Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 35 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettiofemte vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Veckan erbjuder dig att tänka till och sätta dina kreativa idéer i verket. Du är peppad på att hitta effektiva lösningar och den här gången räcker det med vilja. Ett viktigt möte kan leda dig in på ett nytt och spännande spår. I kärleken är du öppen med dina känslor vilket bidrar till en större gemenskap.

Ditt flow: Möt dina rädslor!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Det bästa med den här veckan är att du låter dig dras med i de projekt ditt hjärta brinner för allra mest. Du är orädd för att testa en ny riktning eftersom du har en stark glöd inom dig som du litar på. Oavsett om det är ett intresse, en romans eller en kul plan som väntar har du självförtroendet att gå din väg.

Ditt flow: Nya möten!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Nu är det smart av dig att landa och låta dina känslor få ta plats. Du hittar ett nytt sätt att uttrycka dig på vilket underlättar kommunikationen med betydelsefulla personer. En relation kan utvecklas åt det håll som du önskar men du vet också hur viktigt det är att bevara relationen till dig själv.

Ditt flow: Ny inkomstkälla!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Det är full fart framåt för dig den här veckan och du trivs med att boka in saker i din kalender. Nya ansikten, spännande möten och en öppenhet kring att behöva tänka om finns med i din planering. En romans eller känslor för en person kan storma upp och ge dig den där extra kicken.

Ditt flow: Uppskatta dig själv!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Detta blir en vecka som levererar mängder av positiva händelser eftersom du själv ser till att saker blir av. Du har energin att börja på ny kula och tänka i nya banor. På jobbet eller i skolan får du cred för dina insatser och ingen vill vara utan dig. En relation kan få dig att se livet med rosa glasögon – låt det vara så.

Ditt flow: Din andlighet!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan ger dig mer utrymme att fokusera på det som känns kul och meningsfullt i livet kära jungfru. Både du själv och andra ser din fulla potential och du får chansen att börja använda den på rätt sätt. Det kan hända en del på relationsfronten men framför allt tänker du om och öppnar upp för nytt.

Ditt flow: Dröm stort!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Nu har du kommit in i ett mode där du varvar ner och tar saker lite mer chill. Du ser värdet i att inte vara överallt hela tiden utan fokuserar på att finnas där för dig själv. Satsa på mer spiritualitet i vardagen och att få space. En chef eller viktig person i ditt liv kan guida dig in på en väg som du tidigare inte trott på.

Ditt flow: Tro på dig själv!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Du har en stor aptit när det kommer till att utforska nya människor och bygga relationer. Den härliga vibe du sprider gör att vissa spontana saker bara händer dig. Du vill utmanas och tillsammans med andra hittar du det där drivet som håller dig levande och även förlänger sommaren. En relation kan bli äventyrlig.

Ditt flow: Vidgad horisont!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det som kommer i din väg nu utvecklar dig och gör dig redo för att klättra uppåt på stegen. Dina ambitioner är din största gåva för tillfället och andra litar på att du löser det. Du kan få personer med inflytande att lyssna på dig vilket ger ett resultat som du faktiskt söker. Det blir känslosamt i kärlekslivet.

Ditt flow: Intuitionen!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu ser du på vissa saker med helt andra ögon kära stenbock. Både din omvärld och din inre värld vidgas och du börjar märka hur de små insatserna du gör skapar skillnad. Det finns en stark vilja hos dig att se möjligheter och att fånga ögonblicket. Någon du tycker mycket om kan ge dig ett tecken att ni är på rätt spår.

Ditt flow: Festligheter!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kommer det vara lättare för dig att våga djupdyka i personliga ämnen och samtidigt dela dina tankar med nära vänner. Ju mer du ger desto mer får du tillbaka. Även det som kan anses känsligt att snacka om kan få en riktigt spännande vändning. Ditt lovelife flyter när släpper fasaden.

Ditt flow: Gör det bästa för dig!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Nu kommer du få ett lättsammare fokus. Du blir mer medveten om vad du behöver av andra för att vara glad. Du trivs med att kompromissa och bygga starka band. En eller flera relationer har chansen att bli något mycket mer än vad du kanske förväntar dig. Det kan pirra till i magen.

Ditt flow: Släpp loss!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!