Horoskop för vecka 33 2019

Läs ditt horoskop för vecka 33 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 33 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Veckan kickar igång med en kreativitet i världsklass för din del. Använd dig av dina talanger och se till att du syns för det du gör. Din passion och drivkraft är dina största tillgångar. Detta kan också innebära att du måste tacka nej till annat men som på sikt verkligen berikar ditt liv. Vissa vänner kanske tar mer energi än vad de själva ger, fundera på det.

Släpp taget om: Gamla drömmar!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

I början på veckan ser du till att göra det extra piffigt runt omkring dig. Du behöver hitta ”din plats” och kunna reflektera och slappna av. Ett härligt samtal med någon som står dig nära kan ge dig massor med energi och hopp. Tankar kring plugg och karriär kan få dig att fatta ett beslut väldigt hastigt. Men sitt lugn i båten.

Släpp taget om: Det du tror att du inte klarar!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Inledningsvis i veckan har du flow när det gäller möten, olika typer av samtal, kommunikation osv. Din åsikt är viktig för andra och du lyckas på ett magiskt vända orden till din fördel. Det går också upp för dig vilka visioner och vilken livsstil som inte längre ger dig det som du förväntat dig. Hur kan du få mer livskvalité?

Släpp taget om: Föreställningar om vad du inte kan!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

En ordentlig kickstart för dig den här veckan som innehåller ett härligt flow gällande din självkänsla. Du har också tur med pengar eller så får du chansen att unna dig något du längtat efter. Nu kan du nå en gräns där du liksom ”fått nog” och bestämmer dig för att göra upp med dina mönster, dolda känslor och komma framåt istället.

Släpp taget om: Ditt kontrollbehov!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det är en händelserik vecka som ligger framför dig. Mycket beror på hur du spelar dina kort och vad du väljer att göra av dina möjligheter. Du har ett fantastiskt självförtroende som når nya höjder nu. Räkna med att behöva övervinna något drama i dina intima relationer. Du kan komma till insikt om vissa saker.

Släpp taget om: Personer som inte förtjänar dig!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Den här veckan njuter du av att gå in i din egen bubbla. Du hittar verktyg och strategier som förgyller dina dagar. Släpp loss dina känslor och visa med stolthet upp vad som pågår inom dig. Nu utvärderar du även vad som inte längre är hållbart i din vardag och kring dina rutiner. Hur kan du få in mer glädje och harmoni?

Släpp taget om: Negativa tankar!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nu lyser du upp tillsammans med andra och känner en stark connection med människor som delar dina värderingar och intressen. Du charmar skiten ur folk väldigt easy och kan hitta vänner för livet. Dina känslor kan bli stora och nästan dramatiska. Något du känner stark passion kan behöva omvärderas eller läggas åt sidan.

Släpp taget om: Det som inte ger livsglädje!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du har alla förutsättningar att lyckas med ett projekt, en businessfråga, ett arbete/studie eller en talang. Det du måste jobba med är att våga visa upp dig själv och det du kan. Nu har du ett driv som heter duga. Det kan komma känslor upp till ytan som berör ditt personliga liv, din familj eller beteenden som förföljer dig.

Släpp taget om: Ditt förflutna!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

En utmärkt vecka för att satsa riktigt stort! Du har modet att tro på allt du tar dig för vilket är halva jobbet. Hur vill du förändra ditt liv och vad måste du göra? Att agera blir nyckeln till framgång för dig, så let’s do it! Samtidigt kommer du se över ditt mindset och vad det är i dina tankar som håller dig tillbaka. En intensiv diskussion kan få dig att inse ett och annat.

Släpp taget om: Det som begränsar!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nu kommer du känna en extra stark kraft som tar ditt liv till andra nivåer. Både känslomässigt, sexuellt och när det handlar om ditt eget självförverkligande. Va redo att möta dig själv och dina innersta behov, du kommer attrahera fantastiska möjligheter. Se över din budget, dina utgifter och hur du kan förbättra din ekonomi.

Släpp taget om: Det som inte är bra för din självkänsla!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är du och din spegling till andra människor som är i centrum den här veckan. Du har en socialcharm som alla vill åt! Dina relationer går som på räls när du sätter sunda gränser och vet vad du vill ha. Däremot blir det en dragkamp mellan dina behov kontra dina vänners/älsklings. Vad kan du göra för att hitta en bra balans?

Släpp taget om: En negativ självbild!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Denna veckan lyckas du hitta en sund riktning som gör livet betydligt enklare att leva. Du ser tydligt vad du drar dig för och hur du kan åtgärda detta på bästa sätt. Ha deadlines, skriv to-do-listor och gör vad du kan för att skapa rutiner med flow. Nu kan du bli tvungen att bestämma dig för hur du vill ha ditt liv, mer övergripande.

Släpp taget om: Allt som drar ner dig!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!