Horoskop vecka 24 2019

Läs ditt horoskop för vecka 24 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 24 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan kan du behöva se över hur du prioriterar din tid och vilka som är betydelsefulla för dig. Det finns projekt du mer än gärna sätter tänderna i, men innebär det att du måste avstå från annat, fråga dig själv först om det är värt det. Nu får du ut mycket av att ta dagen som den kommer och allra bäst mår du av att hänga med peppiga vänner.

Ditt flow: Din charm tar dig långt!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Va uppmärksam på vilka människor du låter ta av din tid och energi just nu. Någon kan göra dig galen, men du måste kanske också lära dig att sätta ner foten och visa vart dina gränser går. Du trivs med att checka av dina delmål och jobba dig mot en förändring. Det kan vara läge att byta jobb eller att klättra uppåt och få en schysstare ekonomi.

Ditt flow: Du lyckas njuta av stunden!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Se över din buffert! Tänk dig för ett varv innan du bara kastar dig över ett nytt sommarplagg eller unnar dig ännu en weekend. Självklart ska du ha roligt men livet leker väldigt lätt med dig just nu, vad du än gör, det måste inte kosta. Hela din utstrålning är magisk och du kan nästan förtrolla vem du vill. Våga också förändra din attityd till det bättre.

Ditt flow: Människor lägger märke till dig!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du har tagit på dig flera engagemang och du vill inget hellre än att lyckas med dem allihop. Men du behöver vara realist också. Vad får du själv ut något av och vad gör du för andras skull? Tänk på dig själv och unna dig eget space, läs böcker, meditera och yoga t ex. Va öppen för att ta till dig guidning i dina drömmar.

Ditt flow: Du är extremt kreativ!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Den här veckan kan du börja fundera på för vem du faktiskt gör saker. Är det för din skull eller vill du väldigt gärna få någons uppmärksamhet? Du kan behöva komma ner i varv och hitta ditt inre lugn då och då. Det är full fart runt dig och du kan ha flera projekt på gång. Du är engagerad och vet precis hur du ska komma på rätt väg.

Ditt flow: Du utnyttjar teknikens värld!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Nu kan du behöva säga ifrån för att själv kunna forma saker dit du vill. Om det gäller samarbeten ska du inte ”lägga dig” för att slippa fighten. Din karriär kan ta fart och du kan dra en del fördelar av att knyta rätt sorts kontakter. Prata gärna med någon om dina mål och vad som verkligen driver dig framåt i livet, men lita på dig själv.

Ditt flow: Du har status!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Se över din planering och gör ditt bästa för att få ihop det. Nu kan det lätt spreta åt olika håll och arbetet verkar ta en del av din tid. Någon kan känna sig dissad och kan det hamna på dig att berätta hur det ligger till. Egentligen vill du inte alls ha några krav eller en press att leverera. Livet innehåller väldigt mycket äventyr just nu också.

Ditt flow: Du är orädd och framåt!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Om du planerar en resa måste du se till att det flyter på med andra grejer runtomkring dig annars skapar du bara en onödig stress. Det finns ett stort behov av att få testa dina vingar samtidigt som du är redo att djupdyka i dig själv och tacka ja till alla typer av utmaningar. Försök balansera så att du både kan äta och ha kakan.

Ditt flow: Du har nyckeln till din egen power!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det kan finnas delade pengar om pengar, samarbeten eller om en utvecklingsprocess. För din del handlar det om att kunna stå upp för det du tror på. Du är smidig på att prata för din sak och människor är extra villiga att lyssna på vad du har att säga. Använd det gärna i jobbsituationer eller i en något mer intim relation.

Ditt flow: Du minglar med folk!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

I veckan kan du få det hett om öronen när det kommer till vad andra förväntar sig av dig och vad du själv känner för att göra. Nyckeln för att lösa detta är såklart att kommunicera och det är du förtillfället jäkligt bra på. Stå upp för vad du behöver och hur du känner. Se till att göra dig själv glad innan du börjar please alla andra.

Ditt flow: Du tar hand om din kropp!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är viktigt att du inte tar på dig för mycket uppgifter, särskilt på jobbet. Nu kan du också inse att du måste förändra något i din livsstil för att faktiskt må bättre. Annars är detta en fortsatt utåtriktad tid där du lever livets glada dagar. Och ju modigare du är, med vad du känner, ju friare kommer du att känna dig och det kan bli underbart.

Ditt flow: Du är en vinnare!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu kan du brottas med att gå din egen väg eller välja att följa vad alla andra vill. Du måste vara noga med hur du resonerar kring saker som betyder något för dig. Det händer mycket roligt runt dig också och du får verkligen chansen att visa upp en ny sida av dig själv. Du mår bäst av en balans mellan mysiga hemmakvällar och party på stan.

Ditt flow: Support från kvinnliga förebilder!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!