Horoskop Baaam

Läs ditt horoskop för vecka 34 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettiofjärde vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du får en grym start på den här veckan då det omedelbart går upp för dig hur viktiga dina nöjen och intressen är. Hur du väljer och prioriterar kommer du definitivt se över och du ser till att skapa mer plats för det som ditt hjärta brinner för. Människor ser på dig med andra ögon vilket ökar ditt självförtroende.

Ditt flow: Lev i nuet!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu får du äntligen chansen att förstå dina känslomässiga behov och vad som får dig att känna dig hemma. Du hittar grunderna för att förändra saker till det positiva. Särskilt om du funderar på att flytta, testa en ny boendeform eller göra om där du bor för en mysigare feeling. Gör sånt du blir glad av.

Ditt flow: Connecta på ett djupare plan!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan kickstartar med att du förstår den kraft du har när det handlar om vad du säger och tänker på. Du lär dig att ditt mindset är vägen till framgång och att du kan få allt det där som du går och drömmer om. Ett skrivprojekt, en idé eller något som berör sociala medier kan ta fart. Dina ord är ditt främsta vapen.

Ditt flow: Nya personer i ditt liv!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Nu får du fantastiska insikter som kommer underlätta för dig i ditt vardagsliv. Du ser tydligt i vilken ordning saker måste få ta plats och vad som är betydelsefullt för dig för att du ska må bra. Din självkänsla får sig ett ordentligt lyft när du sätter dig själv i första rummet.

Ditt flow: Njuta!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Det är bara att börja skriva på ett nytt magiskt kapitel i ditt liv kära lejon. Du har förmågan att styra saker precis så som du vill ha dem. Vad du än väljer att fokusera på nu betyder riktningen allt. Om du vill testa en helt annan väg är det läge att dra igång. Din styrka kan ingen ta ifrån dig.

Ditt flow: Äventyr!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kommer du se alla fördelar med att släppa taget om det som inte ger dig någon härlig vibe. Allt från prylar till personer och egna mönster. Mycket händer under ytan och bakom stängda dörrar. Du jobbar med dig själv och med saker som du inte längre vill undvika.

Ditt flow: Ge plats åt det nya!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Från och med nu har du riktigt fina möjligheter att se över dina planer och drömmar. Det är dags för en ny moodboard för att se åt vilket håll du verkligen vill. Du hittar massor med inspo på nätet och via dina vänner. Det är en levande energi runt dig och du tror på det du gör.

Ditt flow: Använd tekniken!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du är redo att anta större utmaningar nu kära skorpion. Det blir en nystart när det kommer till karriär, studier, business eller en talang du har. Saker går din väg när du visar upp ett brinnande engagemang. Någon med starkt inflytande kan vara din support längs vägen. Det är din tur nu.

Ditt flow: Dina mål!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Nu öppnar du upp dina armar och ditt mindset för något gigantiskt. Hela du är så peppad på att förändra din livsstil till något friare. Du söker äventyr och spontanitet och mer av den varan lär du få. Ingenting tycks begränsa dig vilket gör dig attraktiv. Håll dig till flödet och se vad som väntar runt hörnet.

Ditt flow: Nya horisonter!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan kommer kunna ge dig den knuff du behöver för att jobba med din personliga utveckling. Du vill bli en bättre version av dig själv för att enklare kunna ta beslut som är till din fördel. Dina intressen drar åt det som är mystiskt, till sex och transformation. En häftig upplevelse!

Ditt flow: Passion i det du gör!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du är peppad på att ge dig hän åt dina mest betydelsefulla relationer och som du kommer göra det. Här handlar det om att skapa de band du vill ha. Kärlekslivet kan nå helt nya höjder. Ju mer du kompromissar , desto mer kommer du att vinna. Våga berätta vad som är viktigt för dig.

Ditt flow: Din charm!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Din motivation att förenkla saker för dig själv kommer visa sig i flera sammanhang. Du ser till att skapa space och du mår bra av att organisera och strukturera upp det mesta just nu. Rensa, skänk och sälj! Och varför inte inleda sensommaren med att testa någon ny maträtt.

Ditt flow: Ta hand om dig själv!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!