Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 30 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettionde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan ger dig ännu en möjlighet att titta på dina mest privata områden i livet. Den delen av dig som inte alltid syns utåt. Hur du känner, vad du behöver och tryggheten kring hemmet. Du skulle mycket väl kunna byta adress det här året, testa att bo i kollektiv eller köpa din egen bostad. Din familj blir en viktig pusselbit i den utvecklingen.

Ditt flow: Ge dig hän!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du är nyfiken på att förstå vad dina tankar gör med dig och din verklighet. Att du attraherar olika saker gör det mer spännande att försöka knäcka koden. Du är peppad på att lägga ner allt negativt prat och börja fokusera på det som gör dig glad. Ett onlineprojekt kan gå över förväntan och publicitet kan vara på sin plats.

Ditt flow: Öppenhet!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan äntligen börja planera och klara vissa delmål från och med den här veckan. Gör en to do-list och beta av det som hänger som ett åskmoln över dig. Mitt i allt kommer du även prioritera dig själv och ge dig den självkärlek du förtjänar. Köp det där plagget eller boka en längre spabehandling. Du lär märka en sådan skillnad.

Ditt flow: Vardagslyx!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Veckan kickstartar med att du går från klarhet till klarhet och sakta men säkert närmar dig dina stora drömmar. Du utstrålar självsäkerhet och tillsammans med ditt driv kommer du kunna ta dig hur långt du vill. Inget och ingen kan komma emellan dig och din passion just nu. Satsa på ett nytt spår i livet och du kommer få se resultat.

Ditt flow: Du önskar – du får!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är hög tid att låta en situation eller en person att gå kära lejon. Håll inte hårt i det som tar all din energi. Du är själv ansvarig för att må bra och för att välja det som ger dig glädje. Hur du ser på saken är avgörande för ditt agerande. En ny strategi väntar dig och en ny väg ligger framför dina fötter. Du måste bara kunna se den med egna ögon.

Ditt flow: Din fantasiförmåga!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kommer rikta en strålkastare på dina drömmar och planer i livet. Det du hittills kanske trott att du velat kan ha förändrats. Tillsammans med dina inspirerande vänner kan nya tankar och idéer växa fram. Du kan komma på vad som verkligen engagerar dig på riktigt. Våga tänka nytt, utmana dig själv och gå all in.

Ditt flow: Teamwork!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Om du inte har varit på det klara med vad du vill i livet när det gäller karriär, plugg eller andra utmaningar är detta startskottet på något väldigt stort. Du måste ge uttryck för hur du vill ha det, vart du vill komma och hur högt du vill nå kära våg. Dina ansträngningar kommer vara värda allt i slutändan. Saker går av bara farten när du drar igång.

Ditt flow: Ökad status!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Det blir enkelt för dig att se the bigger picture från och med den här veckan. Du hamnar i samtal som berör livsstilar och olika livssval. På många sätt får du dig en tankeställare om hur du skulle vilja leva ditt liv. Dina möjligheter är trots allt obegränsade och det som eventuellt står i vägen för dina drömmar är du själv och ditt behov av kontroll – släpp det bara.

Ditt flow: Nya horisonter!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du måste påminna dig själv om din potential till utveckling inom diverse områden kära skytt. Vad hos dig är det du vill förändra för att komma närmare en version 2.0? Lägg alla korten på bordet men enbart för din egen vinning, inte någon annans. Du är peppad på att slå dig samman med någon, en älskling eller en partner in crime.

Ditt flow: Närvaron!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Det är återigen dina intima relationer som hamnar i fokus från och med den här veckan. Din osäkerhet, ditt tvivel och dina förhoppningar kommer börja falla på plats. Det kan ske plötsliga saker som gör att du måste ta ställning och tvinga dig ut på okänd mark och det är bra. Häng inte upp dig på saker, håll inte i för hårt och välkomna det som känns bra.

Ditt flow: Be easy!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte nog av att försöka få livet på rätt spår kära vattuman. Istället för att leva med kaos är det läge att be om support där du behöver. Du är redo att riva ut precis allt för att få den ordning du önskar. Rikta din uppmärksamhet mot att minimalisera så ska du se vilken fart saker får. Detta är ett sätt att även boosta dig själv, glöm inte det.

Ditt flow: När du effektiviserar!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Din attityd och inställning till livet blir friare och du börja leva efter det du faktiskt känner. Du tillåter dig att vara spontan, lekfull och att testa nya saker. Självförtroendet växer och beundrare dyker upp kära fisk. Kärlek och flirt är något som kommer din väg utan att du egentligen behöver anstränga dig. Kemin är magisk.

Ditt flow: Här och nu!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!