Läs ditt horoskop för vecka 25 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 25 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Veckan erbjuder dig att göra dig fri från gamla föreställningar eller sättet du ser på världen till och med. Det kan vara läge att släppa taget om en vision för att istället hitta något som ligger mer i linje med vem du är idag. Nu kan du inspireras av andra människor väldigt mycket. Det blir garanterat flirtigt och lekfullt.

Ditt flow: Du vet hur du ska komma vidare!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nu får du möjligheten att göra dig av med mönster och tankar som endast begränsar dig och ditt sätt att leva. Det betyder också att du lär känna dig själv på ett djupare plan och se till att få dina egna behov uppfyllda. I kärlek är du bekväm med att saker inte måste gå så himla fort fram. Du tar god tid på dig för att avgöra om det verkligen är rätt.

Ditt flow: Du vet ditt värde!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan ställa dig frågande till hur mycket du går din egen väg och hur mycket du släpper någon annan in på livet. Det blir tydligt att om du verkligen vill bonda med någon, måste du visa dig sårbar. Ditt liv är för övrigt lekande lätt och du ser till att roa dig, antingen på egen hand eller tillsammans med andra. Nu tar du för dig.

Ditt flow: Förändra något i ditt utseende/attityd!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Den här veckan går det upp för dig vad du behöver ta tag i när det gäller dig själv och dina kroppsliga behov. Allt från hur du sover till vad du äter och din träning. Passa på att rensa, på alla plan verkligen. Du får ut mest av att hitta en ny strategi för ditt eget välmående. Tänk på att inte pleasa andra hela tiden utan sätta dig själv först.

Ditt flow: Du vågar öppna dig!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Veckan lägger sitt fokus på dig själv, hur du väljer att uttrycka dig och hur du går in för saker, rent känslomässigt. Du är kreativ och gillar att visa, på ett dramatiskt sätt ibland, hur mycket du har inom dig. Romantiken och passionen kan ta över dig och du kan gå helt upp i något som tilltalar dig. Speak from your heart is the key!

Ditt flow: Du har en tro på det du gör!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Pusha dig själv till att bli kvitt gammal beteende eller bagage som du vet påverkar dig än idag. Det är läge att lyfta känslorna en nivå och se vad du hittar. Din känsliga sida kan gott visa sig lite mer och du vinner på att kunna prata om dina upplevelser med någon som står dig nära. Fokusera på vad du vill med din karriär/plugg eller starta en egen verksamhet kanske?

Ditt flow: Du tar dig fram väldigt lätt!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Den här veckan kan det dimpa in saker som du bara måste ta itu med. Kanske får du nyheter som berör dig på ett eller annat sätt, där du genom att kommunicera kan få en djupare förståelse. Räkna med att vara upptagen en del. På kärleksfronten är du mer redo än någonsin på att satsa allt! Nu får det bära eller brista tänker du.

Ditt flow: Du ser möjligheter!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Nu kan du få ett besked som rör cash eller ditt arbete. Du har jobbat hårt för att vara där du är idag, glöm inte det. Det kan bli läge att fira! Värdesätt dina framgångar och låt människor få veta vad du kan. Du gillar den här perioden eftersom det innebär personlig utveckling på alla nivåer. Visa vad du känner, det är din utmaning.

Ditt flow: Du drivs av passion!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Den här veckan handlar om dig och något kapitel som du känner att du ska vidare från och framåt såklart. Du kan få ett erbjudande som inte går att tacka nej till. Det kommer finnas flera tillfällen till att fira dina insatser tillsammans med dina vänner eller älskling. Du ser dina relationer med andra ögon vilket lyfter dem ett steg.

Ditt flow: Du är mottaglig!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Veckan erbjuder dig att faktiskt se på ditt liv lite utifrån och rensa bort den typ av energi som inte längre ger dig någon glädje. Va inte rädd för att välja dig själv och dina egna behov. Du arbetar hårt och med det uppnår du också resultat, vilket är precis vad du kämpar för dessutom. Du är bra på att prioritera, ta ansvar och på att göra upp ett tydligt schema som du kan följa.

Ditt flow: Låt dig hitta ny inspiration!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Veckan levererar precis på din nivå! Det är i sociala sammankomster du trivs som bäst, där du får diskutera och komma med nytänkande idéer. Nätet, appar och utveckling är på temat. Kanske avslutar du något projekt som du ägnat dig åt en tid och att det firas på något sätt. Nu är dagarna väldigt härliga och vibbarna runt dig är nästan magiska.

Ditt flow: Du är där det händer!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Den här veckan kan du komma på vad det är du saknar i ditt arbete/plugg för att det ska kännas helt hundra. Kanske hittar du också redan en lösning och kan komma vidare ganska snabbt. Det du visar upp nu är starka ambitioner och det gör det också mer easy för dig längre fram. Du behöver vårda dina närmaste relationer och vara ett support ibland.

Ditt flow: Du njuter av lugnet!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!