Läs ditt horoskop för vecka 28 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 28 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Nu får du en chans att se över och tänka igenom ett projekt som du håller på med. Det kan också vara en hobby/verksamhet som du kollar upp olika alternativ kring. Du vill framåt i farlig fart men det kommer inte gå i det tempo du önskar. Prioritera ”me-time” och pyssla om dig själv. Lägg dig på stranden eller vid en sjö, koppla av.

Ditt flow: Hitta ditt inre lugn!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det kan dyka upp förhinder den här veckan som kan stressa dig en aning. Lägg hellre din energi och ditt fokus på att ta saker som de kommer. Va spontan och hitta på roliga saker med dina vänner. Du mår bra av att upptäcka nya intressanta miljöer och ställen. Det kan bli flirtigt värre och din charm kommer fånga andras engagemang för dig.

Ditt flow: Du är lekfull!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan va något frustrerad över en bokning som drar ut på tiden. Antingen en kortare resa eller ett viktigt möte. Gör hellre upp konkreta planer där du också känner att du får något gjort. Du trivs med att beta av delmål, i ett soft tempo. Nu är det också tid för avkoppling och för att verkligen njuta och unna dig något som du kanske länge velat ha.

Ditt flow: Relaxa och va bekväm!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Något du kallt räknat med kan bli försenat eller så får du inte exakt det svar du önskar. Men det här är din tid nu och det absolut viktigaste är att du ändå pushar dig själv mot att leva mer som du vill. Du har alla förutsättningar att jobba mot dina drömmar och att lyckas vända blad. Dessutom är du oerhört charmig och tilldragande.

Ditt flow: Du är orädd!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du kanske har haft en klar bild över något som du märker måste ta en annan riktning eller bara invänta rätt tillfälle. Just nu är du ivrig och vill framåt samtidigt som du också behöver komma ner betydligt mer i varv. Satsa på att få utlopp för dina talanger och begåvningar. Du är en jäkel på att kunna forma livet precis som du vill.

Ditt flow: Du har rik fantasi!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du är öppen för att se över dina olika alternativ i livet men något står också i vägen för dig. Det kan vara dina egna tankar som begränsar dig eller att du vill ha ett klarare besked i någon fråga. Njut av allt roligt som händer, häng med dina vänner och våga vara galen! Du kan träffa spännande personer via sociala medier.

Ditt flow: Du är open minded!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Tänk på att inte göra några drastiska förändringar när det kommer till teknik, sociala medier och smarta appar som du använder. Ligg lågt och satsa hellre på att putsa till det befintliga. Du är inriktad på att få din vilja igenom, åtminstone när det gäller karriär/plugg. Dina listiga tillvägagångssätt kan verkligen imponera på andra nu.

Ditt flow: Du har en klar bild av målet!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det kan skapas en förvirring på ditt jobb/plugg/verksamhet från nu och en tid framåt. Red ut grejer efter hand och gör ingen större sak av det. Se det som tid för reflektion. Det inträffar ju så många andra härliga saker. Du utvecklas och hittar nya vägar framåt. Detta är en period då du har flyt med det mesta så länge du go for it.

Ditt flow: Du får lätt kontakt med människor nu!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du vill starta igång något, helst här och nu men något kommer i din väg och du måste dra ner på tempot. Pusha dig själv till att utforska dina djupare behov, även dina sexuella. En bra tid för att lära känna din kropp och hitta nya grejer som verkligen funkar för dig. Du mår bra av att få visa dina sårbara sida och dela med dig av alla känslor.

Ditt flow: Du är passionerad!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

När veckan drar igång kan du ha fullt fokus på att få en klarare överblick gällande din budget eller ett samarbete. Ha is i magen och ta inga förhastade beslut om något. Nu ska du lägga allt krut på att få det du vill ha i dina nära relationer. Om du dejtar kan det från en dag till en annan visa sig att du inte längre är fri.

Ditt flow: Du är populär!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Nu får du vara uppmärksam på hur du kommunicerar med betydelsefulla personer i din omgivning. Det kan bli missförstånd, så ha ett öppet sinne och skapa dig inte en egen bild av en situation. I övrigt mår du bra av att satsa mer på din egen träning, komma i form och hitta sunda rutiner. Du känner dig fräsch och alert!

Ditt flow: Du får bra support!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det kan dyka upp saker på jobbet/skolan som gör att du inte känner dig helt klar och kan njuta fullt ut. Gör vad du kan och lägg det andra åt sidan så länge. Nu vill du vara leva livet och du snålar definitivt inte! Du trivs i glammiga miljöer, på fester och där det händer. Gå på stand up, teater och utforska dina intressen. Underbart!

Ditt flow: Du har det där lilla extra!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!