Läs ditt horoskop för vecka 21 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugoförsta vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en tydlig plan kring vad du vill åstadkomma. Mot slutet finns en tendens att sakna riktning. Därför är det bra om du skriver ner olika förslag på hur du ska ta dig vidare. Din motivation skaver när du inte vet varför du gör vissa saker. Räkna med att behöva peppa upp dig själv emellanåt.

Ditt flow: När du är flexibel!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

När veckan drar igång är du mottaglig för andras humör och du styrs av dina känslor. Du kan ha svårt att direkt hitta din plats och veta vad du ska göra. Men det som får dig on fire är att gå ut online och vara aktiv på dina sociala medier. Du kan gå med i olika grupper där ni har samma intressen och värderingar.

Ditt flow: Nätverka!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du har stora planer och tillåter dig att drömma stort när veckan tar fart. Dina vänner är prioriterade och tillsammans peppar ni varandra i rätt riktning. Det ser ut att bli en hel del fokus på jobb eller plugg framöver. Ett projekt kan kännas stressigt och därför är det viktigt att du håller dig till din egen tidsplan.

Ditt flow: Du är ambitiös!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Ditt driv och din strävan att nå dina mål är som allra intensivast de första dagarna. Du sätter tonen för hur du vill att veckan ska se ut och du kommer lyckas med det du vill. Nu är du modigare än någonsin och redo att fatta beslut som kan innehålla vissa risker. Det finns inte mycket som kan komma mellan dig och din vision.

Ditt flow: Ny livsstil!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det verka kunna lösa sig för dig gällande det mesta när veckan kickar igång. Din inställning och syn på saker underlättar. Du vet vad du vill och vad som krävs för att du ska ro det i land. Samtidigt är det annat som pågår inom dig. All den kraft och energi du bär på behöver få komma ut i rätt sammanhang.

Ditt flow: Din power!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

De första dagarna av denna vecka ägnar du helst åt att få grotta ner dig i en bra bok eller ett spännande ämne. Du är mån om din tid och vem du spenderar den tillsammans med. Relationer hamnar i fokus och där du också tvingas att berätta vad du tänker och känner. Ni drar inte åt samma håll och detta blir lärorikt.

Ditt flow: Att framföra din åsikt!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är medveten om din relation till andra människor när veckan inleds. Att ni har ett bra samarbete och att ingen känner sig förbisedd är viktigt för dig. En träff med din älskling eller en dejt kan bli givande. Ditt fokus handlar annars om att få saker att rulla på lite bättre. Du kan effektivisera precis allt nu.

Ditt flow: När du släpper stressen!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Veckan kickstartar för dig när du gör din to-do-list och väljer att fokusera på det som du vill få klart. Du är flitig och om du önskar support kommer du få mer än du frågar efter. Nu är du taggad på att få in mer action i ditt liv, gärna via en hobby som fått stå åt sidan. Du mår bäst av att få vara lekfull i dessa tider.

Ditt flow: Andra beundrar dig!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Din attityd och positivitet smittar av sig när veckan drar igång. Du satsar på dig själv och du är noga med vad och vilka som får njuta av ditt umgänge. Det är även flirtiga vibbar de första dagarna. Där hemma kanske det inte helt går som planerat. Något kan störa dig som du gärna vill ta itu med men det känns krångligt. Avvakta.

Ditt flow: När du är öppen med dina känslor!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att umgås eller tänka mer på din familj och närmaste vänner. Det finns massor ni kan dela trots läget. Du minns tillbaka och kan sakna något som varit. Dina tankar väcker verkligen mycket inom dig och nu mår du bäst av att skriva ner det någonstans. I en dagbok kanske?

Ditt flow: Du hittar ny inspo!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Din vecka rullar på med härlig fart där det blir till att svara på mail och sms och delta i digitala möten. Du använder din energi för att kommunicera med andra. Du vill också hitta lugnet och få landa i att bara vara. Dela upp dina mål så att saker inte känns så betungande. Du skapar precis vad du vill, glöm inte det.

Ditt flow: Få det att hända!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Vad du har runt omkring dig spelar stor roll när veckan startar. Du mår bra av att få ta hand om dig själv och se till dina behov. Gör något alldeles extra för ditt välmående. Du har mycket energi. Det är tempo i ditt liv och du kanske inte alltid ser när det är läge att trycka på paus.

Ditt flow: Du vet vad du vill!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!