Baaam hooskop vecka 23 2020

Läs ditt horoskop för vecka 22 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugoandra vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Fredagens nymåne fortsätter att färga även den här veckan och det ger dig massor med positiv energi. Du är taggad på att lära dig nya knep för att utvecklas och för att hitta den inspo du söker. Nya personligheter trillar in i ditt liv och vissa är där för att uppmärksamma dig på ett nytt typ av mindset.

Ditt flow: Nyfikenheten!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du bär med dig en peppad attityd och du får verkligen saker gjorda den här veckan. När du har bestämt dig ser du till att ro grejerna i land. Allt det du njuter av växer och blir mer när du inser vilken förmåga du själv har att kunna påverka. Tro inget annat än att du rockar.

Ditt flow: När du är bekväm!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Det är nu din tur att starta upp ett nytt kapitel i ditt liv och det känner du själv utan tvekan. Du får möjligheten att lägga fokus på allt det där som får dig att må bra och vilja utvecklas. Det är nya tider men du är en fena på att hitta din egen väg och nu vågar du också följa ditt hjärta.

Ditt flow: Medvind i ryggen!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du lever fortfarande på den feeling som helgen medförde och du ser vilken chans du har för en omstart. Här gäller det framför allt att vara ärlig mot dig själv. Vad är betydelsefullt i ditt liv och hur skapar du mer av det? Transformationen kan bli precis så liten eller stor som du faktiskt önskar.

Ditt flow: Lita på dig nu!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du kan ha startat upp x antal projekt och idéer i ditt huvud i och med nymånen i fredags. Så klart är du ledande när det gäller att våga testa något nytt eftersom du alltid tror på dig själv. Den här gången är det till din fördel att jobba tillsammans med andra, gärna i grupp och online. Se hur högt du kan flyga.

Ditt flow: Följ din dröm!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Hela veckan lyckas du förmedla de ambitioner och mål du har i sikte. Det innebär också att du måste vara beredd på att promota dig själv och visa att du är ett strå vassare än alla andra. Dina fördelar nu är väldigt festliga, särskilt om du söker status i en roll. Ta för dig och håll inte tillbaka på något.

Ditt flow: Inflytande!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du söker dig med lätthet mot nya utmaningar och du börja inse värdet av att ta vissa risker. Det finns massor av spännande ämnen du kan lära dig mer om. Du är faktiskt mer redo än någonsin när det gäller att se över din livsstil och livskvalité. Det kan vara läge att prata med en coach eller mentor.

Ditt flow: Utveckling!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du satsar på dig själv och på dina innersta behov denna vecka. Och det gör du helt rätt i. Nu handlar det om att skapa och om att förvandla saker till det du vill. Helst vill du få arbeta ostört och processa grejer i ditt eget tempo. Det är nu ett suveränt tillfälle om du vill börja ge dig in i en marknad med passiv inkomst. Läs på!

Ditt flow: Du är skärpt!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan är det läge att satsa på dina nära relationer. Om du är singel och längtar efter att träffa någon är det nu din resa börjar på allvar. Även om du inte möter the one i veckan är det annat som får fart inom samma område. Har du ett förhållande kan ni så smått börja fokusera på framtiden. Fatta inga avgörande beslut nu.

Ditt flow: Det sociala!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du är peppad på att boosta dig själv, inifrån och ut. Unna dig något mysigt. Du är just nu bäst på att få saker gjorda och det går smidigt för dig. Tillåt dig att släppa kontrollen ibland trots att det kan kännas svårt.

Ditt flow: Detaljer!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Hur roligt får man ha? Det blir ju aldrig bättre än vad du själv gör det. Och nu ser du till att lägga energin på det som får dig att skratta och må bra. Du flirtar med livet och din lekfullhet är på topp. Det kan hända intressanta saker i ditt kärleksliv. Nya beundrare kan dyka upp och du har en positiv inställning.

Ditt flow: Nöjen!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du är medveten om att dina känslor styr mycket i ditt liv. Nu handlar det om att våga lyfta vissa saker till ytan och börja om på ny kula. Det finns ingen mening med att dra runt på gammalt bagage. Ta dig ut i naturen, gärna vid vatten. Där får du den läkning du behöver. Din kreativitet får ett uppsving.

Ditt flow: Familjen supportar dig!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!