Baaam hooskop vecka 23 2020

Läs ditt horoskop för vecka 23 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugotredje vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kommer du inte längre undan. Du måste börja fundera på vilken del du ska dra ner på i ditt liv. Trots att du vill så otroligt mycket lär det inte bli den kvalitén du önskar så länge du inte stannar upp och fokuserar. Din livsstil är på väg att förändras för alltid och nu har du chansen att följa den ”rätta” vägen.

Släpp taget om: Gamla visioner!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det är easy för dig att traska på i dina hjulspår och mönster. Nu är det på tiden att du uppmärksammar ett beteende hos dig själv som inte är till din fördel. Du har mer power än du anar att faktiskt göra de justeringar du kanske inte tror är möjliga. Hur du uttrycker dig och hanterar dina känslor kommer vara dina tydligaste vägvisare.

Släpp taget om: Det du fastnat i!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Om du själv har vägrat inse vad som pågår mellan dig och andra kommer du få dig ett uppvaknande från och med den här veckan. Ditt sätt att umgås med människor, att se dem och vilja förstå dem blir avgörande. Dina vänner och relationer är en bra spegling gällande var du själv befinner dig.

Släpp taget om: De som inte ger tillbaka!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kan bli en kalldusch för dig om du låtit dig själv hamna nederst på priolistan. Din kropp och din själ vill inget hellre än att bli ompysslad inifrån och ut. Du mår bäst av att sova gott och ha bra rutiner. Om något stressar dig är det vettigt att skriva listor och kanske till och med göra ett schema.

Släpp taget om: Negativt självprat!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Satsa på dig själv och på allt det du gillar att göra den här veckan. Du kan lyckas skapa tid för ditt intresse eller ett projekt som du brinner för, bara du tillåter dig. Allt har ett pris men nu är du mer än redo att låta dig svepas med. Om du tvivlar eller kämpar med ditt självförtroende är nöjen vägen tillbaka.

Släpp taget om: Din seriösa sida!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Oj vad det börja bubbla hos dig den här veckan, särskilt kring gamla känslor och ouppklarade situationer. För att stärka dig själv måste du vara ärlig. Först och främst mot dig själv. Vad håller dig tillbaka och när lägger du locket på? Det är ett utmärkt läge att börja förstå hur du funkar och vad du behöver för att utvecklas och må bra.

Släpp taget om: Din historia!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Just be honest, vad är det du håller tillbaka eller som aldrig blir sagt? Det pyr en del inom dig och en bra grej nu är att pränta ner vad du tänker. Du kan skriva ett långt meddelande till någon eller bara anteckna för egen del. Medvetenheten gällande ditt mindset blir tydlig och du vet att du kan välja positiva tankar.

Släpp taget om: Rädslan för att säga som det är!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Hur du spenderar och vad du väljer att lägga pengar på kommer bli tydligt den här veckan. Om du kopplar ditt värde för mycket till vad du äger är detta ett superbra tillfälle att göra en förändring. Satsa på olika self-love-övningar och ägna dig åt saker som gör dig glad där du kan njuta fullt ut.

Släpp taget om: Taskig självkänsla!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Pang! Det händer grejer runt dig nu och detta är bara början. Du är nyfiken på att testa dina egna gränser och se vart dina vingar bär dig. En del av ditt liv får du lägga åt sidan om du helhjärtat ska kunna fullfölja dina planer. Alla val är inte enkla men du kommer växa med ansvaret som du är tvungen att ta.

Släpp taget om: Det som håller dig tillbaka!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du kan känna dig tröttare än vanligt och det kan bero på allt du går och bär på just nu. Detta är en tid för rensning och rening av princip allt i ditt liv. Gör denna storstädning och du kommer bli som en ny människa. Att välja bort något kan vara tungt men att dras med saker eller personer och egentligen inte vilja det, är värre.

Släpp taget om: Det som inte får dig att må bra!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det börjar bli läge att tagga till för en ny moodboard. Du kommer bli tvungen att lämna ett par av dina drömmar eller åtminstone lägga dem åt sidan. Fundera på vad som får dig att känna dig levande. Vissa vänskapsband kanske inte är lika givande längre. Våga välja en annan väg som känns mer du.

Släpp taget om: Fokuset på andra!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Hur dina mål och hur din framtid kommer att se ut kan för tillfället vara väldigt oklart. Du kan slitas mellan förnuft och känsla men stressa inte fram något. Oavsett hur det blir kommer det ske saker som du inte alltid kan påverka. Men din inställning kan du alltid göra något åt. Var därför öppensinnad och tänk positivt.

Släpp taget om: Bär inga masker!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!