Läs ditt horoskop för vecka 27 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 27 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan ger dig chansen att verkligen se över hur och var du vill bo. Ett helt nytt kapitel kan starta för dig och där du också får möjligheten att connecta med människor på ett djupare plan. Dina relationer med kvinnor stärks och du kan få precis det support du behöver för att komma vidare. Du behöver öppna upp dig själv och visa vad du känner.

Ditt flow: Din tillgång till ditt inre!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

När den här veckan tar fart kommer saker i ditt liv kunna förändras för alltid. Det handlar om din inställning till sociala medier, till hur du kommunicerar med andra, ditt mindset och hur du ser på möjligheter. Du kan behöva resa mer i din vardag där du också träffar människor som är mer som du. Ett intellektuellt utbyte och massor med inspo från din omgivning.

Ditt flow: Du tar vad du vill ha!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan handlar dels om en längre process som berör dina mest grundläggande värderingar men också hur du skapar en bekväm miljö runt omkring. Du lyckas förstå vad som är viktigt och vad som är betydelsefullt för dig. Håll inte kvar vid saker, människor eller föreställningar nu utan hitta nya vägar som skapar mer frihet och harmoni i ditt liv.

Ditt flow: Arbete och pengar!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Från och med nu kan du börja göra upp en plan för det som är meningsfullt och stimulerande för just dig. Det gäller dels din image och din attityd, både mot dig själv och andra. Vad är det för bild du vill ge av dig själv och vilken energi vill du bidra med? En utmärkt vecka för att börja sätta upp personliga mål och utmana dig själv.

Ditt flow: Följ dina drömmar!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Nu kommer du att ta stora kliv framåt, särskilt i din inre värld. Det kan gå upp klarare för dig vem du är när du är ensam med dig själv. Och du får syn på de saker som verkligen stärker dig och din personliga utveckling. Satsa på att hitta din grej. Allt från yoga, meditation till att få utlopp för din kreativitet. Du är redo att testa allt!

Ditt flow: Du har pondus!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det kan ske en hel del förändringar i ditt liv utan att du är riktigt med på vad som händer. Nu ska du go with the flow. Du kommer möta människor, hamna i sammanhang med folk som gör att du vill framåt, att du vill kasta dig ut på ny okänd mark. Ju mer du tänker och vågar ta dig utanför boxen, desto härligare kommer den här resan att bli.

Ditt flow: Nya vänner och roliga aktiviteter!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Satsa på att göra de framsteg som du vet spelar roll för dig, speciellt i din karriär/studieplan/business. Det kommer hända grejer på den här fronten och nu gäller det att bara öppna upp alla dörrar och välkomna det som är på väg. Hacka inte upp dig på något som du ”bestämt” utan se vilka möjligheter som ligger framför dina fötter.

Ditt flow: Du ger ett ambitiöst intryck!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Veckan kickar igång med riktigt lovande möjligheter för dig gällande publicering, utbildning, spirituell utforskning, livsstilar och nya länder. Dina visioner kan komma att ändras och du kan välja att leva ett annat typ av liv framöver. Du kommer veta vad du måste minimera och vad som ska ta en betydligt större plats.

Ditt flow: Nya perspektiv!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du kommer erbjudas en nystart när det handlar om din ekonomi, investeringar, samarbeten och även ditt intima liv. Det blir enklare för dig att se vad du måste göra för att nå de mål du önskar och andra människor kommer supporta dig. Du har massor med sexuell energi dessutom och du kan utveckla nya sidor hos dig själv som tar sexlivet till en ny level.

Ditt flow: Din power!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nu kommer du in i en period där du blir medveten om vilka relationer som behöver klippas bort och vilka som du kanske måste kämpa extra för. Du kommer kunna utforma de band som känns värdefulla och givande, både vad gäller vänner och på arbetet. Det kan också bli aktuellt att ta din nuvarande relation/dejt till nya höjder.

Ditt flow: Du är uppskattad!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Den här veckan är bara början på de tillvägagångssätt och strategier som du kommer utveckla under hösten. Du kan behöva sätta en del gränser, både mot andra men också för dig själv och för att du ska må bra. Det kommer utvecklas till att gå i linje med vad du anser är hållbart och även minimalistiskt. Gör dig redo för att skala av.

Ditt flow: Du är effektiv!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Hela du utstrålar livsglädje och din attityd till livet just nu är magisk. Ju mer du öppnar dig för dina egna behov kommer du märka hur easy saker flyter på. Ditt självförtroende skjuts i höjden och du vågar ge uttryck för precis allt det där som du går och bär på. Satsa på nöjen, njut av stunderna och vänta inte med att visa dina känslor.

Ditt flow: Du står i centrum!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!