Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 32 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettioandra vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan är minst sagt intressant för din del kära vädur. Du kommer lämna en del av ditt liv bakom dig för att istället hooka upp med personer som är menade att vara på samma väg. Ni ska åt samma håll och brinner för samma saker. Döm ingen som du möter vid första anblick, du kan missa väldigt mycket då.

Släpp taget om: Gamla drömmar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du kan ha kämpat länge för att få det du vill ha och äntligen lossnade det, grattis! Ett annat scenario är att du själv valt att ge upp ett mål för att sikta mot stjärnorna istället. Det går upp för dig vad som är viktigt och vad du faktiskt vill prioritera i ditt liv. Dels handlar det om dig själv, ditt egenvärde men också om dina relationer till andra och vem du vill vara där.

Släpp taget om: Att du inte skulle kunna!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan levererar vill jag lova kära tvilling. Du har levt på ett visst sätt ett tag nu och kanske är det dags att testa något nytt och lite enklare? Din livsfilosofi diskuteras gärna med vänner eller främlingar. Du pratar gärna om hur du på bästa sätt kan få ut det du vill. Det krävs att du säger hejdå till något för att kunna bli den högre versionen av dig själv.

Släpp taget om: En tidigare vision!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Du kommer behöva handskas med känslor du inte visste att du hade eller som du i alla fall har tryckt riktigt långt ner i skorna. Se detta som ett tillfälle att få växa, få vara ärlig och berätta vem du är. Om inte annat, för dig själv. Du kan hamna i märkliga situationer med människor och det beror på att det finns en annan mening med ditt liv.

Släpp taget om: Negativa mönster!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Ja, kära lejon. Fokuset hamnar den här veckan på inget mindre än dina intimaste och mest betydelsefulla relationer. Det kan finnas något som ligger och skaver och hur hanterar du det på bästa sätt? Avsluta det som inte känns rätt och gå all in på det du vill ha. Det finns personer som kommer trilla in i ditt nätverk nu, öppna upp för dom.

Släpp taget om: Din fåfänga!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Ibland lägger du på tok för mycket tankeverksamhet på grejer som endast stressar upp dig. Nu börjar du inse vad det gör med dig och med din kropp. Hitta strategier för att ta dig runt alla orosmoln och börja leva mer spontant. Ingen kommer vara lyckligare än du. En person med inflytande korsar din väg, är du redo att nappa?

Släpp taget om: Att få resultat!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du får inte riktigt grepp om den här veckan eller vad den vill förmedla till dig men låt dig svepas med, känslomässigt. En flirt kan oväntat leda till något mer intensivt. Du kan också tröttna på en romans som inte alls håller måttet, det är humöret som styr det där. En insiktsfull person i din omgivning ger dig råd om du är villig att ta emot dem.

Släpp taget om: Ditt ego!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Adjöss med onödigt bagage som du släpar runt på bara för att det råkar vara din historia. Nu inser du att du är mycket mer än det du varit med om och att du själv skriver manuset till livets film. Inget mer “tycka synd om”. Du har kontrollen över precis allt! Det är häftigt hur en person i ditt liv kommer påverka din riktning nu och framåt.

Släpp taget om: Gammalt groll!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det är i dina hemtrakter och kvarter som det händer saker den här veckan kära skytt. Du kan ha mer med dina syskon att göra och de kan behöva dig på något sätt. Ge dig ut på dagsturer om inget annat, det kan vara nog så spännande i dessa tider. Som singel kan du möta the one och på det mest otippade stället. Du är charmig och förförisk.

Släpp taget om: Negativt mindset!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Temat den här veckan kretsar kring pengar, inkomst och det som du värderar. Även ditt eget värde, kära stenbock. Du kommer må bra av att bygga upp en stark buffert och att säkra dina tillgångar. Hur du blir bemött och hur du låter dig behandlas av andra blir synligt. Är det kanske läge att sätta dig själv i första rummet och strunta i vad alla andra ska tycka?

Släpp taget om: Dina issues!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Det kommer finnas vissa dagar den här veckan då du måste låta saker gå. Häng inte upp dig för mycket på det som varit, oavsett om det är en relation, ett jobb eller en dröm. För dig finns det annat som är på väg in, tro mig. En viktig person kan dyka upp i vardagen och känslor kan storma som aldrig förr.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan kan du agera som att du inte har en aning om vad du vill och så råkar det vara. Det kan vara smärtsamt att lämna något eller någon men när vi själva inte vill inse vissa saker kommer livet göra det “lätt” för oss. I slutändan spelar det ingen roll eftersom du kommer få det så mycket bättre. Dessutom kommer du hitta “hem” och till dig själv, så himla fint.

Släpp taget om: Det som är meningslöst!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!