Baaam horoskop vecka 3 2020

Läs ditt horoskop för vecka 3 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets tredje vecka här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Antagligen funderar du mycket på hur du ska utvecklas och på vilket sätt du ska ta dig framåt. En bra grej är att se över dina mål och prata med en mentor eller coach för att få alla pusselbitar på plats. Vid sidan av det här finns din kreativa kraft och du behöver uttrycka dig på olika vis för att må som allra bäst. Lyssna på din inre vägledare.

Ditt flow: Din andlighet!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Valet och kvalet, ”gör jag rätt, väljer jag från hjärtat nu”, är tankar som far runt hos dig. Om du vill bevisa något för andra kan du lägga ner det med detsamma. Nu handlar det om dig och om hur du vill ha det för att kunna vara den bästa versionen av dig själv. Dina vänner supportar dig mer än gärna när du tvivlar.

Ditt flow: Nätverka!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Flera insikter kommer till dig under den här veckan och du brottas med att förändra vissa delar av dig själv. Släpp greppet om vad det än är som håller dig tillbaka från att leva ut din potential. Du vet vad du går för innerst inne. Hitta din power och styrka nu. På jobbet eller i skolan lyckas du riktigt bra!

Ditt flow: Du blir belönad!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det är på tiden att du bryter isen eller river ner den mur du byggt upp runt dig själv. Någon i din närmaste omgivning är ditt dåliga samvete men du vet kanske inte exakt hur du ska gå till väga. Relationer överlag tar fokus från dig den här veckan. Du behöver blicka framåt. Intressanta möten väntar.

Ditt flow: Din tro på dig själv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det finns något i din vardag som inte längre är hållbart. Tänk om! Hur kan du minimalisera ditt liv och få saker att flyta på mer easy? Ta hjälp av de personer som redan ”är i mål”. Ditt humör blir garanterat bättre om du får bidra och dela med dig. En intim relation kan utvecklas.

Ditt flow: Du är tilldragande!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Det här med att släppa in mer lek och glädje i livet har varit återkommande ett tag. Nu börjar du faktiskt förstå varför det är så viktigt och hur du själv utvecklas till det bättre. Satsa på dig, på det som gör dig glad och på dina intressen. Allt måste inte vara perfekt. En dejt kan bli något mer än du trott från början.

Ditt flow: Din charm!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Den här veckan riktar du din energi mot din familj, ditt boende eller känsloliv. Du inser att det inte längre går att hålla igen eller bara strunta i hur saker upplevs för dig. Ibland svider sanningen men gör gott in the long run. Det som håller dig på topp är träning och vettiga rutiner för att du ska känna dig både fysiskt och mentalt stark.

Ditt flow: Ego-boost!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det är förändringar på gång i ditt sociala liv och även det liv du valt att ha på dina sociala medier. Bygg upp en ny strategi för hur du väljer att ”prata” med dig själv. Vem är du privat och vem är du på nätet? Putsa på dina profiler och sök inspo innan du börjar ta fart. Nu kan en förälskelse få dig att glänsa.

Ditt flow: Du är i centrum!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Dina tankar om pengar och sättet du tjänar pengar på kan verkligen ta en ny riktning den här veckan. Du kan få för dig att börja ta betalt för en talang du har till exempel eller starta en egen verksamhet. Prioritera din familj och närmaste vänner för att hitta en härlig balans. Bjud över för en filmkväll mitt i allt.

Ditt flow: Tillgång till känslor!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du har en chans att se över din egen utveckling inom olika områden i livet. Du tar gärna initiativet till den förändring som du ser som nödvändig. Det är inte säkert att du har alla verktyg som krävs och det kan hålla dig tillbaka. Ta istället hjälp av de människor runt dig som faktiskt kan och har erfarenheter.

Ditt flow: Det sociala samspelet!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Stora omställningar kan börja ta plats för dig den här veckan. Det är saker som du är väldigt medveten om och du kanske länge har önskat en helt annan situation. Du slipper dock inte undan att behöva göra jobbet själv. Lyssna på den röst inom dig som skriker högst. Du är taggad på att planera för mindre delmål i vardagen.

Ditt flow: Du njuter av det du gör!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Dina sociala former kommer ses över och du kan börja delta i ett nytt sammanhang. Kanske avsluta ett mindre givande också. Du ser enklare hur andra människor spelar sina kort och du kan välja vad du vill vara en del av och inte. Internet kan bli större i ditt liv. Använd veckan till att profilera dig lite extra, nya bilder till exempel.

Ditt flow: Du är magnetisk!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!