Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 28 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugosjunde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Din energi är otroligt utåtgående och du är beredd att ta de risker som krävs för att du ska komma vidare. Du behöver försöka rikta din kraft mer tydligt för att få din vilja igenom. Tänk på hur du bemöter andra och vad du vill få ut av en situation. Din oberoende attityd kan få andra aningen osäkra på vart de har dig, särskilt i ditt kärleksliv.

Ditt flow: Du vågar göra revolution!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan kan du märka av att du genom dina nattliga drömmar jobbar med ditt känslomässiga bagage. Du är taggad på att förändra det som inte längre känns givande för dig att hålla kvar vid. Ibland är det ett svårt steg att ta men du gör dig själv bara en björntjänst genom att stanna. Din medvetenhet om att ett lyckligare liv väntar hjälper dig.

Ditt flow: Utrymme för nytt väntar!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Var uppmärksam på vad du lägger ut på dina sociala kanaler och hur det landar hos dina följare kära tvilling. Du är peppad på att dela med dig av dina åsikter till och alla men välj dina ord med omsorg. Nu är du mer villig att gå med i olika grupper och försöka connecta med människor från alla världens hörn. Där kan finnas några verkliga guldkorn.

Ditt flow: Din karisma!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Från och med den här veckan och egentligen hela året ut kommer du kunna gå upp helt i en ny karriär eller business-idé. Du kan anmäla dig till olika kurser online för att stärka dina kompetenser eller för att från grunden lära dig något helt nytt. Dela upp saker i mindre mål för att det inte ska bli övermäktigt. Inget kan stoppa din framfart.

Ditt flow: Dröm stort!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på att se över ALLA tänkbara alternativ som finns för att kunna vidga dina horisonter och få nya perspektiv på livet. Är det plugg utomlands som du längtar efter? Eller att få börja om i en ny stad? Ditt modiga sätt gör det hela så mycket enklare för dig. Du vill inte höra ordet begränsningar utan du kollar vart dina vingar bär dig.

Ditt flow: Sikta mot framgång!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Nu börjar saker ställas mot sin spets kära jungfru. Det handlar dels om dina egna gränser men också om vad du väljer att tåla. Ett samarbete kan dra igång eller så avslutar du ett. På kärleksfronten är det allt eller inget som gäller. Du går inte med på halvdana grejer utan det är sann intimitet du söker och du nöjer dig inte med mindre.

Ditt flow: Utveckling de luxe!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Det är på tiden att sluta fundera på ”tänk om” och låta dina viktiga relationer få veta vart du står. Om något är oklart kommer du kräva ett svar och det är bra. Du gör bäst i att släppa på dina tankar och känslor utan att vara rädd för hur det ska tas emot. Hitta en strategi som gör att du för egen del har en sund balans mellan att ge och ta.

Ditt flow: Acceptera dig själv!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Från och med den här veckan kommer du gå ut hårt och sätta ribban högt för att nå dina mål med dig själv. Glöm inte bort att du endast också tävlar med dig själv kära skorpion. Trots att du har superkrafter och mängder av energi gäller det att vara försiktig. Se upp för att skada dig genom träning om du inte är tillräckligt uppvärmd.

Ditt flow: Du vet vad du vill!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu vill du inget hellre än att få leva ut alla dina känslor och ge uttryck för det som får din mage att pirra. Ett projekt som du håller på med kan verkligen ta fart och du kommer in i ett fantastiskt mode. Kärlek och romantik är vad du prioriterar. En förälskelse kan kännas sådär sagolik och magisk när du bjuder till.

Ditt flow: Du är där det händer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du behöver hitta något att ägna dig åt utanför hemmets fyra väggar. Satsa på att träna utomhus, påta i rabatter eller ta långa promenader längs vattnet. Tålamodet kan kännas en aning begränsat just nu och du är extra känslig på vissa punkter. Låt dina nära vänner och familj få veta om du har en dålig dag och känner för att vara ifred.

Ditt flow: Utrensning!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du är öppen för att träffa nya människor och få in nytt blod i din vardag. Nätverk genom vänner och sociala medier kan ge dig exakt det du letar efter. Din nyfikenhet gör att du ständigt råkar ut för spontana grejer och du möter alla med humor. Ta dig till stranden eller sjön, häng på bryggan och njut av att ha dagen fri.

Ditt flow: Din lekfullhet!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det är bra om du kan hålla dig till din sommarbudget och inte ta ut svängarna allt för mycket. Du kan bli en fena på att hitta aktiviteter som är helt kostnadsfria och ändå väldigt härliga. Du kommer känna dig fri när du bara tar din väska och ger dig iväg för dagen. Att planera effektivt är just nu din starka sida så satsa på det.

Ditt flow: Att njuta!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!