Horoskop vecka 23 2019

Läs ditt horoskop för vecka 23 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 23 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan ger dig nya förutsättningar när det kommer till att nå fram till andra personer. Du kan bli vassare på att förmedla ditt budskap eller börja jobba med ditt mindset för att inte fastna i gamla vanemönster. Det är bra läge för att boka eller dra iväg på en weekendresa. Satsa på att ge dig själv mer frihet, speciellt i vardagen.

Ditt flow: Du vänder på klacken när det inte passar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nu är du motiverad att ta tag i alla praktiska sysslor och du har energin att beta av alla dina delmål på ett tydligt sätt. Du mår bra av att ta dagarna lite som de kommer, inte ha för många måsten utan skapa utrymme för det som du faktiskt njuter av. Passa på att unna dig saker, köp och laga god mat, ta en runda på stan och kom i rätt mode.

Ditt flow: Ditt självförtroende tar dig framåt!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du inspireras av att ta nya kliv i livet och att till och med starta upp ett nytt kapitel. Oavsett vad du väljer att satsa på måste du gå helhjärtat in i dina projekt för att nå en ny level. Utmaningar ser du som spännande och som dessutom kommer leda dig i rätt riktning. Du vet att du samtidigt måste lyssna inåt för att hitta din kraft utåt.

Ditt flow: Du kan skapa magi!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Den här veckan får du chansen att verkligen vara sann mot dig själv. Det är nämligen dags för dig att välja och välja bort sådant som inte ger energi och näring i ditt liv. Du kan skapa helt nya förutsättningar för både din livsstil, ditt mående och din spirituella sida. Det viktigaste i det här är att du känner efter vad som passar dig och dina visioner.

Ditt flow: Att du vågar tänka i nya banor!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Nu vill du inte veta av några begränsningar vilket också kommer ta både dig och ditt liv till en helt annan nivå. Du är beredd att satsa och att gå långt för det som du tror på. Ditt engagemang kan också skapa nya relationer, få dig att använda en ny teknik eller göra sådant som du inte brukar. Gör gärna en moodboard för att få en överblick.

Ditt flow: Du har pondus!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Nu är du redo att testa dig framåt och se vilken väg som passar dig bäst. Om du är trött på ditt jobb, vill byta bana, starta eget eller förändra din status, börja med att sätta upp mål. Du kommer märka hur easy det är att påverka och göra det bästa av situationen. Men du behöver ta dig utanför dina egna safezoner och tro på din förmåga att lyckas.

Ditt flow: Du inspireras och vill skapa nytt!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Veckan erbjuder dig att se över dina visioner och vad det egentligen är du vill ha ut av livet. Du får möjligheten att börja forma din livsstil så som du faktiskt önskar och du ser också hur hinder kan utveckla dig. En utbildning/kurs kan öppna dörrar för dig och du får perspektiv på saker och ting. Jobba med din spirituella sida för att få mer balans.

Ditt flow: Du kan öka dina inkomster!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Den här veckan kan vara början på en process som handlar om din egen utveckling och hur du väljer att se på saker. Du kan också hitta vägar för att dra in mer pengar, hitta seriösa och fördelaktiga samarbeten eller fördjupa dig i en intim relation. Va ärlig mot dig själv, angående känslor och sådant som du bär på. Släpp ditt bagage och hitta nya verktyg för att komma vidare.

Ditt flow: Ditt samspel med viktiga personer!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nu är du öppen för möten, för festligheter och för att hitta en bra balans i livet. Det blir viktigt för dig med harmoni, att hitta ett win-win, antingen med en partner in crime eller med din älskling/dejt. Du är villig att kompromissa och hitta lösningar. Det kan vara på tiden att du också unnar dig något du länge velat ha.

Ditt flow: Hur du värdesätter saker!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Den här veckan kan du känna att det är läge att hoppa på wellnesståget! Nu vill du hitta en hållbar livsstil. Pusha dig själv till att prova en ny träningsform, testa en annan kost och se över dina vardagliga rutiner. Fundera på vad som får dig och din kropp av må bra och så jobbar du utifrån det. Du har lätt för att få support från andra just nu.

Ditt flow: Du glänser och folk lägger märke till dig!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Detta är en otroligt bra start för dig, särskilt om du vill locka fram din glamourösa och galna sida. Du älskar att få uttrycka dig fritt, få visa för din omgivning vad du brinner för och att få dela med dig av dina känslor. Ju mer du jobbar med att säga saker från hjärtat, desto enklare kommer ditt liv att bli. Du är i ditt esse!

Ditt flow: Du visar ödmjukhet, mot både andra och dig själv!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Den här veckan plockar fram din kreativitet och ger dig chansen att börja om från början. Hur skulle du vilja leva och bo t ex? Om du är sugen på att byta bostad, testa kollektiv eller flytta utomlands kan det va nu som den resan inleds. Det blir tydligt för dig vad som kanske också håller dig tillbaka. Du klarar mer än du tror.

Ditt flow: Din strävan tar dig genom allt!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!