Läs ditt horoskop för vecka 31 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 31 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan kommer inledas med ett kreativt uppsving på flera plan i livet. Du både frigör dig och hittar exakt den inspo som du behöver just nu för att komma vidare. Erbjudanden som du längtat efter kan dimpa ner i din famn. Du måste agera och skapa dina möjligheter! Det här blir ett bevis för dig, att du klarar det du tar dig för och önskar.

Ditt flow: Du är prion i ditt liv!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nu är det en riktigt bra tajming för att investera i ditt hem, boende och så vidare. Du kan vilja förändra hela atmosfären och uppdatera din inredning så att den känns mer du och mera hemma, eller välja att flytta. Det kan bli en djupare connection mellan dig och en kvinnlig figur, något som du verkligen önskat och kämpat för. I relationer vinner du på att öppna upp ditt känsloliv.

Ditt flow: Du vet innerst inne vad du behöver!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan förvänta dig positiva och härliga nyheter som till och med kan förändra livet för dig. Det är också lämpligt att till exempel sprida ditt budskap, via sociala medier, kanske starta en blogg, podd eller liknande. Lita på din egen förmåga att lyckas med dina projekt, det sitter enbart i ditt eget mindset. Du är fri att ta tag i din vardag och utvecklas.

Ditt flow: En resa kan göra stor skillnad nu!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Den här veckan kan verkligen vara en öppning för att känna att du går med vinst, på olika sätt. Din budget kan nå nya höjder, du kan få en annan position på jobbet/börja jobba eller så väljer du att göra lite business av ett intresse. Allt handlar om hur du ta vara på det som kommer i din väg och vilken strategi du väljer.

Ditt flow: Du har klass och god smak!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Din tro på dig själv och dina egna förmågor är det som får dig att göra succé nu och en längre tid framåt. En helt ny energi tar fart och du kan förbereda dig på att börja ett nytt kapitel, så hur vill du egentligen ha det? Vad ska du fokusera på och lägga mer tid på för att det ska växa? Det blir en personlig nystart och du påverkar dina livsval i allra högsta grad.

Ditt flow: Du äger din egen power!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du kan göra en del omvärderingar som påverkar ditt liv mer än du kanske tror. Nu är det ut med det gamla och in med det nya som gäller. Allt som inte längre ger dig glädje eller någon kraft, bort med det. Prioritera utifrån dina inre önskemål och drömmar om framtiden. Vad blir bäst för dig på sikt och hur når du dit?

Ditt flow: Du är kreativ!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Från och med den här veckan ser du värdet av att interagera med människor som har lite liknande värderingar och tankar som dig själv. Du kanske måste putta dig själv över gränsen och kompromissa men vilken vinst sen. Det kan också komma på tal om att använda tekniken på ett nyare sätt, i en annan form, för att utvecklas och tas sig framåt.

Ditt flow: Du hittar nya vänner!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Under den här veckan kan det utlösas flera möjligheter som du kanske inte riktigt ser. Det belyser din status, din framgång och positioner kan man säga. Det är ett utmärkt läge för att till exempel söka ett nytt jobb, berätta för chefen att du vill klättra eller bli sedd för dina ambitioner. Så lägg ribban högt och sikta mot stjärnorna.

Ditt flow: Du har ditt fokus på rätt saker!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nu kan horisonten framför dig expandera och du kan se helt andra möjligheter och scenarios framför dig. Det är en galet bra tid för att ta risker och utmana dig själv, i alla lägen, oavsett. Tänk på hur du vill ha ditt liv, tänk på dina visioner och börja skapa. Du vinner på att följa äventyrets väg, på att låta dig inspireras och dras med.

Ditt flow: Du möter intressanta personer!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Detta är helt klart en utvecklingsfas i ditt liv, som du helst ska ta på allvar. Du kommer hitta så mycket passion i ditt hjärta men frågan är ju hur du sedan uttrycker den eller låter den komma fram? Nu får du chansen att ge mer av dig själv, för att utvecklas, för att hitta din power och för att tro på din egen förmåga att lyckas på riktigt.

Ditt flow: Du ser mönster i ditt liv!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är ett optimalt läge för dig att rikta din energi mot relationer och satsa på att utveckla de band som du önskar. En relation med en vän, kollega, partner in crime eller älskling/dejt kan vara det som har ditt fulla fokus. Det kan bli en ordentlig nystart här och du känner att du får det support du behöver för att öppna upp dig själv känslomässigt.

Ditt flow: Du kan hantera människor!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu kan du skapa dig effektiva rutiner som gör att du hinner med precis allt det som du har på agendan. Pusha dig själv till att röja upp i röran, rensa och sälj de saker som inte ger dig någon vidare glädje. Hoppa upp på wellnesståget om det är vad din kropp suktar efter. Du måste också släppa på dina egna krav och låta andra backa upp dig.

Ditt flow: Du tar hand om dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!