Baaam horoskop

Läs ditt horoskop för vecka 36 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets trettiosjätte vecka här.

Baaam TV: Lär dig mer om horoskop här

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan få dig att vakna till liv och dina övertygelser hamnar i centrum. Ditt undermedvetna vill säga något och lära dig att ge dig av när det är dags. Om du hållit tillbaka vissa känslor är det en befrielse att få dela dem. Dina drömmar kan vara din bästa guidning.

Släpp taget om: Ditt förflutna!


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Saker du tidigare inte sett blir tydliga för dig. Frågan är vad du gör med insikterna och hur du väljer att hantera dessa. Det är läge att skapa space för nya nätverk och grupper. Du kommer kunna finjustera dina planer och öppna upp för ett helt annat scenario.

Släpp taget om: En gammal idé!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Om du inte känner dig peppad eller motiverad i din nuvarande roll på jobbet eller i

skolan finns nu en möjlighet att ändra livsväg. Någon med inflytande kan vilja spendera tid med dig och då är det bra om du själv vet din nivå och vad du är ute efter. Dina verkliga känslor ger sig till känna.

Släpp taget om: Ett gammalt mål!


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan får du chansen att se det du inte tidigare kunnat se kära kräfta. Du får en glimt av hur du kan lyckas med dina drömmar och det ger dig den rätta kicken. Ett perspektivskifte är på gång och ditt fokus hamnar på det som känns enkelt och kul i livet. Det okända tar plats i din vardag.

Släpp taget om: Osäkerhet!


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Ibland känner du att du får betala ett högt pris för saker som materiella förmåner eller din status. Nu ifrågasätter du vad det egentligen har för värde och varför du väljer som du gör. En utmärkt vecka att titta närmare på dig själv och hitta kraften i att bara vara du. Du ser din potential och vill förändras.

Släpp taget om: Negativa mönster!


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan har du möjligheten att se människors verkliga avsikter och känslor. Du lägger ett extra fokus på att utvärdera dina relationer. Vilka ger dig det du behöver och vilka tar av din energi? Som singel kan något oväntat dyka upp. En tillställning kan bjuda på mer än bara mingel.

Släpp taget om: Onödiga åtaganden!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du lyckas se precis vad det är du har försummat under en längre period kära våg. Detta är en perfekt tid att bryta dåliga vanor och hitta nya sunda rutiner för ditt välbefinnande. Du blir berörd gällande ditt dagliga liv och funderar kring vad som hade behövt ses över för att du ska trivas bättre.

Släpp taget om: Att inte behöva vara bäst!


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan kommer tydligt peka på de saker du saknar i ditt liv. Dina känslor väcks till liv och nu kan ingen stoppa din passion. Använd din energi till ett nytt projekt, att vara kreativ, ett intresse eller låt en ny kärlek få ta plats. Bjud på dig själv och på vad du känner. Speak from your heart.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du får insikter den här veckan som rör din familj, hemmet eller känslor. Någon kan vilja ha din support lite mer än vanligt eller så upplever du själv att en viktig person blivit försummad. Livet kommer kännas komplett när du väl lägger pusselbitarna på plats. Du ser på en situation med andra ögon.

Släpp taget om: Ditt bagage!


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan kan vara intensivare online och dina sociala kanaler går på högvarv. Du lär se över vilken inspo som är nyttig för dig och vad du skulle kunna vara utan. Människor du möter den här veckan kan påverka dig på olika sätt vilket på sikt är bra. Var nyfiken på det som händer i ditt närområde.

Släpp taget om: Negativt mindset!


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

För dig som jobbat med självkänslan en tid kan den här veckan vara något att fira. Situationer kan dyka upp där du tydligt visar att din självrespekt är där den ska vara. Du står upp för dig själv och vågar visa hur du vill ha det. Att sätta gränser kommer vara A och O. Låt ingen köra över dig.

Släpp taget om: Att du inte är värd!


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir du betydligt mer självmedveten vilket kan hjälpa dig att se saker i ditt liv på ett annat sätt. Sakta men säkert ser du att det lönar sig att göra vissa ansträngningar. Du vet vad som funkar för dig och vad som inte gör det. Andra personer lägger märke till dig på ett härligt vis.

Släpp taget om: Ditt ego!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!