Läs ditt horoskop för vecka 32 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 32 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan kan du få ett positivt besked som gäller till exempel antagning av en kurs/utbildning, en efterlängtad resa som verkar kunna börja planeras mer seriöst eller en livsstil som tar fart utifrån dina intressen/hjärteprojekt. Ta gärna kontakt med människor som kan visa dig vägen framåt, så att du lättare kan måla upp dina egna visioner.

Ditt flow: Du skapar äventyr!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Veckan erbjuder dig ett support som du verkligen uppskattar. Någon i din närhet/familj ställer upp eller ger dig något och du kan bara tacka och ta emot. Du märker också att ju mer du visar dina känslor, öppet och rakt, desto mer får du tillbaka. Detta gäller även i dina intima relationer och när det kommer till kärlek och sex.

Ditt flow: Att du kan vara känslosam!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Rikta din energi mot de saker som inspirera dig, motivera och där du känner ett flow. Det är en härlig och social vecka på alla plan. Du tar kontakt med människor, delar med dig och kan hitta en ny vän eller kärlek. Dejter kan bli riktigt spännande och även möten överlag. Det finns massor med ”love in the air” så flirta och ha kul!

Ditt flow: Du anpassar dig och trivs!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Nu är du fokuserad på att få in bra vardagsgrejer, allt från att kunna koppla av lite mer till att också ha en plan och styra upp saker. Du ser precis vad du måste göra för att detta ska gå i lås. Ett erbjudande kan komma som rör pengar/jobb och det kan höja nivån i ditt liv. Fler och fler bitar faller på plats och du kan andas ut.

Ditt flow: Du har tålamod att ta dig dit du vill!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Den här veckan känner du att livet leker och att du får möjligheten att göra de saker som du har passion för. Hela du utstrålar glädje och livslust vilket också attraherar ännu mer bra grejer. Ett projekt kan gå vägen, en hobby kan utvecklas eller så väljer du att gå all in i en romans. Du kan konsten att ge dig hän nu och uttrycka dina innersta känslor.

Ditt flow: Du skapar magi!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Försök inte att styra eller fokusera allt för mycket den här veckan eftersom du då kan missa ”det som ligger på din väg”. Ta till dig av de tecken som dyker upp, stanna upp och känn efter vad du själv faktiskt vill och önska. Du kan få mer än du tror så länge det ligger i linje med dina genuina drömmar. Ditt boende kan få sig ett lyft eller att du väljer att flytta.

Ditt flow: Lita på din kraft!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Den här veckan kan det vara läge att börja använda alla tekniska funktioner som underlättar i ditt liv. Kolla upp olika appar och alternativ för ett mer easy liv. Det är guld för dig att nätdejta, att träffa människor som förändrar din syn på saker och att bara själv ifrågasätta varför du gör på ett särskilt sätt. Vem vill du egentligen vara?

Ditt flow: Möten med andra människor!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Pusha dig själv till att utmana din egen syn på vad succé faktiskt är för dig. Ibland har du lätt för att gå all in för ett mål men sedan upptäcka att det inte alls var något för dig. Andra människor ser på dig med beundran och detta kan du använda till din egen fördel. Va ärlig med vad ditt hjärta slår för och se vilka dörrar som öppnas för dig.

Ditt flow: Du vet ditt värde!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Den här veckan innehåller lätta steg för dig. Du vet att äventyret väntar bakom hörnet och du fångar verkligen dagen. Det finns mycket tur och överflöd att ta del av, missa inte det! Du kan vilja expandera, på flera områden. Lära dig något nytt, utmana dig själv, ta risker och känna att du lever. Du inser vilka möjligheter som ligger för dig.

Ditt flow: Du tar vad du vill ha!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du kan få oväntad hjälp eller ett förslag som kanske känns för bra för att vara sant. En ny väg i livet kan börja visa sig för dig. Även din ekonomi kan förändras och ge utdelning. Hela du fokuserar helhjärtat på något som verkligen intresserar eller fascinerar dig just nu. Du tilltalas av att få gå på djupet och gräva ner dig i ett ämne.

Ditt flow: Du attraherar andra med lätthet!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Ett socialt event eller tillställning kan bli riktigt givande den här veckan. Tacka ja till bjudningar och se till att mingla med människor du möter. Du vet aldrig vem som sitter på ett Ess. Någon kan överraska dig på ett positivt sätt när du minst anar det. Ditt lovelife ser ut att flyta på fint men det är såklart viktigt att du sätter gränser.

Ditt flow: Livet är en fest!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Om du är ute efter att uppgradera på jobbet eller ta ett jobb vid sidan av studie så har du ett härligt utgångsläge den här veckan. Någon ser precis vad du går för och hur ambitiös du är. Sätt upp höga mål för dig själv och ge dig inte! En person med inflytande kan också komma med ett erbjudande som blir svårt att tacka nej till.

Ditt flow: Ego-boosta dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes astroblogg här!