Läs ditt horoskop för vecka 29 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 29 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det är dags för en större process att ta fart i ditt liv och den kommer beröra din karriärutveckling/studieplan eller egen business i allra hösta grad. Du kan ha sökt en förändring länge men först nu börjar det falla bort bitar så att något nytt kan ta fart. I kärlekslivet kan du vara extra känslosam och söka support hos din älskling/lover.

Släpp taget om: Rädslan av att inte vara bäst!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nu börjar du en inre resa som bland annat handlar om din syn på livet, vad du ser som möjligt och vad du är beredd att offra för att komma närmare dina visioner. Du kan välja att avsluta/börja en utbildning, du kan ha haft en stark tro om något som du ifrågasätter eller så kan du bestämma dig för att prova att leva ditt liv i ett annat land.

Släpp taget om: Det som inte utvecklar dig!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Den här veckan kommer vara startskottet för den personliga utveckling som drar igång för din del. Du kommer få tillgång till dina innersta önskningar och behov och samtidigt kunna stå upp rakryggad för det du vill ha. Det finns massor med potential hos dig som du måste få tag på, hitta din power. Utmaningar gör att du växer dig starkare nu!

Släpp taget om: Ekonomiska blockeringar!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Dina betydelsefulla och viktiga relationer kommer upp till ytan och kommer bli ett hett område framöver. Vilka vänner omger du dig med och vad ger det dig? Hur prioriterar du och vad kan bli bättre? Om en relation är tveksam kan du välja att avsluta för att skapa utrymme till mer givande band. Du ser tydligare din egen roll och vad du också skapar mellan dig och andra.

Släpp taget om: Människor som tynger dig!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Nu börjar du bli medveten om dina laster i livet och framför allt i din vardag. Du ser på vilket sätt du behöver börja ta hand om dig själv och din kropp. Om du har för mycket runt dig, tankar, saker, gör då en to-do-list. Du kommer må superbra av att få en överblick och att börja arbeta mot ett resultat. Ifrågasätt inte vad du klarar av, you can do it!

Släpp taget om: En ohållbar livsstil!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Nu ringer det en väckarklocka hos dig och du börjar se över din inställning till dig själv och dina unika kvalitéer. Det kan också bli enklare för dig att erkänna behovet av att få visa vad du faktiskt kan och går för. Du lär dig att fånga dagen och de möjligheter som ständigt dyker upp framför dina fötter. Nya sätt att uttrycka dig själv kommer bli ett ordentligt lyft.

Släpp taget om: Att hålla hårt i dina känslor!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Ditt förflutna kan komma och knacka på din dörr. Allt från djupare känslor till relationer med din familj eller situationer som följer med dig. Du får en möjlighet nu att en gång för alla bli av med den där skiten. Alltså, allt negativt som hindrar dig från att leva det liv du vill och förtjänar. Det är dags att bli din egen.

Släpp taget om: Det som håller dig fast!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket i ditt vardagliga liv kan komma att förändras från och med den här veckan och framåt. Du kan också vara sugen på att lära dig något nytt och med det välja att avsluta ett annat kapitel. Det blir tydligt för dig vad du lägger ditt fokus på och hur du skapar dina egna förutsättningar. Jobba gärna med attraktionslagen.

Släpp taget om: Tankar som inte gynnar dig!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det som händer dig nu kan du se som ett test gällande vad som verkligen är viktigt för dig. Pengar, arbete och det du äger hamnar i rampljuset och hur du förhåller dig till det. Du kan se fördelarna med att investera i dig själv och i din egen utveckling, särskilt om du behöver få upp din självkänsla. En plan mot ett tydligt mål är bra att ha.

Släpp taget om: Det du inte kan påverka!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Din utmaning från och med nu handlar om att inte ge upp dina egna intressen och projekt. Men du behöver hitta en balans mellan att prioritera vad du tycker om och vad dina nära relationer skulle vilja, för att det ska bli meningsfullt för alla. Du kan agera väldigt kraftfullt och anstränga dig för att verkligen få dina önskemål igenom.

Släpp taget om: Du måste inte ha svar på allt!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Va nu extra uppmärksam på de saker som legat dolt men kommer upp till ytan. Det kan handla om dig själv eller om människor i din omgivning. Du kan ha livliga drömmar som också försöker säga dig något. Ett genombrott kan vara på gång för dig, som gör att du lyckas vara mer medveten om att slappna av och vara här och nu.

Släpp taget om: Negativa beteenden!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Din uppmärksamhet ligger nu på att se över dina vänskapsrelationer och kretsen du umgås i. Är det personer som får dig att utvecklas och som uppmuntrar dig? Du kan välja att gå vidare från vissa av dem och istället öppnas dörren för nya och unika personligheter att ta plats i ditt liv. Det kommer vara en härlig känsla av gemenskap som växer fram.

Släpp taget om: ”Såhär ska det vara”- attityden!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!