Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 31 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettioförsta vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du kommer märka att uppmärksamheten haglar i ditt liv eftersom du lever som du lär, här och nu. Ditt lekfulla och lite galna driv inspirerar andra som ser till att vara en del av ditt umgänge. Kreativiteten får dig på gott humör och du skapar minnen som du sent lär glömma. Och mitt i allt finns det plats för romantik och passion.

Ditt flow: Action!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan lutar du dig mot en person som står dig riktigt nära. Någon i familjen eller en vän och det är precis vad du behöver just nu. Du får support i att våga stå kvar i dig själv även när det blåser och marken inte känns helt hundra. Hitta kärnan inom dig och lita på att allt har en mening. Du kommer växa och utveckla din känslomässiga sida.

Ditt flow: Rensa ut!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan levererar ett bra utbud av social kontakt. Du träffar vänner, hänger på bryggan, sticker iväg på picknicks och låter spontana utflykter få ta plats. Din attityd gör det enkelt för andra att ta kontakt med dig och du söker dig till nya platser. Det är med lätta steg som du tar för dig och charmar din omgivning.

Ditt flow: Gruppaktiviteter!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

I veckan kommer det gå upp för dig vad du är bunden till och vad som styr din tid. Du är peppad på att göra upp en plan där du blir klar med mindre mål. Vad som är ovärderligt för dig blir tydligare. Även hur mycket du spenderar på annat som egentligen kanske är ganska meningslöst. Ett litet alarm kan man säga – och det är mer än välkommet.

Ditt flow: Ta dig fram!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är medveten om vilken stark påverkan du har på andra och det visar sig i veckan. Men sök inte andras godkännande utan följ dina egna impulser. Din aptit på livet är magisk och det är inte mycket som just nu kan få dig ur balans. Använd tiden till att utveckla dig själv och de områden som du för tillfället prioriterar.

Ditt flow: Frihet!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan blir du medveten om ditt eget utrymme och varför du söker lite mer space. Lägg dig med en bok eller podd i gräset och känn in naturen. Att återhämta sig eller att få tillgång till sin naturliga kreativitet är frigörande. Du har känslorna med dig och du kan inte alltid avgöra om du gillar det eller inte. Låt det vara som det är.

Ditt flow: Spiritualitet!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Dessa dagar tillbringar du mer än gärna tillsammans med människor som får dig att tänka ett steg längre och som får dig att sväva utanför ramarna. Diskussioner om framtid, drömmar och planer får dig riktigt engagerad. Gör upp en strategi för hur du kan få in mer glöd i din vardag.

Ditt flow: Sätta gränser!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan märker du av att du har en viss påverkan på andra människor och att du med det får extra status. Dina tankar cirkulerar kring att utveckla en business eller att våga satsa på en förmåga som du har. Någon i din krets kan ha inflytande och öppna dörrar för dig. Var ödmjuk och visa ditt engagemang för de saker du bryr dig om.

Ditt flow: Du är produktiv!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu satsar du på att förändra din livsstil och hitta nya sätt som funkar när annat inte gör det. Du vill ha frihet och du vill känna dig levande. Det finns massor med saker du kan göra för att uppleva det. Inspirationen där ute är oändlig och kanske får du svårt att bestämma dig men det är egentligen bara att testa sig fram.

Ditt flow: Du agerar!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Dina känslor ligger under ytan och lurar kära stenbock. Det är inte alltid du välkomnar dessa men du gör bäst i att titta närmare på vilka mönster och beteenden som kanske förstör mer än vad de gör nytta. Det här är en utvecklingsfas som handlar om att växa och att se på sig själv med nya och kärleksfulla ögon.

Ditt flow: Hantera dilemman!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du tillåter dig själv att bli mer avslappnad och tillgänglig i intima relationer. Om du dejtar kan det vara läge att våga fördjupa dig i någon och öppna upp för svårare samtal. På någon nivå är du tvingad att ta itu med andra människor och det kan verkligen vara befriande. Det är hela poängen. Du ser också situationer klarare och får förståelse.

Ditt flow: Kärlek!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Din agenda känns bokad och du vill gärna beta av alla måsten. Släpp det och slappna av. Ingenting måste vara perfekt, det vet ju du. Gå inte in för mycket i tankar utan gör hellre upp en to do-list så att du slipper bära med dig allt. Det stressar dig i onödan och det är inte värt att svettas för. Försök att ta dig ut och njuta av naturen.

Ditt flow: Hitta hem!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!