Läs ditt horoskop för vecka 26 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 26 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Under veckans gång kan du komma i kontakt med en lösning som innebär mer frihet för dig. Du kan ha planer på att jobba/studera mer hemifrån istället och plötsligt faller det på plats. Utrymme för nya möjligheter när det gäller att hitta vad som faktiskt funkar för dig. I kärlekslivet vinner du på att vara lekfull, spontan och öppen för att fånga ögonblicken.

Ditt flow: Din förmåga att förändra!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Den här veckan är du redo för att testa nya utmaningar. Om du är sugen på en weekendresa eller bara ett kortare äventyr är det verkligen läge att gå på något du aldrig gjort tidigare. Du har också en hel del idéer som du bör skriva ner eller förmedla, t ex på sociala medier. Relationer flyter som bäst när du står upp för vad du vill och är ärlig i vad du behöver också.

Ditt flow: Du kan konsten att unna dig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Nu kan du skapa dig nya strategier för att komma framåt i livet, både rent praktiskt men också spirituellt. Mycket handlar om att släppa taget, om att lita på din egen förmåga. Du kan själv bli förvånad över hur smidigt saker flyter på när du lyssnar på din intuition lite mer. Du har just nu det där som precis alla andra vill ha, nämligen en underbar charm och ett tilltalande sätt.

Ditt flow: Fokusera på dig själv!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Fundera på vad som påverkar dina mål och vilket support du känner att du behöver för att göra det möjligt. Nu handlar det mesta om dig, dina projekt och dina prioriteringar. Det kan finnas inslag av stress och utmaningar men snabbt inser även du hur du växer och blir mer dig själv. I kärlekslivet kan du gärna göra något extra romantiskt för din älskling/lover.

Ditt flow: Du har massor med energi!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Var uppmärksam på dig själv den här veckan, vad du vill göra och inte göra. Tacka inte bara ja till saker av ren vana, känn efter hur viktigt det verkligen är innan. Du kan behöva komma ner varv, hitta ditt inre lugn och framför allt för din kreativa förmågas skull. Det går bra för dig att träffa nya människor som inspirerar och kanske även ger ett kraftfullt avtryck.

Ditt flow: Utmana dina föreställningar!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Nu kan du hamna i sammanhang där du utmanas i ditt eget tänkande och se det här som något riktigt positivt i ditt liv. Nya situationer, människor, grupper, även sociala medier kan vara en stor inspo till att byta riktning av något slag. Det händer mycket, det är saker på gång hela tiden och där emellan vill du också prestera på jobbet.

Ditt flow: Nya vägar öppnas!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Den här veckan kan du bli uppmanad att se över hur du egentligen skulle vilja jobba/plugga. Kanske finns där helt andra sätt och möjligheter för dig som du bara inte tänkt på? Det kan också handla om att starta en egen business eller välja att satsa på en talang som du har. Dina skills blir tydliga för dig, så använd dem. Kärlekslivet känns spännande!

Ditt flow: Du vet vad du vill!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Den här veckan kan det ske oväntade och positiva saker i mötet med andra människor. Det kan handla om att skapa nya och givande kontakter, om att nå en egen insikt om något, utvecklas, inspireras och förstå. Du suger åt dig grejer som en svamp och vill inget hellre än att höja nivån i ditt liv. Relationer kan bli intensiva och känslosamma.

Ditt flow: Ta risker och vinn!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du är väl medveten om vilka processer och utvecklingsfaser du behöver ta dig igenom för att komma någon vart. Det går upp för dig vad du själv för när det kommer till begränsningar och mönster. Läs gärna böcker eller lyssna på poddar om just personligutveckling, anknytning och beteenden. Kärleken ser väldigt lovande ut, både för singlar och par.

Ditt flow: Du är power!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Dina betydelsefulla relationer kan verkligen få sig en nykick den här veckan. Du lyckas hitta nya aktiviteter och vägar som för er närmare varandra. Om du har ett särskilt mål kommer du kunna ro det i land. Du speglar dig själv dessutom i andra människor vilket leder till att du blir mer självmedveten. I kärleken är du som singel kräsen, testa att gå emot dina fördomar.

Ditt flow: Du kan lättare öppna upp dig!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

I veckan får du chansen att se över hur du organiserar saker och hur du kan skapa mer tid till dig själv och till sådant du tycker om att göra. Något du inte alls tänkt på kan komma i din väg och du känner dig genast mer effektiv. Du vinner på att ha saker lite uppstyrt för tillfället, mest för att kunna koppla av. Det är passion i luften hos dig.

Ditt flow: Du kan uttrycka dig själv!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu kan du få idéer och inspo till att utveckla antingen en talang, ett intresse eller en verksamhet som du funderar på att dra i gång. Det kan vara via vänner, via sociala medier eller genom en kortare resa som du kommer på dig själv; just det, såhär är det jag vill göra. I kärlekslivet är du känslosam och något sårbar. Släpp ner garden och visa vad du vill.

Ditt flow: Du har roligt!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!