänka om. Däremellan lär du behöva tid för reflektion och du blir mer medveten om vad du faktiskt klarar dig utan i livet.

Ditt flow: Nya perspektiv!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan bäst genom att planera inför framtiden. Dina mål och drömmar driver dig till att agera med mod och att våga ge det lilla extra. Du mår bra av att bolla dina tankar och idéer med vänner som tänker i liknande banor. Tillsammans med andra kan du nå en större framgång än väntat.

Ditt flow: Investera i dig själv!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Dina visioner ligger dig varmt om hjärtat när den här veckan startar. Du är villig att vidga dina vyer och att leva på ett nytt sätt känns spännande för dig. Du vet också att du måste ha en plan och något att falla tillbaka på. Utmana dig själv och tro på din förmåga att lyckas med vad du vill.

Ditt flow: Nya kontakter!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du ser över dina egna insatser och vad du själv kan göra för att påverka eller förändra saker den här veckan. Dina superkrafter kan göra stor skillnad, även för andra. Du kommer vara modig och utåtagerande vilket passar dig utmärkt. Nu är det handling som gäller och du löser det galant.

Ditt flow: Du är fokuserad!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Dina intima relationer prioriteras när du startar igång den här veckan. Du lyckas på ett tydligt sätt kommunicera ditt budskap. Även nya kontakter kan trilla in och bli viktiga för dig. Ditt behov av att få egentid ska du inte förkasta. Ge dig det space du önskar. Här finns tid för personlig utveckling.

Ditt flow: Kreativt sinne!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Inledningsvis är du noga med hur du lägger upp din tid och dina planer. Du trivs med att ha en tydlig riktning att jobba mot. En dejt kan gå bättre än väntat i mitten på veckan. Ge någon en chans att få visa mer än bara det du ser.

Ditt flow: Givande samtal!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du är full av livsglädje och det sprider du snabbt vidare till din omgivning. Nu ser du på livet utifrån allt det som faktiskt går att göra. Om du vill kolla på film eller ta en ostörd promenad kommer ingen att ifrågasätta dig. Du fokuserar också på att få dina måsten avklarade. Det flyter på.

Ditt flow: Du är inspirerad!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!