Baaam hooskop vecka 23 2020

Läs ditt horoskop för vecka 24 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugofjärde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan handlar om att kunna se möjligheter som finns betydligt närmare än du tror. Du trivs som allra bäst när du har ett mål eller uppdrag så skaffa dig det. Din skärpa gör att andra får förtroende för dig nu och det vinner du på. Möt människor genom humor och passa på att uppskatta livet i all sin enkelhet.

Ditt flow: Intuitiv!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du ser till att skaffa dig lata dagar. Du kopplar av och unnar dig saker. Trots det är du helt på det klara med vad du behöver få ordning på. Ditt tempo är det som gäller. Många kan höra av sig till dig nu. Både mail och sms haglar in och någon från ditt förflutna kan förgylla din dag.

Ditt flow: Att kommunicera!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan är du både charmig och flirtig. Det kan föra dig in i intressanta situationer eftersom du själv öppnar upp för något nytt. Din nyfikenhet driver dig mer än du tror och nu kan någon äntligen våga ta kontakt med dig. Satsa på att ha roligt och göra mer av de saker som du känner att du aldrig hinner.

Ditt flow: Din utstrålning!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du är pigg och vaken i sinnet och du söker stimulans. En annan del av dig är laidback och trivs med att saker verkligen inte går snabbt framåt nu. Du hinner tänka efter och du funderar en del på vad som måste justeras för att du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv. Tillåt dig att varva ner och uppmärksamma vad du känner.

Ditt flow: Din kreativitet!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

En del av dig har redan börjat gå på semester. Den andra är i full gång med att se över hur du kan göra det bästa av situationen och ändå lyckas göra allt det där som är roligt. Du är peppad på att nätverka och gå med i grupper på nätet. Nya personer kommer in i ditt liv men kanske även någon från förr.

Ditt flow: Härligt umgänge med vänner!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Just nu är du fokuserad på framtiden och dina mål. Du vill ha saker under kontroll hela tiden men ibland är det bara läge att släppa. Du blir sedd för dina insatser och du kan gå riktigt långt men var inte nojig. Fråga dig själv vad du tycker om att göra och vad som verkligen får dig entusiastisk.

Ditt flow: Givande diskussioner!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan blir precis så spännande som du själv vill ha den. Du är sugen att töja på gränser och på att testa dig fram på ett lekfullt sätt. Din attityd kring tillvaron är on fire. Även om allt inte går enligt plan så pushar du både dig själv och din omgivning till att se fördelar. Du har tur nu också.

Ditt flow: När du är modig!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Veckan kickar igång med en hel del kontakt och nätverkande för din del. Men det är snabbt överstökat eftersom du längtar efter att få lugn och ro just nu. Du älskar att sätta dig i solen med en bok eller att lyssna på musik. Ett hett ämne kan engagera dig eller så är det ditt kärleksliv som får dig på andra tankar.

Ditt flow: Din styrka!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du blir uppmärksam på vilka typer av personer du drar till dig och du är villig att söka svar på varför det blir så. Har du en bra balans mellan att ge och ta? Dina vänner får dig på gott humör samtidigt som det kan finnas någon som du glider ifrån. Håll inte stenhårt i någon för sakens skull.

Ditt flow: Du är charmig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Satsa på att se över din vardag och fundera på vad du kan göra för att förenkla den. Det kan gälla precis allt. Du mår bra av att ha saker uppstyrda och att effektivisera är verkligen din grej. Om du inte tagit hand om ditt välmående kommer det märkas på ditt humör. Ge dig själv massor med self-love.

Ditt flow: Lösningar!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan finns det något busigt över dig. Du har så mycket inom dig som du vill uttrycka på olika sätt. Det märks att du går all in i det du gör och att det som driver dig framåt är passionen. En kärleksaffär kan vara svår att greppa och känslorna kan ligga utanpå. Du har gott om självförtroende.

Ditt flow: Lekfullhet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du engagerar dig helhjärtat i din familj och dina närmaste vänner. Ni öppnar er för andra och kommer in på djupare ämnen. Någon i din omgivning kan söka ditt support lite extra just nu. Du är en känslig själ så se till att du också hittar en kanal ut ibland. Att prata gamla minnen kan få dig att tänka på annat.

Ditt flow: Din omtänksamhet värdesätts!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!