Läs ditt horoskop för vecka 34 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 34 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Den här veckan kan du få fart på massor med idéer som rör hur du på ett enklare och snabbare sätt kan tjäna extra pengar. Dina smarta lösningar på saker kan även göra din vardag betydligt smidigare. Du är redo att se över vart all energi går åt och hur du kan få ett bättre flöde runt omkring dig. Kärlek på jobbet/ i skolan kan uppstå oväntat.

Ditt flow: Du vet hur du ska driva på grejer!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Från och med nu och bra tid framåt kan du vara sugen på att göra en förändring som berör ditt utseende eller din image. Du kan välja att byta frisyr, ha en helt annan klädstil eller testa att agera annorlunda i olika situationer. Det är en process och något som sker över tid. Men du påbörjar ditt ”nya-jag” nu. Det osar romantik dessutom!

Ditt flow: Du står upp för det du tror på!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Dina tankar börja fladdra kring hur du på bästa sätt kan skapa dig en skönare livsstil som innehåller mer spirituell utveckling. Du kan försöka använda dig av en app t ex för att komma vidare. Detta är något som du jobbar parallellt med under en längre period och där du också sållar bort allt onödigt från ditt liv.

Ditt flow: Du tar dig själv framåt!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Satsa på att sätta bollen i rullning när det kommer till hur du på ett smartare sätt kan berika din vardag. Då pratar vi utifrån teknikens värld med t ex appar och andra underlättande funktioner i ditt vardagsliv. Du kan få massor av idéer och redan nu sakta börja införa något som bara blir helt wow.

Ditt flow: Du vill veta mer och lyckas ta dig vidare!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Nu blir du medveten om vilka planer och mål som ligger framför dig. Kanske strävar du fortfarande efter något som egentligen inte längre är intressant för dig? Det blir en liten längre resa än just den här veckan. Du kan omvärdera vad du vill och framför allt vad du vill uppnå. Fundera på hur du vill använda din status.

Ditt flow: Du löser allt praktiskt!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Under en längre tid framåt kommer det inte finnas något utrymme för tystnad hos dig. Och inte heller finns där anledningar för dig att hålla tillbaka något. Om du ska kunna komma så långt som du faktiskt vill, måste du släppa på den skit som du bär med dig. Du har otroliga möjligheter att förändra och hitta din nyckel till framgång.

Ditt flow: All din energi!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Nu får du vara beredd på att hantera de saker som är nödvändiga för dig att bearbeta. Det är en utvecklingsperiod som tar fart där du får chansen att gå på djupet och förändra dina inte så fördelaktiga mönster. Vilken resa! Du lyckas hitta verktyg att jobba med som både inspirera och peppar dig att komma framåt.

Ditt flow: Du litar på dina känslor!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är en minst sagt spännande tid som väntar för din del framöver. Relationer och ditt eget förhållningssätt blir något för dig att bita i. Du kan omvärdera en hel del och inta en softare attityd. Måste man verkligen äga varandra? Kan du ge dig hän ändå och njuta fullt ut? Någon från förr kan dyka upp.

Ditt flow: Ett kontrakt kan gå vägen!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

En ordentlig utrensning och omorganisering i ditt liv börjar sakta men säkert komma över dig. Du kan börja tänka betydligt mer ”minimalism” och göra dig av med massor av skräp. Vad behöver du egentligen spara? Vad tar energi och vad ger dig energi? Tänk holistiskt och värdefullt.

Ditt flow: Du kan komma över en billig resa!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är en kreativ och givande resa som kickar igång för dig. Mycket handlar om din inställning till att ha roligt, hur du unnar dig och faktiskt njuter av livets goda. Du är främst ambitiös men behöver hitta ett sätt att kunna koppla bort alla mål och riktlinjer. En tanke kan slå dig som förändrar din attityd helt på sikt.

Ditt flow: Du får perspektiv!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Den här veckan kan du skriva ett väldigt gynnsamt kontrakt eller göra en överenskommelse som blir fördelaktig för dig. Sakta men säkert kan du också fundera på ditt egna bagage, det du har med dig och hur det påverkar ditt övriga liv. En relation till någon nära kan utvecklas och hitta en ny väg.

Ditt flow: Inget stoppar dig!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Ett resultat kan komma till dig och det är ett positivt sådant, säkert efterlängtat dessutom. Nu går du också in i en fas där du kommer se över hur du faktiskt kommunicera med människor. Du hittar smarta lösningar på grejer och blir även medveten om ditt eget mindset. Tänk på hur du pratar om dig själv.

Ditt flow: Du säger ifrån!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!