Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 27 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugosjunde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Nu när farten äntligen börjat sakta in för din del kommer en rastlös energi över dig. Försök att röra på dig. Du märker att din riktning drar åt olika håll. Det gäller dels din framtid så som karriär eller plugg. Tänk på att se till vad du hade behövt. Din familj blir en viktig pusselbit. Saker sätts på sin spets och det blir intressant.

Ditt flow: Support från vänner!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

När du precis börja tänka att nu är det dags för lite vila och återhämtning så PANG börjar det hända spännande grejer i ditt liv. Det kan röra utbildning, en kurs, en resa eller att du plötsligt inser att du vill leva på ett annat sätt. Följ de impulser som kommer till dig. Att vara djärv nu och att samtidigt våga ha is i magen är helt rätt taktik. Avsluta de bitar som inte ger dig någon inspo.

Ditt flow: Utforska dina sinnen!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan ökar din kontakt med vänner och du tar själv initiativet till att utforska nya relationer, särskilt online. Om du inte testat dejtingdjungeln på nätet så kan det vara läge nu. Intensiva känslor lär svepa över dig när du inte alls är beredd. Det bästa du kan göra är att öppna upp dig och visa din sårbara sida. Du tror att du förlorar men du blir en vinnare.

Ditt flow: Din aptit på livet!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du är effektiv på jobbet eller i skolarbetet under den här veckan och om du upplever en stress att bli klar kan det vara på tiden att du faktiskt delegerar uppgifter också. Relationer får första parkett under en tid framöver. Du är grym på att kompromissa men tappa inte bort dig själv. Vad vill du ha och vad kan du klara dig bättre utan?

Ditt flow: Gå in i dig själv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nu vill du bara framåt och du längtar SÅ efter att det ska hända saker. Tro mig, du kommer ge dig ut på äventyr och din vardag är allt annat än långtråkig. En grej du inte får missa är att ta hand om dig själv. Sömn och rutiner är A och O för att du ska orka med det tempo du snabbt kommer in i nu när sommaren kickar igång på riktigt för dig.

Ditt flow: Testa något nytt!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kan du bli stressad över en ekonomisk situation eller att det skaver kring ett samarbete. Sitt lugnt i båten och ha tilltro till att allt löser sig som det ska. Du kommer inse vad som är värt att lägga fokus på istället, nämligen nöjen och passion. En kärlekshistoria kan ta fart och det du upplever är outstanding.

Ditt flow: Sätt höga mål!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Nu är du taggad på att säga din åsikt eller framföra något som betyder mycket för dig. Du är också villig att ta konsekvenserna. Det går inte alltid att hitta en medelväg. Ett skepp kommer lastat med en känslostorm. Så underbart att få ut allt, rensa luften för att sedan verkligen börja om på nytt. Du kommer känna dig fri.

Ditt flow: Intressanta möten!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan riktar du ditt fokus mycket på dig själv och ditt inre. Du kan plötsligt få väldigt mycket att göra. Särskilt när det gäller att svara på mail, sms eller ett projekt du skriver på. Det händer saker där du bor, passa på att hänga med på aktiviteter eftersom det ena ofta leder till det andra.

Ditt flow: Passion!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du har lovat dig själv att satsa mer på det som engagerar dig från hjärtat. Ett intresse eller en talang hamnar i centrum i din vardag. Du är orädd när det kommer till att berätta vad du känner vilket öppnar upp för helt nya scenarion. Kika på din budget och gör upp en klar plan för sommaren. Har det kostat lite för mycket på senaste tiden?

Ditt flow: Kärleken!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Det kan vara renoveringar på gång hos dig eller så har du gäster som kommer och kanske ”stör” din harmoni. Hemmet känns mer aktivt än vanligt och du får hitta ett space att kunna fly till när du måste. Du får uppmärksamhet och beröm för en insats eller för ett projekt vilket gör dig väldigt uppåt. Äntligen kan du glänsa efter allt slit.

Ditt flow: Support från andra!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du har bestämt dig för att välja humor och det som gör dig extra glad. Allt annat kan få vänta. Dina vänner och härligt häng är vad du prioriterar. En annan del av dig kommer vakna till liv och det är mer än välkommet. Alltså är det läge för en storrensning både i ditt inre och yttre. ALLT som inte längre ger dig något måste göra plats för det nya.

Ditt flow: Flirta med livet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du är medveten om din ödmjukhet men nu kommer du inte att svälja dina åsikter för att undvika konflikter. Din egen vilja och det du önskar få ut av dina dagar är nummer ett. Gör upp en ekonomisk plan. Oväntat spännande saker kan inträffa och det känns som att saker börjar lossna, speciellt när du umgås med dina vänner. Var öppen för något galet.

Ditt flow: Närvaron!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!