horoskop baaam vecka 1 2020

Läs ditt horoskop för vecka 2 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets andra vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det är en kraftfull energi som byggs upp inom dig och omkring dig, särskilt i din familj, den här veckan. Nu kan du inte göra något specifikt för att förhindra saker från att hända, en förändring är nödvändig och du kommer uppskatta den. Ha en nyfiken attityd till det som händer och va uppmärksam på vad någon försöker säga dig.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan kan du känna dig en aning rastlös eller att du har mycket på gång men det kan vara svårt att få disciplin till det som är viktigt. Intensiva och betydelsefulla möten kan avgöra flera punkter framöver. Det kan vara en befrielse och en lätthet som visar dig en ny väg. Bit ihop om du känner att någon försöker testa dig.

Släpp taget om: Ett negativt mindset!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan behöva öva upp ditt tålamod den här veckan och tänka på att dra ner på takten en aning. Investera i dig själv och va medveten om vilka belöningar det ger för din självkänsla och för ditt egenvärde. En otippad vändning kring jobb eller pengar kan dyka upp. Du måste kunna styra om i planerna och se ett långsiktigt resultat.

Släpp taget om: En kass självbild!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Nu tar du saker till ditt hjärta och du kan lätt fastna i dina känslor. Passa på att se dem för vad de är och låt dem föra dig till en plats där du inte måste springa ifrån dem. Du har en enorm styrka och du förstår varför vissa saker måste hända exakt just när de gör det. Mycket kretsar kring dig nu, till vilka beslut du kanske måste ta till exempel.

Släpp taget om: Överdriven oro!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du kommer gradvis att börja lämna de saker/människor som inte längre förtjänar en plats hos dig eller som tar en massa energi. Om du har kört alldeles för hårt nu en tid, ta en paus och vila upp dig. Du ger dig själv en gåva när du får vara kreativ och skapa. Lita på dina vibes, att du drar till dig det som är meningen i ett större perspektiv. Hedra var du varit och dit du är på väg!

Släpp taget om: Dåliga mönster!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu kan den rädsla du känner inför en större förändring vara den som leder dig mot ett genombrott. Det här är spännande på riktigt och nu kan du låta dig inspireras av dina vänner och sociala kanaler för att finna det du söker. Du inser inte alltid vad som kan vänta runt hörnet när du slår på stort. Ta den här möjligheten.

Släpp taget om: En gammal dröm, fånga en ny!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan kan det vara klokt att checka av vilka mål, avsikter och långsiktiga planer som rimmar och matchar med där du befinner dig nu. En jobbdröm kan äntligen nå sitt slut eller att du börja synas för något du är riktigt grym på. Du får också chansen att överväga vad som är på gång i ditt liv och vad som borde avslutas bums.

Släpp taget om: Rädslan av att lyckas!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

I veckan kan du ha ett impulsivt beetende och ligger där sårade känslor i botten kan någon få höra sanningen från dig. Du vet också att du inte är tvingad att leva på ett speciellt sätt utan världen finns där och väntar på dig. En utbildning/kurs, en flytt till utlandet, en resa, ny livsstil, allt ligger för dig men följ ditt flow och drar inte i stängda dörrar.

Släpp taget om: Det som varit!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu är bara början på en längre resa inom dig själv. Dels handlar den om att rensa upp ditt karma och bli medveten om vad det är du drar till dig i livet, men du kommer också att kunna lägga ett stort pussel. Va tacksam över de lektioner du hittills fått och se saker du tar dig för som utmaningar till personlig utveckling. Du är en hero!

Släpp taget om: Giftiga personer/situationer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Dina känslor hamnar i centrum, särskilt de djupare band du känner för vissa personer i din närhet. Du kan inte längre samla ihop dig själv utan behöver få utlopp för det som rör sig inuti dig. Relationer från och med nu och framåt kommer ändras för dig eller möblera om. Haka inte upp dig på någon utan låt ditt hjärta få visa vägen.

Släpp taget om: Någon som suger din energi!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det går upp för dig vad du måste investera i eller aktivt göra för att du ska trivas bättre i din vardag. Du ser över ditt schema och planerar om för att inte missa viktiga händelser som gör att du faktiskt mår bättre. En extra promenad på väg till jobbet eller laga storkok ihop med vänner för att slippa köpa lunch på stan. Ingen slår dig i effektivitet just nu.

Släpp taget om: Det som förstör dig och din kropp!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Vad kan hända när du helt och fullt kastar dig ut i det okända utan att veta exakt hur det ska fångas upp out there? Du kommer bli känsligare för den typen av ögonblick som du går miste om genom att vara en fegis, inte våga, inte tro på dig själv tillräckligt. Nu är det din tur att stå med hjärtat i handen och be om det du önskar allra mest.

Släpp taget om: En taskig inställning!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!