Baaam hooskop vecka 23 2020

Läs ditt horoskop för vecka 25 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugofemte vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det är från och med den här veckan som du börjar kika på din framtid kopplat till boende, livsval och känslor. Du uppskattar inte gråzoner utan vill vara i en miljö som gör att du växer och utvecklas. Vilka möjligheter som kommer till dig beror helt på vad du önskat och vilka dörrar som redan står på glänt.

Ditt flow: Gå på känsla!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du är nyfiken på att jobba med ditt eget mindset och hur det påverkar dig i din vardag. Det kan vara läge att ägna dig åt attraktionslagens kraft för att förstå hur mycket du själv bidrar till det som händer i ditt liv. Din vetgirighet gör att du inte stannar upp utan ständigt är i rörelse och på språng.

Ditt flow: Intressanta kontakter!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Ett nytt kapitel är på väg att ta fart och här handlar det om din materiella framgång. Du vet vad du vill ha och hur du ska få det. Även din självkänsla och ditt egenvärde får ett uppsving eftersom du blir mer och mer bekväm med vem du är och vad som är du. Unna dig något som du längtat efter.

Ditt flow: Var dig själv!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Ditt liv håller på att ta en ny riktning och processen är precis i början. Du är redo att skapa ditt drömliv. Nu kan det finnas stunder där du tvingas fatta snabba beslut. Blicka inte tillbaka för mycket utan omfamna det nya. I grund och botten vet du vilka insatser som krävs av dig. Kavla upp ärmarna och kör.

Ditt flow: Din viljestyrka!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Från och med nu och en tid framåt får du chansen att möta ditt inre på en ny nivå. Du lär dig att se vad som ger dig energi och vad som endast tar av den. Att veta vad du behöver är A och O och du lär dig genom att våga vara stilla och i lugn och ro. Meditation, yoga och avslappning är som medicin för själen.

Ditt flow: Våga välja bort!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du ser en helt annan potential i att använda den digitala världen och skaffa dig ett större nätverk online. Du tvingas tänka utanför boxen och jobba med verktygen som erbjuds. Detta kan på sikt bli ett genombrott för dig. Dina vänner är suveräna bollplank att diskutera framtid och drömmar med.

Ditt flow: Testa dig fram!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan kommer starta en process inom dig som inte ger utdelning över en natt. Den berör dina mål i livet och storslagna planer inom karriär, plugg eller business. Du har talang och du vet att det krävs höjda ambitioner från din sida. Var vill du vara om sex månader? Gör upp en tydlig plan.

Ditt flow: Du får hjälp när du ber om det!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Från och med nu och resten av året kommer du vara taggad på att nyansera din livsfilosofi. Du söker mer frihet och du vill lära dig nya saker. Människors berättelser lockar dig och du möter intressanta personer längs vägen. En inre resa kommer skapa helt andra förutsättningar i det yttre.

Ditt flow: Var här och nu!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det som står i fokus hos dig nu och en tid framåt är din egen personliga utveckling. Du är peppad på att förstå dig själv bättre. Vissa mönster och beteenden kommer upp till ytan och du hittar andra strategier som är mer fördelaktiga. Att visa din sårbarhet är givande och känns naturligt ju mer du gör det.

Ditt flow: Din power!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Ett område i ditt liv kommer få sig ett ordentligt lyft, nämligen dina relationer. Du sätter ribban för vad du vill uppnå. En kärleksaffär kan ta fart och bli något varaktigt. Eller så fördjupas något befintligt. Vänskapsband kan stärkas och du känner dig connectad till andra. Det finns anledningar att fira!

Ditt flow: Du är charmig!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Sommaren är här på riktigt och du söker efter motivation som gör att din livsstil förändras till det bättre. Det kommer finnas lösningar på hur du förenklar din vardag och kommer mer i balans. En ny aktivitet kan få dig pigg och du känner dig stark, både fysiskt och mentalt.

Ditt flow: Du har support!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att livet måste handla mer om att våga vara lekfull, spontan och att ha roligt. Din passion för olika saker kommer leda dig på rätt väg. Hela du utstrålar glädje och människor attraheras av din stil. Se till att ha en kreativ miljö runt dig. Kärleksaffärer kan bli ett intressant tema nu.

Ditt flow: Självförtroendet!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!