Horoskop vecka 37 2019

Läs ditt horoskop för vecka 36 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 36 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Detta blir en suverän vecka för att skapa struktur och långvarig ordning i din vardag. Du arbetar för att på sikt uppnå ett specifikt resultat. Just nu brinner du extra hårt för ett ämne och grotta lätt ner dig i det vilket är en fördel. Läs på om minimalism och hur du kan leva ett enklare liv.

Ditt flow: Du hittar genvägar! 


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Veckan erbjuder möjligheter kring att faktiskt få mer koll på dina lustfyllda behov och hur du kan använda dina talanger i det dagliga. Tankar kring att göra en seriös business av ett intresse eller att gå all in för ett hjärteprojekt står i fokus. Du öppnar upp för betydelsefulla relationer att växa dessutom.

Ditt flow: Din inställning och attityd! 


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är nu du ska dra igång en ordentlig rensning i ditt hem och skapa utrymme och space för harmoni. Gör dig av med saker som bara tar plats och energi. Försök hitta en hörna där du kan koppla av, läsa och återhämta dig. Du kan ha givande diskussioner med en kvinnlig släkting/vän som ger dig en större bild.

Ditt flow: Medvetenhet! 


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Den här veckan är som upplagd för att påverka och få människor över på din sida. Du vet vilka knappar du ska trycka på och vad som går hem hos människor. Rikta uppmärksamhet på dina tankar och hur du ”pratar” till dig själv i olika situationer. Ha ett pepp-talk och hylla dina framgångar.

Ditt flow: Mötas och kommunicera! 


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Satsa på att fixa små praktiska saker i ditt hem, beta av delmål och se till att ha människor runt dig som ger dig både space och kärlek. Nu vill du faktiskt njuta och koppla av lite mer än vanligt. Ditt intresse för konst och det estetiska ökar och du kan göra ett riktigt kap om du vill investera. En shoppingtur kan vara upplyftande.

Ditt flow: Hur du boostar dig själv! 


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du har en plan och ett tydligt mål i sikte. Dessutom är du en jäkel på att snacka dig till det du vill ha. Nu låter du absolut ingenting komma i din väg. Du kan vara sugen på att förändra något i din stil och image. Satsa på en proffsig framtoning och se dig själv som en vinnare. Ingen kan mäta sig med dig nu.

Ditt flow: Du siktar mot stjärnorna! 


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

De beslut du tar nu kommer påverka ditt liv och din vardag även på sikt. Därför är det extra viktigt att du är snäll mot dig själv och också inser dina begränsningar. Hur kan du komma vidare utan att vända ut och in på dig själv? Ha som prio att avsätta tid för reflektioner och för att koppla av. Plocka fram fantasin mer!

Ditt flow: Följ din intuition! 


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

För att kunna skapa magi behöver du för din egen skull få koll på läget. Gör en moodboard och se över vad som faktiskt är viktigt för dig. Vilken väg vill du ta och vilka vill du ha med dig på tåget? Utmärkt tid för samarbeten och för att lyckas tillsammans med andra. Håll ett extra öga öppet för välgörenhet och din insats där.

Ditt flow: Långvariga vänskapsband! 


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nu kommer din omgivning garanterat att uppmärksamma dina ambitioner. Lägg i en växel om du har som mål att klättra eller byta till en annan position. Se över dina utvecklingsmöjligheter och vilka steg du bör ta. Någon i din närhet kan supporta dig och ge dig tips och trix för att enklare nå dina slutmål.

Ditt flow: Andra lyssnar på dig! 


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Människor i din omgivning kommer stimulera dig och få dig att dels vilja utvecklas men också lära dig nya grejer. Din entusiasm gör saker väldigt roligt för dig och du kommer vidare med lätta steg. Här finns ett behov av att förnya din livsstil och nu börjar du faktiskt månar mer och mer om din frihet. Allt från hur du arbetar/pluggar till kanske hur du vill bo och vilka typer av rutiner som ska få leva vidare.

Ditt flow: Din framåtanda!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Nu kan ditt support från andra personer vara avgörande för din framtida riktning. Se till att du inte missar viktiga chanser eller förhandlingar. Du är grym på att hitta erbjudanden och att få din ekonomi att flyta på smärtfritt. Perfekt läge för att stärka dina intima relationer och att dela med dig av din sårbarhet. Det är förlösande för dig.

Ditt flow: När du gör saker passionerat! 


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du gör dig mycket populär och eftertraktad den här veckan. Nu kan du se till att skapa band som kommer underlätta för dig både i din karriär och i dina personliga relationer. Du lyckas locka viktiga människor in i ditt liv som på olika sätt kan hjälpa dig. Passa på att också göra det extra piffigt för dig själv och ägna dig åt det som är vackert.

Ditt flow: Du utvecklas genom andra!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!