Horoskop vecka 37 2019

Läs ditt horoskop för vecka 37 2019 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 37 2019 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir otroligt viktig för dig på flera plan. På jobbet/i skolan är det enbart till din fördel att be om support. Någon med starkt inflytande kan sopa banan åt dig och vips så befinner du dig i en önskad position. Du vinner på att utrycka dig själv och dina känslor. Nu måste du också välja en ny väg.

Släpp: Allt som inte ger dig energi! 


Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Nu kan du få för dig att blicka bra mycket längre fram än dina horisonter sträcker sig. Nöjeslivet och ditt sug efter nya äventyr vet inga gränser. Det kan finnas någon i din närhet som öppnar upp en annorlunda väg för dig. Ta chansen! Passa på att vara orädd gällande det du känner. Ditt sociala liv förändras.

Släpp: Icke fungerande relationer!


Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Någon i din närhet är mycket lyhörd inför dina behov och din vilja. Detta kan innebära att personen också är villig att ta dig under sina vingar. Din sårbarhet och uppriktighet är det som tar dig framåt just nu. På arbetet/ i skolan kan du äntligen nå ett resultat som du länge väntat på. Du blir sedd för allt ditt slit.

Släpp: Mål som inte utvecklar dig! 


Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Var uppmärksam på vilka personer som drar i dig och av vilken anledning. Någon kan vilja få med dig på ett evenemang/möte som kan vara riktigt inspirerande. Du kan också hitta verktyg för att jobba med ditt mindset nu, på en helt ny nivå. Det går upp för dig hur du lever och din livskvalité blir enormt viktig för din utveckling.

Släpp: Tron att du inte vågar! 


Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Nu kan en chef/lärare ge dig fördelar eller supporta dig extra på något sätt. Be om det du behöver och va absolut inte stolt! Ett projekt kan gå förvånansvärt framåt och du får en del att lösa rent praktiskt. Veckan berör också din ekonomi, samarbeten och personliga utveckling. Du når ett mål som du själv väljer hur du tar dig vidare från.

Släpp: Negativa mönster! 


Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du är redo att fajtas och slåss för dina älskade projekt. Nu har du ett mål i sikte och är dessutom ostoppbar. Ett intresse kan få en oväntad utgång som du kommer uppskatta. Du får göra mer av det som du verkligen tycker om. Nu är ett bra tillfälle att se över dina intima relationer. Vem ger dig något på riktigt och vem gör inte det?

Släpp: Personer som tar energi!


Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Någon i din familj kan plötsligt visa sig vara en klippa för dig. Personen kommer uppmuntra din spirituella utveckling och bidra med härligt flow i ditt hem. Dina tankar kan sväva iväg och det är viktigt för dig att dela dem, om än bara skriva ner för din egen skull. Det är ett utmärkt läge att göra sig av med en dålig vana.

Släpp: Att det måste vara perfekt! 


Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu börjar du inse vikten av det du delar med dig av på sociala medier och hur du kan påverka andra människor. Du får en öppning mot en annan riktning och någon kan guida dig genom processen. Rikta din kraft mot det du vill ha. Du har lätt för att attrahera saker. En kärleksaffär kan nå en punkt där du måste välja.

Släpp: Alla måsten och ha kul! 


Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du kan ha givande diskussioner med en chef/lättare som ser din utvecklingspotential. Dina ord är vapen! Din ekonomi kan påverkas positivt, sätt höga mål. Ett erbjudande kan dyka upp, där någon verkligen vill ha med dig på sin linje. Det finns saker du behöver ta tag i hemma eller med din familj. Ge dem tid och utrymme.

Släpp: Onödiga känslor som drar ner dig! 


Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Nu vill du uppleva och passa på att njuta av tillvaron. Du gör det så länge du får hålla på med det som du brinner för. Du kan expandera och ta dig förbi alla hinder. Ingenting tycks stå i din väg. Livet har så mycket att erbjuda dig. Du börja mer och mer förstå sambandet mellan tankar och händelser.

Släpp: Negativt självprat! 


Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du kan inte hålla dig från att dela med dig av dina innersta känslor till någon som står dig nära. Detta är ett bra sätt att få perspektiv på saker plus att du lär känna dig själv bättre. Du kan nästan ha en andlig upplevelse som blir helande i någon form. Se över din budget och det du vill spara ihop till. Sätt tydliga mål.

Släpp: Det som förstör din självkänsla! 


Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Denna veckan kan du ha betydelsefulla samtal med någon som står dig nära, vän/kärlek. Du lyckas förmedla saker på ett bra och konkret sätt. Ni når varandra och jobbar åt samma håll. Du hamnar i centrum och människor ser dig med andra ögon nu. Prioritera dig själv och det som gör dig lycklig.

Släpp: Känslan av att inte räcka till! 

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!