Läs ditt horoskop för vecka 2 2021 här

Unni Zetterling

Läs ditt horoskop för vecka 2 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 2 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan är verkligen värd att fira kära Vädur, särskilt för dig som jobbat riktigt hårt. Du märker en klar skiftning i hur du tar dig framåt. Det flyter på, du vet vad du håller på med och du ser till att things getting done. Nya förverkliganden väntar dig och där du får skina som den stjärna du är.

Ditt flow: Ny business!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du kommer få nya idéer den här veckan, som gör att du också utmanar dig själv till att växa kära Oxe. Ingenting känns kanske ”som vanligt” ändå och du ser detta som ett tillfälle att bryta sig loss från tråkiga rutiner. Hur du än gör så styrs du av dina visioner och av det som du tror på, djupt inom dig.

Ditt flow: Du vaknar!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Från och med nu är det en inre resa som väntar dig kära Tvilling. Du satsar på personlig utveckling, på att hitta kraften inom dig och på transformation. För att nå dina mål kan du prova olika vägar. Allt från att gå i terapi till hypnos. Du intresserar dig för allt det mystiska i livet och hittar din styrka på så vis.

Ditt flow: En ny värld väntar!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du är medveten och faktiskt peppad på att köra en nystart angående relationer kära Kräfta. Du har fått kapa några band eller förändra på olika sätt och istället utgå från dig själv. Vad är du ute efter och vad ger dig energi? Där får du nog vackert börja. En sann och givande relationer är baserad på att ge och ta. Nu vill du också ta emot.

Ditt flow: Chansa!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är bara början på ett breaktrough för dig kära Lejon. Dels innebär det att du börjar be om support från andra och att du hittar en metod som verkligen funkar för dig. Du är också medveten om att du måste se till dig själv, dina behov och vad som får dig att bli on fire.

Ditt flow: Nya rutiner!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Ditt liv och din vardag känns betydligt enklare kära Jungfru. Du har lovat dig själv att styra saker så som du vill att de ska vara. Oavsett är det ett nytt kapitel som börjar för dig från och med nu. Innehållet måste utgå från dina drömmar och passioner. En mer vågad version av dig kommer visa sig.

Ditt flow: Beundran!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Detta är början på något nytt kära Våg. Du känner dig mentalt och känslomässigt redo för att göra en del justeringar. Främst handlar det om boende, kanske köpa/sälja, renovera eller testa bo i kollektiv till exempel. Du vill helt enkelt hitta ett annat sätt att leva på. Kan också betyda att du förändrar till det bättre hemma hos dig.

Ditt flow: Låt känslorna bestämma!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu är det läge att bokstavligen tänka om kära Skorpion. Va uppmärksam på dina tankar, på hur du pratar med dig själv. En ny strategi är på väg att förändra mycket för dig. Ägna dig åt ditt mindset, till exempel the law of attraction. Istället för att jobba hårt kan det finnas andra, mer effektiva vägar fram till mål.

Ditt flow: Övertalningsförmåga!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan är endast inledningen av allt det där som du kommer bada i framöver kära Skytt. Du märker att belöningar på olika sätt trillar in och att allt som du utsatt dig för varit värt det. Ge dig tid att andas, tillbringa dagarna med det som gör dig på riktigt lycklig och glöm inte vad du är värd.

Ditt flow: Pengamagnet!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Veckan kommer med frisk luft till dig, minst sagt. Det lär flyta på så lätt för dig när du lovar dig själv att följa de saker som frestar allra mest. Du övervinner utmaningar, så påminn dig ständigt om att allt går om du bara vill och visst vill du. Självsäkert går du in mot djärvare tider och det är just in time.

Ditt flow: Klarhet!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Nu har du en period framför dig där du mer eller mindre går in i en känslomässig rikedom kära Vattuman. Du ser till att skapa en inre frid och du laddar om dina batterier. Det finns så mycket fint, så mycket magi som du nu också väljer att se med andra ögon. Den största förändringen sker inom dig när du är sann mot dig själv.

Ditt flow: Kreativitet!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kommer upptäcka flera lifehacks från och med nu och det förändrar spelets regler kära Fisk. Använd de fördelar du upptäcker till att förvandla ditt liv till allt du någonsin velat ha. Utveckling och nytänk sätter saker i ett annat ljus och du känner av det. Glöm inte att tillsammans med andra blir allt roligare.

Ditt flow: Möta likasinnade!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken