Läs ditt horoskop för vecka 19 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets nittonde vecka här.

Baaam TV: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

I veckan kan du känna dig mer mottaglig och sårbar. Din känslighet kommer i det långa loppet att göra dig starkare. Våga utmana dig själv och det som kommer upp. Allt kan förändras när du inser vilken power du har att påverka. Du är flirtig och kommunikativ i ditt sätt. Det ena leder till det andra.

Släpp taget om: Negativa mönster!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Relationer är det som maler runt i ditt huvud den här veckan. Du ser med andra ögon på det som brister mellan dig och din älskling eller dejt. Nu kan du antingen bestämma dig för att gå vidare och verkligen satsa eller utforska något helt nytt och med andra villkor.

Släpp taget om: Människor som tar energi!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Det kan dyka upp något oväntat som får dig att börja kika på dina vanor och rutiner denna vecka. Det är hög tid att prioritera dig själv och ditt välmående. Du blir medveten om vad som är viktigt och hur du kan göra för att heala dig själv. Enjoy!

Släpp taget om: Kontrollen!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du blir väl medveten om vad du har behövt sätta åt sidan sedan en tid tillbaka. Nu kan du inte längre vänta. Dina intressen blir nummer ett på listan. Hela du vibbar av livslust och trivs med att få ta plats. En förälskelse kan vara ofrånkomlig. Du kan behöva uttrycka dig från hjärtat och bekänna färg.

Släpp taget om: Allt du tror att du måste!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det finns inte längre utrymme för att gömma vissa känslor. Allt bubblar upp till ytan och du får en möjlighet att se på dem med andra ögon. Du kan vara angelägen om att din familj ska acceptera ett beslut som du tagit. Tänk på att det viktigaste är att det känns rätt för dig. Ge upp tanken om att få ett godkännande.

Släpp taget om: Det som varit!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte den som slänger ur dig dina tankar till höger och vänster. Nu ställs du däremot inför en utmaning. Speak out! Du kommer inte undan med att försöka hinta. Ibland är sanningen tuff men du är tuffare än vad du tror. Saker kan bli betydligt bättre när du presenterar dina åsikter.

Släpp taget om: Ett negativt mindset!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Veckan kommer med en våg av känslor som du tvingas hantera. Du uppmuntras hålla saker easy och ta det som det kommer. Njut av det bekväma livet så mycket du kan. Passa på att hitta en ny playlist, ta ett långt bad eller beställ hem mat för hela veckan. Du lär dig att uppskatta dig själv mer.

Släpp taget om: Känslan av att du inte är tillräcklig!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du hamnar i händelsernas centrum och det är inte alls säkert att du känner dig bekväm med den sortens uppmärksamhet. Du kan ha lyckats riktigt bra med  ett projekt eller något på jobbet eller i skolan. Sug åt dig av det och låt ditt självförtroende växa. Du om någon klarar precis det du vill.

Släpp taget om: Tävlan mot andra!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det kan vara så att det bara säger PANG och att du sitter där med alla känslor i din famn. Det är definitivt läge att börja sålla. Vad håller du fast vid av vana och vad gör dig genuint glad? Detta gäller allt från prylar till människor i ditt liv. Följ det som är enkelt, där du känner kärlek och tillit. Ge upp det andra.

Släpp taget om: Dåliga mönster!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du är otålig och ivrig eftersom du verkligen törstar efter att få umgås i grupp och göra aktiviteter tillsammans. Det du kan göra är att anmäla dig till grejer online. Ett projekt kan avslutas och det kan kännas sorgligt. Men det innebär ju att nya dörrar kommer öppnas istället. Håll ut!

Släpp taget om: Gamla drömmar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu kan det vara ordentligt skakigt på jobbet eller i skolan. Du kan ifrågasätta dina egna val och du kan ha svårt att hitta motorn som driver dig. Se det från den ljusa sidan, du får chansen att omvärdera din livsväg. Kan det vara så att du är på väg åt ett håll som kanske inte egentligen känns helt hundra? Var ärlig mot dig själv.

Släpp taget om: Prestige!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker antagligen inte wow men du har inte ännu facit. Ditt sätt att leva och hur du ser på saker kommer förändras från och med nu. Vad är verklig livskvalité för dig och hur vill du ha din vardag? Saker sätts på sin spets men det betyder också att du kan förändra. Du är klok och följer framför allt ditt hjärta.

Släpp taget om: En gammal vision!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!