Horoskop för vecka 22 2019

Läs ditt horoskop för vecka 22 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 22 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du inleder veckan lite drömskt och det är faktiskt ett superbra tillfälle för dig att skriva av dig, sätta ord på känslor eller förmedla något väldigt starkt. Du är annars produktiv och ser till att skapa nya och intressanta möjligheter för dig själv. Vardagliga kontakter blir viktigt i något speciellt sammanhang och också hur du uttrycker dig.

Ditt flow: Du vet hur du ska använda din makt


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Starta upp veckan med att utmana dig själv, dina planer och styr ditt liv mer i den riktningen som du vill. Du kan ha väldigt fina möten med människor som sätter spår i dig. Allt behöver inte vara antingen eller och det finns ett flow runt omkring dig. Dessutom är du superhet och lyckas få med dig andra på tåget. Passa på att uppdatera din garderob!

Ditt flow: Du drar till dig positiva händelser


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du är extremt fokuserad på det du gör när veckan drar igång. Kanske vill du imponera på någon eller bara ge det där lilla extra för att visa vad du går för. I övrigt går det din väg nu. Du utvecklas och är kreativ på alla sätt. Använd din charm till att få din vilja igenom. Kärleksrelationer kan nå en djupare och nästan magisk nivå.

Ditt flow: Du är kreativ och spirituell


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du behöver omväxling den här veckan och det börjar bra med att du intresserar dig för dina visioner och ser dina möjligheter. Dessutom är du beredd att göra vad du måste för att få det du vill ha. Se upp för stress och hitta dina luckor för space och avkoppling. Det är inspirerande aktiviteter runt dig med härliga människor som får dig att se saker med nya ögon.

Ditt flow: Du testar och utmanar


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Nu kan det vara upplysande att få till dig hur andra människor ser på ditt liv, eftersom det kommer ge dig perspektiv och du växer som person. Kanske måste du kompromissa med din tid och hur du gör upp dina planer. Ditt målmedvetna sätt kan ta en annan form och du lyckas nå fram i en viktig fråga. Du är redo för att ta risker och visa att du vill satsa.

Ditt flow: Du har ögonen på dig


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Pusha dig själv till att möta andra människor nu. Det finns vissa saker som du vill ha sagt och detta kan bli ett sådant förlösande moment. Veckan kommer kasta ett visst ljus över dina intima relationer, så gör dig redo för att både lösa och utveckla saker inom området. Ett avtal kan bli aktuellt eller en överenskommelse av något slag.

Ditt flow: Du flyter med i det som händer


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Din bästa insats den här veckan är den du gör för dig själv och ditt eget välmående. Skapa små rutiner för att göra det där lilla extra och tänk; hur kan jag göra det här mer hållbart? Det blir ett tydligt fokus också på dina vänner, på relationer och på viktiga personer på ditt jobb/skola. Dela med dig av dina åsikter och lyft nivån mellan er.

Ditt flow: Du hanterar dina känslor på ett utvecklande sätt


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du har en lättsam och härlig inställning till det mesta när veckan startar upp. Lägg fokus på sådant som gör dig glad, även om det innebär att du måste offra något på din to-do-list. Den kommer du med glädje börja beta av ändå. Du är produktiv och organisera upp dina dagar väldigt bra. Tänk på att det är sunt att inte alltid få som du vill.

Ditt flow: Du når ut till andra människor


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du vet när det är läge att anstränga dig den här veckan. Mycket möjligt att du inledningsvis kan göra en del jobb hemifrån. Det blir lätt fokus på kärleken i dessa dagar. Du attraherar människor och situationer busenkelt nu. Om du är ute efter något seriöst kan en tillställning, ett event eller möte innebära intressanta saker.

Ditt flow: Du kan heala dig själv


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är nödvändigt att du prioriterar dina behov den här veckan. Du kommer lättare kunna uppfylla dina måsten när ditt sinne och kropp är i linje. Kommunikation och diskussioner blir centralt och du är extra noga med att delge dina åsikter. Lägg fokus på att också komma ner i varv, läsa böcker, bada och bara ha det chill.

Ditt flow: Att släppa kontrollen och låta känslor flöda fritt


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Använd de första dagarna den här veckan till att se över din budget och va kreativ. Du känner dig tillfreds med dig själv och du vet åt vilket håll du strävar. Dina vänner blir viktiga, ni har roligt och du delar med dig av dina tankar och känslor. Det är framför allt nöje du söker eller att jobba intensivt med en av dina talanger.

Ditt flow: Hur du väljer att prioritera dig själv


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

När veckan startar ser du tydligt vad du behöver jobba hårdare med för att komma vidare i din process. Gå för den större bilden när det kommer till dina ambitioner. Kanske måste du kompromissa med någon i din familj eller närstående. Dra dig inte undan utan säg vad du tycker. På kärleksfronten är det livat och flirtigt.

Ditt flow: Din inställning till dina egna tankar

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!