Läs ditt horoskop för vecka 30 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 30 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Inled veckan med att göra färdigt dina egna planer och projekt. Du trivs med ständig fart och rörelse framåt. Skapa mer utrymme för din lekfullhet och för dina hobbies. Nu handlar det mesta om att prioritera nöjen och de aktiviteter som får dig att känna dig pirrig och lycklig. I relation till andra är du sårbar och det pågår känslor inom dig, ut med dem.

Ditt flow: Du skapar positivitet runt dig!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Känn in och lyssna efter vad just du behöver för att få en kickstart på den här veckan. Uppmärksamma gärna dina känslor och se vart de leder dig. Du har massor med fantasi och det passar dig utmärkt att t ex testa att laga nya maträtter. En weekendresa kan få dig på andra tankar. Du är charmig och öppen för nya äventyr.

Ditt flow: Dela med dig av dina känslor!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Dina vänner kan ge dig nya perspektiv eller bidra till att dina egna idéer och planer ändras den här veckan. Du behöver massor med stimulans, diskutera och se möjligheter i allt du gör. Välj ”rätt” sorts människor om du önskar att få bli mer peppad eller motiverad till något. I kärlekslivet är du mer avvaktande och du tackar bestämt nej till dem som inte ger dig tillräckligt.

Ditt flow: Att du bejakar dig själv!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du får ut mest av veckan om du väljer att strukturera upp den och utgå från dina långsiktiga mål. Nu vill du gärna jobba mot att få klarhet i allt från vardagen till mer praktiska bitar. Samtidigt lyser det om dig och du njuter verkligen av att visa vem du är. Du attraherar till dig personer och skapar med lätthet flirtiga situationer, ge dem en chans.

Ditt flow: Din egen inställning!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Pusha dig själv till att ta de risker du drömmer om, särskilt i början av veckan. Gör dig redo för att kasta dig ut i det okända utan något facit i hand. Det är en annan energi runt dig och du har många bollar i luften. Försök tratta ner och hitta det som du brinner för. I kärlekslivet kan du vara mer upp i det blå än här nere på jorden, härligt!

Ditt flow: Du står upp för dina beslut!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det är på ett känslomässigt plan du drar igång den här veckan. Va åtminstone ärlig mot dig själv, vad du tänker, känner och önskar av dina dagar. Det är en utmärkt tid för att connecta djupare med dig själv och också hamna i ett härligt flöde. Det kan gå easy för dig att träffa någon speciell person via sociala medier eller genom dina vänner.

Ditt flow: Du har tillgång till din inre värld!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Hur du förhåller dig i relation till andra blir otroligt när veckan kickar igång. Du har bra förutsättningar för att skapa ett win-win om det är vad du söker. Det kan också vara lägligt att ha en dejt på måndag eller tisdag. Du är i behov av det sociala samspelet och nu finns där möjligheten att träffa någon via dina kollegor eller på ditt arbete.

Ditt flow: Du ser the big picture!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du trivs allra bäst med att få en klar överblick över den här kommande veckan. Det händer saker, mest i din karriärzon/studieplan och du kan själv känna att du måste vara effektiv för att allt ska falla smärtfritt på plats. I kärlekslivet vinner du på att fatta beslut på stående fot, säga ja tack och öppna upp dig för all den kärlek som erbjuds.

Ditt flow: Du är villig att ta risker!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Starta veckan genom att ägna mera tid åt dina intressen, talanger eller något som du verkligen brinner för. Du är också bättre på att uttrycka dig och att få en härlig respons på det. Nu kan du tänka mer på hur och på vilket sätt du skulle kunna förändra ditt liv till det bättre. Kärleksmässigt är du redo att satsa och gå djupare in i en relation.

Ditt flow: Du lever och lär!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nu får du ut mycket av att tillåta ditt känsloliv flöda och att följa de impulser som du får. Du är mer intresserad av att komma människor nära, allt från vänner, familj till din älskling/dejt. Det är väl värt att investera mer tid i någon du tycker om och som du vill framåt med. Är du i ett förhållande kan ni börja snacka om förlovning.

Ditt flow: Du är uppskattad!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är med pigga och fräscha ögon du kickar igång den här veckan. Du kan mycket väl vara på resande fot under måndagen och tisdagen. Alternativt att du satsar mer på att kommunicera, skriva eller nå ut med dina åsikter på något sätt. Nu blir du också mer medveten om dig själv i relation till andra, vilka som är viktiga för dig och vilka som inte är det längre.

Ditt flow: Du lägger fokus på rätt saker!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

När veckan drar igång är du mest sugen på att ändå ta tag i de praktiska bitar som ligger och väntar. Du lyckas verkligen i ett behagligt tempo ta dig igenom flera delmål. För att slippa undan stress behöver du be om support och inte ta på dig för mycket helt enkelt. Kärleken går som på räls. Är du i ett förhållande kan det tända till, som singel kan du möta någon riktigt charmig.

Ditt flow: Du ser till att roa dig!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!