Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 33 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettiotredje vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Det du kan tänka lite extra på den här veckan är att inte slänga ur dig allt det du går och bär på. Hitta andra kanaler för att få ut din frustration. Lägg fokus på det som får dig motiverad. Du kan uppleva att något känns låst eller att någon vill kontrollera dig. Självklart ska du sätta gränser men gör det snyggt och utan att skapa drama.

Ditt flow: Utveckla djupare relationer!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Du kommer behöva inse att vissa saker helt och hållet måste överlämnas till “ditt öde” och att allt inte går att påverka i den ordning du själv önskar. Antagligen finns det något helt annat som väntar dig. Se dig omkring med öppet sinne istället och våga ge dig hän åt andra möjligheter. Försök förstår varför du klamrar dig fast.

Ditt flow: Inspirerande samtal!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Om det uppstår oklarheter mellan dig och dina vänner eller ditt team är det inte bra tajming att ifrågasätta andra eller försöka måla in människor i ett hörn. Utgå från att alla faktiskt vill dig väl men att ni har delade meningar om hur saker ska genomföras. Din energi är väldigt charmig och du lyckas vända grejer till det bättre med humor.

Ditt flow: Lyxa till det!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

I veckan kan du märka av en viss stressnivå på jobbet eller med dina studier. Du kan uppleva att du har fått hålla tillbaka eller inte alls fått den info du behöver. Det bästa du kan göra är att ventilera dina tankar och känslor med en nära vän. Du vet också att du inte vinner något på att bli arg eller vända dina känslor inåt. Lev ut det.

Ditt flow: Du får uppmärksamhet!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är det prio att se saker från den ljusa sidan och att ha en sund kanal till det som får dig på bra humör. Du kan vilja något väldigt mycket men du vet inte hur du ska ta dig hela vägen fram. Detta kan skapa en frustration i dig som istället gör dig paralyserad. Släpp tanken om hur allting borde vara och gå på känsla.

Ditt flow: Din kreativitet!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

I veckan kan det dyka upp känslor som du tidigare valt att lägga på hyllan. Du kan känna dig överväldigad. Det är lika bra att du hanterar det och med viss försiktighet närmar dig kärnan. Antagligen finns det någon mer person i bilden som får dig triggad. Stå emot och ta det inte personligt.

Ditt flow: Nya vänner!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du måste aktivt välja vad som får ta plats i ditt liv och vad som inte alls borde det. Någon nära dig, familj eller vän kan passera en gräns och du kommer inte längre ha kvar ditt fantastiska tålamod. Det är helt okej att berätta vad du känner men förvänta dig inte förståelse. Ägna dig hellre åt att testa nya grejer där du blir inspirerad, oavsett vad det kan vara.

Ditt flow: Sök nytt jobb!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Se till att du får tid med promenader och att du får utlopp för all energi som den här veckan kommer kräva av dig. Gör en sak i taget och ta hjälp av någon mer erfaren om det behövs. Släpp stoltheten. Gör ingenting på bekostnad av ditt rykte. Det krävs att du verkligen tänker efter innan du agerar.

Ditt flow: Nya perspektiv!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Låt inte någon eller något komma emellan dig och din tro på dig själv den här veckan. Allt beror på med vilka ögon du väljer att se saker och nu är det viktigt att du ser till dig och dina prestationer. Om någon är avundsjuk på dig är det inte ditt bekymmer. Håll huvudet kallt och fortsätt med dina egna grejer även om du känner motvind.

Ditt flow: Passion!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Eftersom du är en driven person kan andra lätt be dig om tjänster och det är inte alltid du får den uppskattning tillbaka som du förtjänar. Detta kan börja nå en gräns hos dig där en liten sak kan svämma över. Ta hellre ett steg tillbaka och låt inte ditt humör få styra dig allt för mycket. Du växer och lär dig att ta ansvar för dig själv och ditt eget mående, underbart!

Ditt flow: Kärlek!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kommer försöka locka dig till att prata innan du tänker efter ordentligt. Det finns en del du gärna vill ha sagt men det behöver inte vara till din fördel. Var eftertänksam och säg det helst högt till själv innan du låter andra lyssna. Det kan skada mer än vad det ger dig. Gå på en dejt eller umgås med dina vänner, det ger dig positiva vibbar.

Ditt flow: Ta hand om dig själv!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

En sak du på direkten ska kika på är din ekonomi och se till att du håller den budget du själv satt upp. Utsvävningar just nu kan leda till stress. Någon i din omgivning kan trycka på dina knappar och försöka få dig ur balans. Du vet inte riktigt varför men håll dig undan istället för att gå in i det. Du är bättre än så och du har förmågan att kunna styra om.

Ditt flow: Flirta med livet!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!