Läs ditt horoskop för vecka 20 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugonde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det blir en del heta ämnen som kommer på tal den här veckan. Du kan konsten att uttrycka dig och människor runt omkring kan inget annat än att lyssna på dig. Din trovärdighet gör att du kan lyckas få igenom en idé nu. Möten och kommunikation flyter på och du har medvind.

Ditt flow: Speak out!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan fokuserar du mentalt på din inkomst och budget. Nu lär du dig att trolla med dina resurser och njuter av att kunna se vart du kan spara in. Boka ett möte med din bank eller med någon som du har förtroende för. Det kan nämligen vara läge att göra vissa klipp. Skriv ner alla dina delmål.

Ditt flow: Här och nu!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Var uppmärksam på vart dina tankar tar vägen den här veckan. Du ser lättare de saker som du aktivt dras till vilket gör det hela betydligt roligare. Nu går du dessutom igenom en annan process som blir väldigt påtaglig. Hur ser du på dig själv och vilken roll tar du? Det här är en bra tid för reflektioner.

Ditt flow: Huvudet på skaft!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det händer mycket med dig, särskilt i ditt undermedvetna. Dina nattliga drömmar kan ge dig en hint om en riktning framåt. Lyssna på dig själv och våga vara din egen vägvisare. Sakta men säkert väcks frågetecken kring kärlek, hur du förhåller dig till den eller din relation.

Ditt flow: Öppet sinne!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är alert och saker du tar på dig att göra sker nästan av bara farten. Du tar till dig av material online och appar som kan underlätta i vardagen. Hela tiden kommer du till nya insikter som verkligen berikar dig. Nu inleds också en bearbetning kring relationer, värderingar och kanske även din stil.

Ditt flow: Mindset!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan går dina funderingar och tankar mest kring arbetet och skolan eller en egen business. Du är redo att tänka större och också ta lite risker. Att bara ”göra för att” kan stressa dig. Det ska finnas ett tydligt mål och en plan utstakad. Satsa på att se över vad du gör för status och vad som egentligen känns rätt.

Ditt flow: Du har inflytande!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du går från klarhet till klarhet den här veckan. Ditt sinne känns lekfullare och du kommer in i en skämtsam stämning. Nu är du inte heller rädd för att uttrycka dig. Du kan nästan bli förvånad själv: sa jag verkligen det där? Vänner och relationer från ditt förflutna kan börja göra sig påminda.

Ditt flow: Inspiration!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du älskar att få utmanas, både känslomässigt och intellektuellt. Nu är det spännande grejer på gång i ditt liv. Du väljer att rikta dig mer mot sådant som känns meningsfullt där du får en chans att utforska det som är intressant. Känslor för någon från ditt förflutna kan hastigt blomma upp.

Ditt flow: Töj dina egna gränser!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan är du duktig på att verkligen prata för din sak. Om du vill övertyga någon har du faktiskt ett guldläge. Du ser till att ni båda kan dra nytta av fördelarna. Ditt fokus ligger på att ha ett öppet klimat där allt går att diskutera. Ditt lovelife kan bli dramatiskt om ni inte drar åt samma håll.

Ditt flow: Ge ett bra intryck!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du är grym på att sålla och veta vilket steg du ska ta härnäst. Nu är du extra klurig och ser detaljer som ingen annan. Du trivs med att göra listor och att organisera. Till exempel utifrån scheman. Det ger dig precis den överblick du behöver. Tänk över vad du kan göra för ditt välmående, gärna holistiskt.

Ditt flow: Fokuserad!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Ditt kreativa humör är det som driver dig den här veckan. Du har glimten i ögat och vet hur du ska charma människor. En idé, ett projekt eller ett intresse kan uppta dina tankar. Det är egentligen bara att sätta fart och få saker att hända. En lover kan dyka upp och vilja se om det finns mer mellan er att utforska.

Ditt flow: Din inställning!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan tänka en del på det som har varit och minnas en helt annan tid. Saker som kommer upp kan också hjälpa dig förstå vart du är på väg eller åt vilket håll du faktiskt vill. Välkomna det även om det aldrig blir som förr. Hitta en ny form. Relationsmässigt kan du vara känslig och ifrågasätta dina val.

Ditt flow: Din kreativitet!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!