Horoskop vecka 37 2019

Läs ditt horoskop för vecka 35 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 35 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Nu är du så redo att kasta dig på wellneståget och den här gången med en helt ny idé om vad det innebär för just dig. Om du haft ett beroende i någon form är du mer motiverad än någonsin att ta dig ur. Satsa på att hitta din egen styrka, speciellt när det kommer till träning och fitness. Vad tycker du är riktigt roligt?

Ditt flow: Snabba resultat!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Den här veckan är rivstarten för ett nytt sätt att förhålla sig till saker, intressen och livet. Hela din utstrålning smittar av sig och du drar till dig roliga upplevelser. Något du brinner för kan öppna dörrar som du inte ens tänkt på. Satsa på det kreativa och på det som gör dig sprudlande glad.

Ditt flow: Kärlek, passion och nöjen!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Bli medveten om i vilken miljö du trivs bäst och se till att skapa dig en härlig omgivning. Du kan börja tänka i andra banor gällande boende och kanske är kollektiv något att prova på för dig. Även dina känslor och din historia kan du se med nya ögon och hur det faktiskt kan ta dig framåt i livet.

Ditt flow: Givande relationer med kvinnor!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du söker och hittar ny input till ditt vardagliga liv. Nu kan du bestämma dig för att bli mer aktiv på sociala medier. Allt från att starta en vlogg/pod till att putsa till dejtingappar. Du vill kunna arbeta smartare och hitta nya intressanta kontakter. Hur du tar dig fram rent kommunikationsmässigt kan ändras.

Ditt flow: Inspiration och möten!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Drivet hos dig just nu handlar om att skapa dig en bekväm och härlig vardag. Du är skärpt och lyckas hitta vägar för att nå dina mer kortsiktiga mål. Gör to-do-lists och checka av. Det blir massor gjort. Ditt arbete/plugg kan ge dig mer än du vågat hoppats på. Bryt mönster och välkomna det som är smidigt.

Ditt flow: Hur du värdesätter dig själv!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Nu kan du äntligen starta upp ett helt nytt kapitel i ditt liv. Allt det du önskar mer av i ditt liv, de saker du lägger energi på, det kommer gå din väg. Vill du byta jobb, bostad eller gå all in i en relation? Spelplanen är din och du är vinnaren. Tro på dig själv och på det du gör. En oväntad dörr öppnas.

Ditt flow: Att testa något nytt och galet!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du får en helt ny möjlighet att utvecklas och göra dig av med sådant du inte längre behöver. Det som händer är att du öppnar upp och välkomnar nya grejer i ditt liv. Ett inre arbete med dig själv blir nyckeln till att förändra din egen verklighet. Spirituella ämnen och aktiviteter får dig att se saker ur andra vinklar.

Ditt flow: Just let it go!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är en unik chans du får eller som drar igång för dig från och med nu. Dels innebär det att du hittar vägar för att ”jobba smartare”, oavsett område egentligen. Dina drömmar kan bli tydligare för dig och hela tiden tar du viktiga steg i önskad riktning. Du möter inspirerande personer.

Ditt flow: Att gå utanför boxen!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är fantastiska grejer på gång hos dig, speciellt när det kommer till karriär, studie, business eller din status i något sammanhang. Tänk nytt och våga satsa stort nu. Ju högre mål desto bättre utveckling. Om du inte har en aning om vad du vill i livet är det läge att ta reda på det. Du kan gå riktigt långt.

Ditt flow: Människor vill hjälpa dig uppåt!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nu är det bara för dig att tänka: high vibration! Det du önskar och känner kommer du med lätthet locka till dig. En tid för att se över vad du måste göra för att skapa mer frihet och spontanitet i livet. Kanske är en ny livsstil något att se över. Du får en hel del input genom att prata öppet och ärligt med personer du möter.

Ditt flow: Kasta dig ut!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det är en spännande tid som inleds för din del. Men detta är bara starten på en längre utveckling. Du är beredd på att djupdyka i ditt inre för att kunna förstå men också hitta nya strategier framåt. Läs gärna böcker inom ämnen som personlig utveckling, psykologi och andlighet. Du ser över din budget med nöje.

Ditt flow: Att hitta din kraft!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det är en utmärkt period för att börja prioritera dina betydelsefulla relationer. Du kan utveckla en vänskap eller kärlek till något du inte trodde va möjligt. Även nya människor kan komma in i ditt liv och få dig att se saker ur helt andra perspektiv. Ha ett öppet sinne och va inte snabb med att döma någon.

Ditt flow: Gemenskap och fest!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!