Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 26 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugosjätte vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det märks att du behöver tystnad runt omkring dig. Att stanna upp är inte din grej men för att få nya inputs och ny glöd måste du ibland ta ett break. Kroppen säger ifrån om inte annat. Allting tycks sakta ned och du gör helt rätt i att bara ta saker som de kommer. Gör inga långsiktiga planer nu.

Ditt flow: Andlig utveckling!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan känns extra trög eftersom all kommunikation och info hamnar lite efter. Gör ingen big deal av det utan låt det få ta sin tid. Ägna dig åt annat. Läs en bok, ta en promenad och omfamna den sega energin du också. Frågor som rör teknik, appar och nätverk av olika slag kan förvirra dig. Nya vägar kommer sakta fram.

Ditt flow: Din tillit!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du gör dig redo för att boosta både din självkänsla och ditt pengaflöde. Det finns en risk att du missar viktiga detaljer, särskilt om du ska köpa eller boka något. Se över saker och ting ordentligt innan du råka göra ett klick för mycket. Frågan om vad du vill göra framåt känns oklar och du saknar riktning. Det får vara så nu. Njut av nuet.

Ditt flow: Andra dras till dig!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du kan uppleva dig missförstådd den här veckan kära kräfta. Du kanske själv märker att det du säger inte stämmer överens med vad du menar. Välj dina ord noga och håll hellre igen än att låta det bli galet. Hur du ser på världen och på din egen vision kan förändras. Du ställer en del djupare frågor till dig själv om din livsstil och dina val.

Ditt flow: Din instinkt!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Hela du är i behov av ett lugnare tempo och om du inte själv vet hur kommer stjärnorna se till att saker inte kan gå fort fram nu. Du mår bäst av att meditera, yoga och att få vara kreativ – på ditt sätt. Gör inte upp en massa planer där du ska stå i centrum utan ta den här veckan för dig själv och ge dig space. Du kommer tillbaka, piggare än någonsin.

Ditt flow: Beundrad av vänner!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu blir du medveten om hur tekniken verkligen kan konsten att strula till det för dig. Det är därför viktigt att du sparar betydelsefulla dokument och bilder nu. Skriv inget på dina sociala kanaler som kan missförstås. I relationer kan du ta på dig helt andra glasögon. Du ser kanske inte vad du borde se utan väljer att blunda.

Ditt flow: Framsteg på jobbet eller plugget!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Oklara direktiv från jobbet eller skolan kan ta av din tid när den här veckan kickar igång. Du vill ha tillbaka din motivation och den kommer och går. Något du vill se över är din helhetshälsa. Vad gör du i vardagen för att kropp och själ ska må så bra som möjligt? Undersök nya möjligheter.

Ditt flow: Äventyr väntar!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du väntar på svar som rör resor, utbildning eller kurser. Antagligen får du vackert vänta eftersom energin har saktat ned och ingen har något riktigt konkret att komma med. Satsa på dig själv och ditt nöjesliv. Du funderar kanske på en gammal romans som inte blev som du tänkt dig. Ta kontakt?

Ditt flow: Passion!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Frågor som rör pengar, inkomst och samarbeten kan gå trögare än vanligt. Någonting kan ha blivit fel under processen och du måste göra vissa justeringar. Känslor kan dyka över dig, särskilt upplevelser från förr som har med din familj att göra. Det här är en bra tid för att rensa ut sådant som ligger och stör.

Ditt flow: Relationer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu får du ibland bita dig själv i tungan så att ingen olämplig kommentar slinker ur dig. Det kan vara känsligast i dina intima relationer där ditt humör styr dig väldigt mycket. Drömmar om att få uttrycka dig på olika sätt kan komma från ingenstans. Du får feeling för att både läsa och skriva mer.

Ditt flow: Ta hand om dig själv!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Dina tankar handlar om att förbättra dig själv i olika sammanhang. Det är viktigt att du inte piskar dig själv för hårt och tänker tillbaka allt för mycket på vad som varit. Tänk istället efter vad som kan vara givande och fördelaktigt framåt. Din ekonomi kan kännas oklar och räkningar kan ligga väntande – styr upp.

Ditt flow: Din entusiasm!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du kan plocka upp en gammal hobby eller tänka extra mycket på någon aktivitet som gjort dig lycklig. Det är aldrig försent att börja på ny kula. En tidigare kärleksaffär kan också dyka upp från ingenstans. Frågan är hur långt du själv kommit och vad som är värt att dra upp igen. Gör ett försök om du verkligen vill.

Ditt flow: Naturen!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!