Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 29 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tjugonionde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

De missförstånd som dykt upp den senaste tiden börjar få klarhet och du lyckas nå de personer du värderar allra mest genom att berätta hur du känner, helt ofiltrerat. När du stannar upp och går på djupet i situationer märker du också att det händer saker med dig själv. Du utvecklas, mognar och tillåter annat komma till dig.

Ditt flow: Häng med vänner!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Vilken lättnad att slippa göra om allt och inte behöva planera på nytt. Och för att inte tala om känslan av att människor runt dig hör vad det är du säger och vill ha. Du har tvingats öppna dig på ett sätt som inte alltid känns bekvämt. Men det är nödvändigt för att livet ska flyta på mer smooth. Nu kan du uppdatera dina sociala medier och vara dig själv.

Ditt flow: Ge dig inte!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Det är äntligen grönt ljus när det kommer till att spendera men samtidigt spara ihop till den buffert du önskar. Du kan göra bra fynd inom inredning, skönhet och mode. Men en grej du kan bli bättre på är att ställa dig själv frågan: Vill jag verkligen ha det här eller dövar jag bara ett annat behov? Unna dig det du längtat efter men sätt gränser.

Ditt flow: När du utmanas!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du känner en helt annan energi den här veckan och dina tankar och känslor connectar med varandra. Du är rakt på sak och uttrycker dig gärna på olika sätt. Om du vill få med dig någon på ett projekt eller vill övertyga någon om något är detta bättre dagar. Din entusiasm smittar av sig och äventyren ligger runt hörnet.

Ditt flow: Fokusera inåt för svar!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du reflekterar mycket över dina mönster, ditt beteende och dina romantiska utspel. Det finns en tendens att du avskärmar dig vilket kan skapa distans till dina närmaste. Nu blir inget så värdefullt som att säga sanningen för att få personer i din omgivning att veta var du står. Att dela med dig kan bli dubbel glädje, glöm inte det.

Ditt flow: Teknikens framfart!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du tar livet med en klackspark och ser saker utifrån ett större perspektiv. Att engagera dig i välgörenhet eller i organisationer kommer vara till din fördel och du möter nya personligheter som utvecklar dig. Din generösa attityd gör också att du släpper på kontrollen och inte hela tiden måste veta vad som kommer härnäst. Du fångar ögonblicken.

Ditt flow: Vara på rätt plats vid rätt tidpunkt!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du har fått träna på att kliva ur din komfortzon och nu börjar du se resultatet av det. Särskilt på jobbet, i skolan eller kring din business. Betydelsefulla förebilder har visat dig vilken väg du kan vandra men i slutändan är det du som måste göra jobbet. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och tro på dig själv. Du växer med utmaningar.

Ditt flow: Manifestera dina drömmar!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du får ut mest av den här veckan när du riktar din energi mot det som är okänt för dig. Din vision blir tydligare och du har haft tillfällen att tänka igenom hur du vill leva ditt liv. En ny inställning till saker gör dig mer lättsam och människor attraheras av din rättframhet. Du är medveten om vad som är riktig framgång och hur du ska få en rikare vardag.

Ditt flow: Andras support!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan kan du uppleva att du inte har koll på vad som väntar dig, både när det gäller dig själv och andra. Ibland måste du lita på din inre guide. Trots dina storslagna planer kan det finnas en annan väg utstakad för dig men du ser den inte om du fokuserar för hårt åt ett annat håll. Var uppmärksam.

Ditt flow: Skapa relationer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Ha som avsikt den här veckan att göra och uppleva härliga saker med människor som är speciella för dig. Du vill visa uppskattning och söker feedback av olika anledningar. Nu har du chansen att påverka vad du vill till det bättre. En win win-situation kan göra att du känner dig mer tillfreds med vem du är och vart du är på väg.

Ditt flow: Organisera!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Även om du inte har ett svart eller vitt perspektiv på livet är detta en utmärkt vecka för att sålla bland det som ger energi och det som tar av dig. Var ärlig mot dig själv. Tänk på vad som driver dig och tänder en låga inom dig. Minska mängden uppmärksamhet åt det som känns onödigt eller tungt. Det kommer ge dig plats åt mer magic i livet.

Ditt flow: Ta initiativ!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Veckan uppmuntrar dig att hålla dig framme och att låta dig svepas med av allt roligt som händer. Du kan få oväntat beröm och känna dig sedd. Det blir en helt annan upplevelse när du vågar uttrycka känslor från hjärtat. En romans kan inledas och du lever i en lyckobubbla. Behåll ditt fria sinne och tänk på att ha kul i första hand, låt ansvar komma senare.

Ditt flow: Förstå dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!